![]() |
Garip kalbim
gözlerim bakıyor derinden anlayan yok ki hiç dilinden ruhum neler çeker elinden garip kalbim düşüyor yorgun yüzüm rengi ne kadar solgun hüzün insanı yapar durgun sen girme istemem kanıma leke sürme benim alnıma karışma hiç duygularıma gözler neler çeker elinden kaçamaz ne yapsa dilinden neden vurursun can evinden baş koymuşum can pahasına katlandım ki her zorluğuna gidenin bakmam ki ardına |
Gel artık
Aldırmasam olmuyor ki isyanlarım bitmiyor ki yazmadan da duramam ki neden üstüme gelir ki artık ellerim titriyor gönül kırık unutmuyor feryatlarımda dinmiyor gençliğim elden gidiyor şarkılar anlatır beni alıpta götürür beni ben seni sevdim seveli yaşlar dinmedi gitti azrail gel artık bana gelip canımı alsana acılarım dinsin artık gözyaşlarım bitsin artık |
Gel desem*
Gel desem gelir misin? Sev desem sever misin? Küçük bir buse istesem Gönülden verir misin? Sen de benim gibi özler misin? Benim gibi titrer misin? Beni yürekten sever misin? Gel desem gelir misin? |
Gel git ler yaşıyorum*
Yıkamadın dercesine yanında dim dik duruyorum gidince gözyaşlarına boğuluyorum geçen yıllarıma acıyorum gel git ler yaşıyorum normal mi bilmiyorum çok acı çekiyorum bu kadar sevdiğimi bilmiyordum gururum çok kırıldı yine suçu üstüme attı sözde ben yüz vermemişim kendini haklı çıkardı |
Geldi geçti*
Bir sevdaydı geldi geçti kalbimi deldi geçti beni benden aldı gitti aşkımı ziyan etti gitti ne olursa olsun güzeldi acısıyla tatlısıyla bitti güvenilir bir dost kazandım her şeyimi senle paylaştım seni hiç unutmayacağım her zaman hatırlayacağım arasıra arayacağım beni unutmamanı sağlayacağım belkide karalar bağlayacağım |
Geleceğini biliyordum*
geleceğini özlemlerimizin biteceğini umutlarımı söndürmeyeceğini bir gün bana geleceğini elimle verdim kalbimi ister kalbinin üzerinde taşı istersen yerden yere vur beni anlatamadım seni ne kadar sevdiğimi aşkım seni seviyorum kalan ömrümü sana veriyorum adını dilimden düşürmüyorum bir tanem seni seviyorum sen benim umudumsun mutluluğumun sembolüsün bırakıp gitme bir daha aşkım beni yalnız bırakma aşkım seni seviyorum gülen yüzünü özlüyorum o tatlı bakışlarına bayılıyorum gözümün nuru seni seviyorum o günü hiç unutmayacağım seni kalbimde taşıyacağım ellerini bırakmayacağım sevginle hep yaşayacağım çok şükür sonunda geldin gözyaşlarımı dindirdin beni çok mutlu ettin kalbimdedir senin yerin |
Gelemem anam
Aramıza eller girdi Gurbet bana acı geldi Yüreğime sancı girdi Gel diyorsun gelemem anam Yollarıma taşlar koydun Yazarsan hakkım haram dedin Yüreğimi çok acıttın Nasıl gelem gelmem anam Bana destek oluyordun Yolun açık olsun diyordun Sen benim tek sığınağımdın Şimdi kızın bi çare Oldu deli divane Gelmem artık gelmem anam Gidecek yerim yokmuş Seni anlamayan ne çokmuş Mutluluğumu yaşama hakkım yokmuş Onca mücadelem boşa çıkmış Anladım ki gücüm gitmiş işim bitmiş Şimdi bana gel diyorsun Nasıl geleyim anam Kırılan yıkılan umutlarını kaybeden Kızını görmek sizide yok etmezmi Nasıl geleyim gelmem artık gelmem anam |
Gelme artık
sen kolayı seçiyorsun sana yakışanı yapıyorsun valizini alıp gidiyorsun gözümü korkutamazsın beni yıldıramazsın savur evde rüzgarları çekinme estir fırtınaları kır bütün camları eşyaları yık yık kalan kırıntıları hiç bir şey gözümde yok beni durduramazsın beni korkutamazsın beni susturamazsın dayandığım yeter artık git git gelme artık |
Gelmedi -Gelmiyor
Dolu gibi akıyorsa yaşlarım her gece aynı hüznü yaşarım hüngür hüngür ağlarım her gün yarama tuz basarım tükenen ömrümün yasındayım artık karanlığın sonundayım kanayan kalbime bakıpta üzülme yaprak dökümü bitti bitiyor gelme acılarıma yıldızlar şahit olup gidiyor ay ışığıyla çizdiğim yolum bitiyor beklenen güzel günler gelmedi gelmiyor |
Gelmedin ki*
Çağırdım gelmedin ki bana yüz vermedin ki sevgini dile getirmedin ki artık istemem gelme bir güler yüz göstermedin tatlı bir söz söylemedin hep boşa bekledim gelme artık istemem insan sevdiğini yerden yere vururmuş diyorsun o söz bana göre değil biliyorsun bile bile beni üzüyorsun ben akrep sen kova aşkım sana uğurlar ola ikimiz çok farklıyız yine de ayrılamayız |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.