![]() |
Gelmem mi?
İstersinde yıldızları saymam mı semalardan senin için almam mı canımıda senin için vermem mi gel dersinde senin için gelmem mi fidan boylum inan daha çocuksun güzellerin güzeli ilk kuzumsun sen nerelerede çekip gidersin canım yavrum gel dersinde gelmem mi habersizde nasıl çekip gidersin nerede kalır ne yer içersin ciğerimi söküp beni üzersin yeter ki gel ne istersen vermem mi dünyaya getirip besledim dertlerini dertlerime ekledim sizler için bu evide bekledim eve gelsen yüreğime basmam mı şu canımı senin için vermem mi |
Gelmiyorsun*
Gelip seni saracağım diyorsun mis kokulum koklayacağım diyorsun seviyorum aşığım diyorsun ama bir türlü gelmiyorsun kavuşmamızı istemiyor kader önümüze engeller koyuyor şu gün diyorsun olmuyor bugün diyorsun olmuyor neden böyle oluyor yarın gideceksin aşkım belkide hiç gelmeyeceksin umutlarım tükendi sen bana gelmeyeceksin |
Gençliğim
Genç yaşta ayrıldım baba ocağından ana kucağından içim kıpır kıpırdı her şey güllük gülüstanlıktı kimse karışmayacaktı artık yuvamızı kuracaktık hiç kimsenin baskısı olmadan gezip tozacaktık beraber ikimiz ne gezip tozduk ne de mutlu olduk umduğumuz gibi olmadı hiç bir şey geç anladım bunları ama iş işten geçti sevgim bitmedi ama sorumluluklarda hiç bitmedi geldik gurbet ellere hiç bilmediğim yerlere ordan oraya taşındık bir düzen kuramadık olsun yinede mutluyuz yuvamızda huzurluyuz çocuklarım eşim ve ben geliriz her şeyin üstesinden |
Gidiyorsun
İçim kan ağlıyor biliyorsun beni bırakıp gidiyorsun acılar içinde kıvranıyorsun bile bile gidiyorsun beni çok üzüyorsun nasıl dayanırım yokluğuna gidiyorsun ama bil ki aldığım nefesimi kanımı canımı neşe kaynağımıda yanında götürüyorsun benide kahrımdan öldürüyorsun |
Gidiyorum
gidiyorum çaresizliğime ağlıyorum gözyaşlarımda yok olan umutlarımı yeşeren tohumlarımı da alıp gidiyorum hüznümü yüreğime gömüyorum gidiyorum |
Gitmeni istemiyorum
Çayımı yudumlarken yavaş yavaş seni yudumluyorum tadını çıkararak bitmesini istemiyorum gitmeni istemiyorum yüreğimin yanmasını hiç istemiyorum çatlayan dudağında yağmur yüreğinde güneşin olmak seninle güne başlamak istiyorum kendini ben de bırakıp gitme yüreğime keder düşürme karanlıktan korktuğumda sığındığım tek limanımsın ne zaman çırpınsam ağladığımı duyar koşarsın gözlerime süzülür beni gülümsetirsin sönen duygularımı avuçlarına alır coşturursun gülüm yüreğim gülyüreklim senle birlikteyim gitme |
Gittin
bir gün gözlerimi arar ise gözlerin veda edip beni yıktığın günü anımsa güzelim anımsa o günü gitme unutamazsın beni demiştim de arkana bile bakmadan çekip gitmiştin gözlerimdeki yaşlarla öylece donup kalmıştım o kadar yalvarmıştım gitme gitme kal diye duymadın kulaklarını tıkadın ve gittin gidişinle beni de yüreğimide sürükledin bana yaşattıklarını belkide fazlasıyla yaşadın giderken son söylediğin o sözler kilitledi kalbimi sevgiyi unuttu senin acını bıraktı ben artık ben değilim ki yüreğime sapladığın hançer yediğim darbeler ne gariptir ki benim aklımı başıma getirdi hiç bu kadar güçlü olmamıştım bu gücü sana borçluyum çook teşekkür ederim |
Gölge
Her adım atışımda her yerde hissettiğim fakat göremediğim bir gölge beni izliyor korkuyorum anlayamadığım bir ölüm korkusu sardı yüreğimi her şeyden ürküyorum uykuya dalarken bile korkuyorum gölge her yerde ama göremiyorum bir görebilsem savunacağım kendimi yok yok göremiyorum tutamıyorum okuyorum üflüyorum yine de içimdeki korkuyu atamıyorum |
Gönlüm
Gönlüm çektirme bana bir yerlerde dursana yeter artık kıyma bana haykırışlarımı duysana yalnızlığa avundu gönlüm geçip gidiyor güzel ömrüm yeter boyun büktüğüm yeter kabus gördüğüm acı sözler yaralar beni karanlıklara gömer beni gurbette süründürür beni vaktimden önce öldürür beni |
Gönül bağını yıkma
gönül bağını yıkma dertli dertli de bakma boşa canını sıkma kara yazma bağladım yar canım dan usandım sen beni anlamadın ben mutlu olamadım hüsranlarım çoğalttın sen beni anlamadın ağlıyorum olmuyor konuşsam anlamıyor benim çilem bitmiyor |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.