![]() |
Göreceksin
Aşkımızın acısını hasretinde sancısını feleğinde kancasını yiyeceksin yiyeceksin maziyide anacaksın her günde kan kusacaksın kolların bom boş kalınca yanacaksın yanacaksın resimlere baktığında hülyalara daldığında yapa yalnız kaldığında çatacaksın çatacaksın için için öleceksin sen yanıma geleceksin affet beni diyeceksin çekeceksin çekeceksin daha çok çekeceksin sonunda pes edeceksin başkasıyla evlensen de onda beni göreceksin |
Gözlerime bakacaksın(eşimle atışmalarım)
sen bana geleceksin yüzüme güleceksin çiçeğimsin diyeyeceksin kalbinde taşırsan beni başının tacı olursam mutluluğu tadarsam gözlerime bakarsan bana ışık saçarsan kollarına alırsan güneş gibi parlarsan gözlerimi kamaştırırsan el üstünde tutarsan bana huzur verirsen gönlümü feth edersen seni seviyorum dersen ellerimden tutarsan bana neşe saçarsan mutluluğu alırsam biraz kibar olursan kıskançlığı bırakırsan benle gurur duyarsan sevgimi gösteririm benim erimsin derim olurum senin kölen bunlara alışacaksın beni taşıyacaksın ya da sonum olacaksın3kasım2006saatgece1.30 EŞİMİN SÖYLEDİKLERİ ben sana değil sen bana geleceksin evimin direği diyeceksin interneti keseceksin tanımadığın beyler ve bayanlarla muhabbeti keseceksin kendini evine adayacaksın kızını gelin oğlunu damat edeceksin ömrünün yarısındaki anneye bu yakışır şairlik ünvanını bırakıp çocuklarına anne,eşine kadın olacaksın kendini yuvana adayacaksın cennete ayak basacaksın aksi takdirde hayatın mantar kendine yazık edeceksin şansını iyi kullan büyülü sanal aleme aldanma nefsine hoş gelsede yüreğine sağlık lafları inanma 3kasım saat 1.50 |
Gözlerimiz*
Seni sevdiğimi biliyorsun gözlerimden anlıyorsun yüreğim sevginle dolu bunu sende biliyorsun aşkımız şahittir buna sıcaklığımı hissettiğin anda sende seviyorsun biliyorum bakışlarından anlıyorum gözler yalan söylemez gelip halimi görsen dayanamaz ağlarsın beni sımsıkı sararsın 1999 |
Gözyaşımı silermiyim
yolları aştım da noldu güllerim sararıp soldu gözümden akan yaş oldu kahrından sen ölmezmisin mutluluğu vermezmisin insafada gelmezmisin ben de bir gün gülermiyim gözyaşımı silermiyim mutluluğa erermiyim uğrunda yıllarım geçti kader seni bana seçti bu hayat canıma yetti |
Gurbet*
Sensiz çıktım yolculuğa Aklım fikrim oralarda Bir daha senden ayrılmam Ayrılırsam dayanamam Gece gündüz aklımdasın Rüyalarda yanımdasın Olmayınca sen yanımda Erzurum yaramadı inan bana Gezmek tozmak bir yanda Aklım fikrim Ayhan da Bir tanem den uzaktayım Bilmiyorum ne yapayım Ağlıyorum olmuyor Çağırıyorum gelmiyor Sana bunlar ceza diyor Çaresizim çaresiz Ateş gibi yanıyorum Yarimi hep bekliyorum Hüzünlüdür her günüm ALLAHım bitsin bu gurbetlik .......ızdırap çekmesin Burada günler geçmiyor Aşkım bana gelmiyor Şan şöhret istememki Bana bunu yapıyor Erkeğimi istiyorum Kahrımdan ölüyorum Leylaklar yanımda soldu Erzurum bana haram oldu Yüzüm gözüm birden soldu Ellerim birşey tutmaz oldu Neden gelmiyorsun sevgilim |
Gül kokulum
gül kokulum beni sevip alsaydın gönlüme peri gibi dalsaydın gelemezsen rüyalarda kalsaydın hayalimi yıkanlara dargınım yaban gülümde olsaydın razıydım yanında ben her şeye alışırdım bilmelisin sana hiç kıyamazdım rüyama gelmedin gülüm üzgünüm mısralara dökerim hece hece seni işlerim inan gündüz gece sensizliğe nasıl alışırım sence alışamam gülüm sevdim bir kere |
Gül yüzlü*
Gül yüzlü meleğim benim tek çiçeğim biricik sevdiceğim gel de yüzünü göreyim bir sorum var sana sen de cevap ver bana bırakıp gidiyor musun surat yapılmaz canana soldum senin yüzünden dertler koydun hüzünden üzme dedikçe üzüyon aklar düştü saçıma |
Güle güle
özgürlüğüm istiyor inim inim inliyor benliğimi istiyor verirmiyim biliyor güçlüysen ben de öyle istersen bana söyle bilesin olmaz böyle can sana güle güle boyun eğmem ben sana çok ta gücüm var sanma belki güçlüyüm amma asla kanmam ben sana gözden düşmek istersen beni yıkmak istersen canım yakmak istersan yık hadi yıkabilirsen |
Gülhane parkında
Telefonda tanışmıştık Okulda karşılaştık Bir arkadaşlık kuruldu Gülhane parkında Göz göze geldiğimiz yer Gülüp gezdiğimiz yerler Çiçekler arasında Gülhane parkında Ayrılık zamanı geldi Kalplere hüzün girdi Kısmetse yine görüşürüz O ilk günki yerde bekle Ayrılık hiç çekilirmi Yaşlı gözler dinermi Hüzünlenir hep kalpler Ayrılık başa gelince Nameler söze gelince |
Gülmedi yüzüm
dediniz ki taş yerinde olur ağır duymadınız feryadım oldunuz sağır bakın taşlar ufalandı ağır ağır kalmadı artık çatladı ben de sabır içimize nasıl geldi fırtına ne kadar yük yüklemişim sırtıma felek neden bizi de aldı çarkına gülmedi yüzüm kötü çıktı bahtıma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.