![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ..Dörtlükler
saçlarım dolanmış taramam omuzlarım çökmüş doğrulmam öyle bir düştüm ki kalkamam yüreğim yaralı susamam xxxxx kara bulutlar etrafımı sardı dağlarda bile sesim yankılandı yılanların ağzından zehir aktı neden neden insanlar bana taktı xxx kuşlar göçtü mevsimler gelip geçti kader kısmetim değişmedi gitti ne yaptım ki böyle çilem bitmedi kör talihim bir gün bana gülmedi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağladığımı biliyorsun*
Ağladığımı biliyorsun yüreğimi hissediyorsun neden sessiz duruyorsun pişman olmayı mı bekliyorsun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağladın mı hiç? *
Senin de yüreğine düştümü ateş benim yüreğime düştüğü gibi? sen de özledin mi hiç benim özlediğim gibi? gerçekten sevdin mi beni benim seni sevdiğim gibi? gözlerin dolup ağladın mı hiç her gün sana ağladığım gibi? hiç yüreğin sızladı mı? çektiğim acıları hissettin mi hiç? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama
ağlama gözyaşların altın kıymetinde derdin silerdin ne oldu neden değiştin gözyaşlarım nehirlere karıştı taştı görmedin silmedin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayan yağmur
Bulutlar birbirine çarpabilir her an fırtına çıkabilir şimşekler çakabilir bombalar patlayabilir sessizce ağlayan yağmur doluya dönüşebilir ayrım yapmadan her şeyi kırabilir ağlayan yağmur her an coşabilir öfkesini kusabilir intikam alabilir hergün ağlıyorsun yağmur sen ağlarken doğan güneş nasılda toprağa gülümsüyor ya çıkan gökkuşağı bak rengarenk ne güzel ışıldıyor senin gibi ışıl ışıl sevgi dolu sıcacık ağlama yağmurum hadi gülümse artık |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah şu erkekler*
Bir elmanın iki yarısıyız Birbirimizi tamamlarız Erkekler olmazsa ne yaparız? Hayatın tadı olmaz onlarsız Ah şu erkekler yok mu? kadın birşey ister Erkek olmaz der Ne yapar eder yine Sonunda kadın yener Güzellikle yapsalar baştan İkiside kırılmasa Darılıp barışmasa Ortak bir nokta bulunsa kadın ihtiyacını alır Erkeklerin gözünde büyür Neşesidir kadın evin Tadı tuzudur her şeyin Çocuklar kavga eder Anneler araya girer Baba kızar eşine Sen şımartıyorsun onları der Çocuklar kızar anneye Sen babama söylüyorsun derler Ne yaparsa yapsın kadın Ne yazık ki hep arada kalır Çocuklarına bakar Gönüllerini yapar Tatlı bir söz bekler Gelince eşi yanına Geç kalsa merak eder Hemen erkeğini arar Evinin direğidir eşi Dört gözle yolunu bekler Ben derim ki her şeyde Sevgi saygı olmalı Eşler birbirini kırmamalı Herşeyde ortak karar vermeli Evliliği anlatmakla bitmez İnanın saatler yetmez Evlilikte aşkı öldürmez Sevgiyide bitirmez Evdekiler evde kalmalı Dışardakilere anlatılmamalı Desemde inanmayın Sağlam bir dostla paylaşılmalı Hep içine atarsın,sinirlerini bozarsın Ya da alış verişe çıkıp rahatlarsın Veya iyi bir dostla paylaşıp Sakinleşmeye çalışırsın İşte böyle bir şeydir aile Hem tatlı hem acı Evli olanlar anlar beni Derler sanki bizi anlatıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alamazsın
Alamazsın Gel yanımda kal sevdamdan payını al sana sevdam tükenmez yar alabiliyorsan gel de al gelsende alamazsın kalbimden kalbini çalamazsın sen de beni bırakamazsın sevdamızı unutamazsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldırmıyorum
Kararan dağlardan duyulan fısıltı hızla eteklerinden yayılıyor aldırmıyorum karşımda hilalim ve yıldızım en sevdiğim arkadaşlarım elimde sigaram,çayım balkondayım şiir kitabı açıp okuyorum gecenin sessizliğinde dalıyorum okuduğum şiirlerde kendimi arıyorum kanayan yaralarımı sarmaya çalışıyorum dönüp dolaşıp aynı yere de geliyorum bu çıkmazdan kurtulamıyorum geçmişte kalan mutluluğumu bulamıyorum konuşan çook beni anlayan yok ben de kimseye aldırmıyorum her geçen gün biraz daha boğuluyorum bu çıkmazdan kurtulamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıştım
vatanımdan toprağımdan ana baba ocağımdan ayrı düştüm canlarımdan gönlüm dayanmaz ayrılığa alıştım her gün ağlamaya ak düştü bak saçlarıma bir umutla baharı beklerim belki belki ben de giderim acılarımı da dindiririm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Almak istiyorlar
Her gün her gün ağlamaktan sebepsiz yere suçlanmaktan bıktım artık yanlızlıktan usandım artık bu canımdan dört bir yandan eziyorlar elimi kolumu bağlıyorlar beni karamsar yapıyorlar üzerimden oyun oynuyorlar beni çaresiz bırakıyorlar suçum sadece yazmak onuda almak istiyorlar eşim yok der,babam neyine yazmak der arkadaşlarım boş ver yazma bırak derler ne talihsiz başım varmış meğer hiç dostum olmamış ben ağlamayımda kimler ağlasın kara yazmalar bağlasın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|