![]() |
Yanımdan sessizce geçip giderken,
Yüzüne bile bakmadığın, Dilenci sanıp önüne para attığın, İşte o adam bendim. Bir zamanlar yüzüme, Bakmaya kıyamayan sen, Şimdi yüzün bile bakmaya iğrendiğin, İşte o adam bendim. Aradan yıllar geçmiş olsa da, Sana deli divane gibi sevdalı, Her şeyin kaybetmiş ama Hala sevdasını sokak sokak arayan, İşte odama bendim. Sen her gelip geçtiğinde buralardan, Hatıralarım bir bir gözümde canlanır, Ağlamaktan kurumuş göz pınarlarımdan, Birkaç damla yaş süzülür, Ağlarken gördüğün yüzüne bile bakmadığın, İşte o adam bendim. Şimdi alda başına çal sevdanı da aşkını da, Yıllarca hasretinle alev alev yaktın, Ne bir mektup nede bir haber saldın, Her şeyini alıp ta dilenci yaptığın, İşte o adam bendim. |
Gün akşam olup,
Güneş dağların ardında kaybolunca, Günün ışıkları tükenip gün geceye kavuşunca, İşte o zaman başlar benim acılarım. Sanki yıl olur bitmez o gece, Yatarım yatak diken olur, Yastık taştan, demir gibi, İşte o zaman başlar benim acılarım. Saniye saniye dakika dakika, Her anı yenide yaşarım gözlerim dolu dolu, Hücredeyim mahpustayım sanki İşte o zaman başlar benim acılarım. Kader mahkûmları gibi Volta atıyorum odamda, Adım adım seni yaşarken İşte o zaman başlar benim acılarım Bir köşede hayalinle konuşurken, Saçların ellerimle tararken, Gözlerim kirpiğe küsmüşken İşte o zaman başlar benim acılarım Tam seni rüyamda görmeye başlamışken, Yine sabah ezanları okunuyor, Sıçrıyorum daldığım tilki uykusundan, İşte o zaman yeniden başlar benim acılarım. |
Yüreğimde bir yangın çıkmıyor ki dışarı
Belki geçer diye su içiyorum ama Irmakları içsem de fark etmiyor ki... Aşk dediler geçer Sevgi dediler geçer Benimki nasıl aşkmış Nasıl sevgiymiş ki geçmiyor Bekledim uzun süre aşkı yaşamak için Yaşadığıma sevinemedim yangının acısından Yüreğimdeki yangın dinmiyor Seni çok seviyorum aşkın yüreğimi yaksa da Benle ol benle kal aşkım |
Kalbimi yasını senin için ayırdım
Kimse o kalbi çalmaz, Çünkü sen önceden çaldın, Ve şimdide geri vermiyorsun, Bundan sonrada versen de almam, Kalbimim yarısı bundan sonra senin. |
Yağmur yağıyordu ıssız ve karanlık sokaklara,
Elimde sigaram kalbimde sevdam, İsminin dudaklarım, Sevdamı arıyordum ıssız ve karanlık sokaklarda. İliklerime kadar ıslandım yağan yağmurda, Sabaha kadar aradım bir sokakları Gözümde yaş elimde sigaram ismi hala dudaklarımda, Sevdamı aradım ıssız ve karanlık sokaklarda. |
Unuttum kaç mevsim geçti,
Senden ayrıldım ayrılalı, Hangi mevsimdeyim, Yaz mı, kış mı yoksa sonbahar mı,? Unuttum kendimi bile unuttum. Sesini duymayalı ne kadar oldu, Ya saçlarına dokunmayalı, O beni benden alan gözlerine, Ellerinden tutmayalı ne kadar oldu, Unuttum kendimi bile unuttum. Aylardan hangi aydayım, Günlerden hangi gün, Pazar mı, salımı yoksa cumamı, Unuttum kendimi bile unuttum. Unuttun mu sandım seni, O beraber geçirdiğimiz rüya gibi günleri Ne gözlerini nede sonunda acı söyleyen o tatlı dilini, Unuttum mu sandın rüzgârda tel tel uçan saçlarını, Ama seni unutamadım da kendimi unuttum. |
Bilirim yoktur bu derdin dermanı,
Kesip atmaktır tek çaresi, Hadi doktor durma, Vur neşteri kes al bu yarayı. Kes al bu yüreğimdeki yarayı, Tamponda yapma bırak aksın kanım, Akıp gitsin kanım her damlası, Hadi vur neşteri kes al bu yarayı. Titremesin ellerin doktor, Acıtmaz yüreğimi senin neşterin, Kapatma bu yarayı açık kalsın, Hadi vur neşteri kes al bu yarayı Ne acılar çekti bu yüreğim, Senin şu metalin mi canımı yakacak, Korkmam bağırmam sesimde çıkmaz, Hadi doktor vur neşteri kes al bu yarayı |
Kırılsın bu kollarım
Bir daha seni sarmayacaksa Kırılsın bacaklarım Bir daha sana getirmeyecekse eğer Kör olsun bu gözlerim Bir daha seni görmeyecekse Kırılsın bu ellerim Bir daha ellerini tutmayacaksa Parça parça olsun kalbim Senin sevgini kazanmadıysam Çürüsün bu bedenim kurt da kuşa yem olsun Seni bir daha saramayacaksam |
Yağmur yağar kirpiklerim ıslanır,
Deli gönül abdal olmuş, Diyar diyar dolanır, Deli gönül abdal gönül neylersin, Kirpikler küsmüş bir birine, Barışmazlar günlerce *******ce, Sevdası yarası bu, Kolay kolay iyileşmez derler, Deli gönül abdal gönül neylersin Dillerim suskun yürek yaralı Dermanı yarda başım dumanlı Yazım borandır yaşıyor ahı Deli gönül abdal gönül neylersin Nadire AKTAŞ |
Kokuna hasret kaldığım anda,
Başımı alıp gitsem uzamalara Kokunu getirecek rüzgârları aramaya, Bulurcuyum ki esen yellerde kokunu acaba, Gece gündüz demeden arasam, Yagan yağmurlara sorsam izin, Esen yellerde bulurmuyumki kokunu acaba, Eğer sende benim kokumu özlersen, İşte burdayım seni bekliyor olacağım aşkıma, |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.