![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gün gelecek seninde saçlarına karlar yağacak,
Aynada bakmaya kıyamadığın o yüzün buruşacak, Bükülecek belin kamburun çıkacak, İşte o zaman beni hatırlayacak mısın? Rüzgârda savrulan o saçların dökülecek, Gönlümde şimşekler çaktıran o gözlerin solacak, Tutunca ellerime yakan o ellerin titreyecek, İşte o zaman beni hatırlayacak mısın? Dostu dediklerin bir bir göçüp gidecek, Kapını çalacak kimse kalmayacak, Kulağın seste gözünü yollarda kalacak, İşte o zaman beni hatırlayacak mısın?
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine yar düştü aklıma zordayım,
Feryadım ulaştı umanlara, Ağlarım sızlarım ama Acep yar duymaz mı ola. Vurgun yedi şu ayarlı yüreğim, Göz göz oldu bu yarelerim, Merhemdir tatlı bir kelamı, Acep yar bilmez mi ola. Sevdim sevmez olaydım, Aşkı narından yandım, Yandım yanmaz olaydım, Acep yar hala sevdiğimi bilmez mi ola. Âşık yıldırım derdin çoktur, Kimse anlamaz seni, Tabilerde yoktur derdinin dermanı, Dermanın yârdedir de, Acep yar bilmez mi ola
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne sevgiden yana ne de aşktan yana
Hiç yüzüm gülmedi ki şu yalan dünyada, Kimi sevdiysem olmadı, Hep acılar ve gözyaşları bana kaldı, Her sevdiğim beni vurdu da gitti, Anlamadılar bendeki gerçek sevgiyi, Beni kaderim vefasızları sevip acı çekmek, Hep acılar ve gözyaşları bana kaldı. Şimdi ömrüm bir tayfuna tutuldu, Savurdu beni oradan oraya, Parça parça etti beni, Hep acılar ve gözyaşları bana kaldı. Biliyorum sildin beni hayatında, Ama sanma ki seni unutmadım, Adını, gözlerini unuttum bilebile Artık acılar bana değil sana kalsın, Sen beni bir kere öldürdün ama, Sen her gece benim öleceksin, Verdiğin acıların ve gözyaşların, Hesabını bir bir vereceksin vicdanına. Ne kadarda beni ağlatsan da, Sırtımda vurup ta gitsen de Yinede sana kıyamam ben, Senin bana kıydığın gibi, Senin ağlamana dayanamam yinede ben.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşmüşüm bir dara,
Yine çok zordayım, Düştüm aşkına deli divaneyim, Ateş böceği misali, Sana pervaneyim ama Sen kurmuşsun bensizken mahkemeni, Katıksız sensizliğe mahkûm etmişsin beni, Zincire vurmuşsun kalbini, Men etmişsin her şeyinle bana kendini. Bana verdiğin bu cezanın yerine, Keşke verseydin idam kararımı, Kırsaydın alınyazımı kötü yazan, O adi kalemi, Razıydım yağlı ilmeği boynumu geçirmeye, Sensiz kalıp her gün ölmektense, Bir kere ölürdüm bundan iyiyiydi.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldanıp beşeri bir sevdaya,
Şaşırdım afalladım, Çıktım doğru yolumdan, Şimdi affeyle Mevla’m sen beni, Unutturmuştu bana seni, Nerden gelip nereye gittiğimi, Tilkinin kürkçü dükkânına dönme misali, Döndüm sana, Şimdi affeyle Mevla’m sen beni, Unutmuştum beşeri sevdanın yalan olduğunu, Dünyada tek bir sevdanın gerçek var olduğunu, Geç olsa hatırladım döndüm sana, Şimdi affeyle Mevla’m sen beni Âşık yıldırım’ım, Çok günah işledim bilirim, Senin kıblenin bırakıp onu kıble belledim, Şimdi affeyle Mevla’m sen beni Dualarım kabul olsun diye Her gün arzı niyaz eylerim, Gözyaşlarım sel olmuş neylerim, Şimdi affeyle Mevla’m sen beni
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırk gün kırk gece yalvarsan bana,
Ayaklarıma kapanıp ağlasan da, Affet beni sana geri döndüm desende, Affetmem asla seni, Gökteki yıldızları bir bir topalsan, Sersen ayaklarım altına, Bir elime güneşi bir elime ayı versen de, Affetmem asla seni. Bilsem ki ecelim senin elinde, Ummanlarda yanıyorum alev alev desende, Gel yeniden beraber olalım desende, Affetmem asla seni.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak geliyor içimden
Gözlerim dolu dolu Sensizliğin acısı çöktü içime Ayrılık bir hançer gibi sapladı Yüreğimin taa derinliklerine Kanıyor yaram inceden inceye Bu yara iyi olur mu bilinmez ama Sonum kanser yâda verem olacağı Kesin be güzelim
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gecede yağmurlar yağıyor,
Kabuk bağlamış yaramın üstüne, Yaşlı gözlerle mektuplarını okurken, Karşımda siyah beyaz resmine, Bakar bakar ağlarım. Dudaklarımda bir hasret türküsü, “Kırmızı gül Demet Demet, Sevda değil bir alamet, Gitti gelmez ol muhannet” Çalar söyler ağlarım. Kabuk bağlamış olsa da yaram, İnceden inceye kanıyor içimde, Gözyaşlarım karışmış olsa da yağmurlara, Sokaklarda dolaşır ağlarım.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine bir sonbahar yağmur yağıyor ıssız sokaklara,
Yine ben sensiz ıslanıyorum yağmurda, Gözyaşlarım karıştı yine yağmura, Ağlasam bir türlü ağlamasam bir türlü, Yürüyorum bir başıma karanlık sokaklarda, Arıyorum seni iliklerime kadar ıslansam da, Cadde, sokak ve mahalle demeden, Ağlasam bir türlü ağlamasam bir türlü. Dolaşıyorum yine ben seniz o sokaklarda Arıyorum seni gezdiğimiz o yerlerde, Şimdi nerdesin kiminlesin onu da bilmiyorum ya, Ağlasam bir türlü ağlamasa bir türlü.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni bende alan o zalim *******,
Alıp ta hayallere götüren *******e, Niye bu kadar sevdin deyip te, Beni ağlatan o zalim *******. Her gece başka ızdıraplar sarıyor içimi, Çekilmez acılarda buluyor kendimi, Yüreğim acıyor inceden inceye, Beni ağlatan o zalim *******. İşte yine o zalim *******in sabahı, Gece düşümdeydi şimdi ise hayalimde, Niye doğdu güneş sanki karanlık geceme, Beni ağlatan o zalim *******.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|