![]() |
Hayat Sofrası
Seninle yolculuklar yaptık hep hayal denizinde Aşklar vardı hüzünler vardı neler neler vardı gemimizde Mutluluklara yelkenler açmak vardı gönüllerimizde İnsanın gözü bir şey görmüyormuş meğer sevince sevilince Dalıp dalıp hayallere hesap sorduğumuz o maziye gülmeyen güldürmeyen kaderimize Elimizde olsaydı dur demez miydik avuçlarımızdan kaçırdığımız gençliğe Rüyalar yormadı mı bizi herkes gibi karanlıklara mahkûm etmedı mi hepimizi İmrenmedik desek yalan mı olur başkalarının malına mülküne sevgisine Ne çare yine de elimizdekiyle yetinmeyi öğretti hayat bize Tesadüfler milli piyango misali çıka geldi bazen o da deymedi güldüğümüze Uzun yollar yolculuklar ardından hep yorgunluklar çöker bedenimize Neden bu hayatın çilesi hep garibe kimsesize çilekeş sevgilere Aslında hayat bom boş bir ova deli divane gezer dururuz üzerinde |
Hayat Denen Film
Şimdi kaybettik! .. Nerede o ruhumuzdaki asillik? Bitti o elektrik, gözlerimiz donuk, asimetrik Sanki bu sevda da ikimiz yoktuk, Hiç sevmedik sanki, sanki bu aşk platonik. Bir haller oldu sevgilere, hepsi değişik değişik Aşkları gecelik yaşamakmış asillik! .. Bu işin etiketi hep sosyetik. Mekânlar özel seçilir, insanlar özel Sonuç medyatik! .. Senin düşlerindeki aşk, yaşanmaz o yerlerde, Ne sosyetik olabilirsin, ne de medyatik, Sadece seyredersin yaşamı sinematik... |
Hekimim Sensin
Resmin önümde gözlerin gözümde Bakışların bir ömür yolu sanki En derin yarasın kalbimin köşesinde Bekliyorum seni sensiz her günümde Mevsimlerin adı sen yaşanacak yaşatacak sen Artık korkmuyorum karanlık *******den Sevgimin ışığı içinde farkı yok gündüzlerden Ne senden vaz geçmek mümkün ne de o gözlerden Şimdi dudaklarında buse ömründe bir imzayım Yalnız sana ait koskoca bir dünyayım Sevgin ekildi bir kere gönül bahçeme Hekimim sensin şifa sende artık sana hastayım |
Hep Adına
Kalbime kilitlerim seni Anla ne olur anla bendeki yerini Derdimin dermanı ol gel yeter İnan bitmek bilmiyor sensiz ******* Rahata ermiyor özlemler Uzun hep uzun bu yollar Lakin sonunda hep mutluluk var Uzasa da yollarımız mahşere kadar Tanrı şahit olsun bu sevgimize Aşkımız her şeyden üstün bunu bil Şu üç günlük dünyada yaşadığımız sadece sevgi değilmidir |
Hüzün Dolu *******
Kimse çalmadı kapımı Tutmadı ellerimi Bakmadı senin gibi Gözlerime... Yakmadı yüreğimi Kimse Hançer çekmedi *******ime Hiç böyle doğmamıştı Şafak Hüzünler yoktu *******de... |
Hüzünlü Akşam
Sen yoksun bu akşam Hüzünde masalar Hüzünde şişeler bardaklar Demek ki yalnız dinlenecek Yine bu akşam şarkılar Gözlerim yine gurbetinde Hasrete dalacaklar Demek ki boş bu akşam Karşımdaki yerin Yokluğunu Bilmem ne kadar doldurur hayalin |
Hüzünlü Odalar
Yorgun bir akşamın hüzün sofrasındayım yine Soğuk bir kış gecesiyle koyun koyuna Odam yalnız odam kimsesiz kim yok ki kasvetsiz Hep o sırlarla dolu odalarda gönülleri kelepçeleriz Hep yandık çıra gibi nice seviler ardından Sevmedik mi deli gibi karşılıklı karşılıksız çaresiz Kim çıktı bu yanan gönüllerden anlayan Acaba kaçımız ağladık kaçımızın ardından Bir anlayan oldu mu yaşanandan ziyan olan zamandan Hangi çiçeği çok sevdik hangi kırda koştuk Hangimizin haberi oldu o yalnız ovalardan Aslında çoğumuz yalnızız Farkımız yok o hüzünlü odalardan |
İade-i İtibar
Aşklarda kalmadı o ince ruhlar Düşünceden soyutlandı günahlar sevaplar Artık pembe evler kurmuyor gönüldeki mekânlar Eskiden gözlerden kalbe inilirdi şimdi riyakâr aşklar Aslı ile Kerem Leyla ile Mecnundu aşk abideleri Demek ki sevgiler yozlaşmış Daha tarih yazmadı başka isimleri Zamanlar geçti devir değişti Aşklar internet'te yaşama geçti Aşk abideleri bugünleri görselerdi İade-i itibar isterlerdi |
İki Gönül
Sabret diyorsun Teselliden başka Bir şey vermiyorsun Ümidim yok ki yarınlardan Bir ışık belirmiyor Karanlıklardan... Hep meçhulde duruyorsun Ne kadar uğraşırsan uğraş İşin içinden çıkamıyorsun Bu çifte yükü sen taşıyamazsın Ağır gelir yıkılırsın... Her insanın taşıyabileceği kadar Yükü olmalı Her insanın harcı değildir Bir kalpte iki gönül taşımak... |
İki Gözümsün
Beni bana bırakıp bir yere gidemezsin Bir inat uğruna başkasını sevemezsin Beni kalbinden çıkarsan da Ruhumdan silemezsin Gönlümdeki yerini kimselere veremem Sen karşımda olmazsan yaşıyorum diyemem Kör olsun gözleri seni kıskananların Güneşi sen ol doğacak yarınların Sen kalbimin goncası açacak gülüsün Sen gönül kafesimde ötecek bülbülümsün Sen yaşadığım günlerin ne dünü ne de bugünüsün Sen bedenimde ruhumda Seninle yaşadığım iki gözümsün |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.