![]() |
Sen İçindeki Ahırda Bakarken...
Düz tut ahırın kapısını Açılmasın Geceden Günahlar ağlar... Samanı karıştırdın Unutma Bakarım ben şimdi... Sakladığın tuzlar kokmuş Kıymet bilirdin önceden Çilli derdin bana Kaşıyıp da sağarken... Susuyorum sanma Sana uygun kelime ararken... Ben bir gün giderim Uyanınca sabah Sen içindeki ahırda Bakarken... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
Sen Öksüz Düşmanım Ol...
Sen öksüz düşmanım ol Annemden haberler getir yar Neden soydun yaralarımı Şimdi kan mı arıyorsun Umut mu damarlarımda Bu cehennem için Köle taciri misin yar Yeniden doğacak takatim kalmadı Cennetimiz için bir kez de sen öl yar Süpürdüğün ayıplarımı toplamaya gidiyorum Melekler sana emanet yar Cehennemi özler miyim bilmiyorum ama Cesaretim kalırsa dönerim yar Değer biçsem bu cezaya Paha biçemem Kendimi öldüren sözlerimden sonra Sessiz şeytan fısıltılarında Bir yılan gibi soyunduğum çıplaklığımla Kapındayım şimdi Meleklerin esiriyim İsyan edemem yar Bir cellat denklemindeki karıncalarla kaynasam yar Çiçeklerden dert toplayan arıların kanadı olsam Beni ağlarken görmeliydin yar Bulutlar gözlerimi kıskanırken... Şimdi bir cesaret gibi dolaşıyorum Yaşlı şehrin damarlarında Çalınan merhametin peşinde Yüreğinin üzerinden kuşlar uçmasın yar Sevgin acımasın bir daha Şah damarın boş kalmasın Hırsızlar utansın da hallerinden Dertlerin çalınmasın yar Bir kaşık suda boğulduk Boğduk birbirimizi yar İçimize sindiremedik gökyüzünü Yüzük renginde olmadı sözlerimiz Dağları eskittik kem gözümüzle Yıldızların da ferini aldık yar Çelişkilerle deli olduk durmadan Cesetlerle yoğrulduk Omuzunda yürüdük de hayatın Zamanın sonunda yaşadık yar Şaşkın günlerdeyiz şimdi Yeni heyecanlar mı ararız yar Gel yar Sade bir sevap olsun dilimizin ucunda Sıradan savaşların sessizliği arasında Hiç dinmeyecek vakitlerin huzurunda Yükselsin göğe elif zerafetinde yar Semih Suat Yücelen Bülent Özdemir |
Senden Hiç Yok bu Dünyada...
Unutma sen yoksun ve senden yok bu dünyada! Senin gülümsemen gibi bir gülümseme de yok, pırıl pırıl bakışların yok hiçbir göz pınarı da nemli değil artık! Sevilebilecek bir insan yok bu dünyada... Kendini o halde görüp kendi kendine sarılanlar çok bu dünyada... Zaman acıların ilacıymış... Artık acılar da yok bu dünyada! Tarih zindanına soktun kendini unutma! Kendi elinle yapıp ettiklerin boğazına yapışacak ve davacı olacak... kendisinden davacı olunmayacak kimse de yok bu dünyada! Sen yoksun... Yasalar günahlar yasaklar da yok bu dünyada artık! Girdiğin günahlar da günah değil bu dünyada! .. Otuz üç yaşındayım ben hep otuz üç yaşında... İki dünyanın ortak yaşında... Belki hayatın en başında... Direniyorum evet hep bu yaşta kalabilmek için hem bu dünyada hem öte dünyada! .. Olmayan birini öldürme demek saçma! .. Kendi kendini uzaklaştırma yokluğundan! .. Kaçabileceğin hata kalmadı artık! Geçti ömrün bitti hayatın bu dünyada Ey sevgili! ... Yapabileceğin en iyi hatayı yaptın ve en güzel ölümle öldürdüm bende seni! Artık bir anlama kavuştu kendimle yaptığım tüm kavgalarım! Yok olmak! Artık ben de yokum sende yoksun sabah güneşiyle rakkase rüzgarlar da! Sen yoksun bu dünyada! Küçücük mutlulukların anlamsız görkemi de! Umutlar da! Gözyaşları da! Simurg_b (Ö.D.) Bülent Özdemir |
Seni Özlüyorum Ölüm! ..
Hazmedilmemiş düşmanlıklar her yanımda Sonradan geçmiyor kar taneleri Öncesinde yaşıyor zamanın Durduğu yerden bakan yüreklerin külleri soğumuş Laf asılmış pervazlara kışlık katık diye Yetişemiyorum meleklere Yemeğimi çiğniyor ulu çınarlar Sessiz durmuyor senfoniler damarlarımda Hep aynı telden bam telinden vuruyor Darmadağın şimdi cümleler Yüzsüz kağıtların utangaç yanlarında Arzuhalim mecalim elimde sazım... Yaramaz çocuktum bittim yokluğum Can verdiğim ******* nerdesiniz Susmasam ve konuşmasam da Ağlamak evrenin cevherinde belki Döne döne yansın gözyaşlarım Seni özlüyorum ölüm Sana sessizliğimi adıyorum.. Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
Seni Seviyorum
Seni seviyorum, Çünkü her sabah senin kalkmanla güneşim doğuyor dünyama... Mutluluğumu sana adıyorum bu da senin bir sonraki gün yeniden doğmanı sağlıyor. Her uyanışın yeni bir güneş oluyor... Seni seviyorum, Çünkü senin için rengarenk olmak yaşama sevinci veriyor bana. Varlığın monotonluktan kurtarıyor hayatımı. Her şeyde gördüğünü sandığın benim değil sevginin rengi.. Seni seviyorum, Çünkü ısıtılacak minik ellerin bana varlık sebebi oluyor... Seni seviyorum, Çünkü tıpkı benim gibi her şey sende amacına ulaşıyor. Sen olmasan anlamsızlık uçurum olup herkesi içine çekerdi eminim. Ben doğduğundan beri varım o minicik kalbinde evet... Sevgiyim ben beni sen çıkardın gün yüzüne... Seni seviyorum Çünkü hep beni düşünüyorsun benim seninle olmamı sağlıyorsun... Gönül gözünle gördün beni ya dünya kararsa ne yazar... Seni seviyorum Çünkü gece ile gündüz olmakta, yıldız ay yada güneş olmak da sen varken yakışıyor bana... Parlayışım seninle oluşumun neşesi, sen varken hiç kaybolmayacak olmanın heyecanı... Seni seviyorum, Çünkü senin beni hissetmen cennet, unutman ise cehennem.. Seni seviyorum Çünkü gülümsemenin ne olduğunu bir sen biliyorsun... Bir gülümseme ile kötülükler yerle bir olurken her seferinde sen yine bir güneş oluyorsun ve doğuyorsun dünyama tıpkı tüm masumiyetiyle gülümseyen bir papatya gibi... Gülümseme papatyaya dönüyor sende... Seni seviyorum, Çünkü soyut bir sevgi iken, sende hayat bulup bir insana dönüşüveriyorum ben... Söz yetmez evet olsun ben yine de seni seviyorum... Simurg_b (P.D.) Bülent Özdemir |
Senin İçin Gidemedim...
Senin için düğümledim hayatımı Doğduğun an durmuştu zaman Bir özgürlük umudu vardı belki Senin için geride kaldı Özgürlük de ölüm de... Senin için gidemedim Çıktığım yoldan dönemedim Hani anlarmış gibi bakışların var ya! Şimdilerde de minnettar sarılışların Korkma her gidişimde artık... Senin için sevdim yaşamı Seni yaratan hayatımı Hatırladığım sözlerimi Ve son tövbelerimi... Senin için göremedim yolun sonunu Bir kez daha yarım bırakamadım Gitmelerimi... Senin için konuşamadım Doğrularımı... Anlatamadım sevdiğimi Ve uzaklardaki umudumu... Senin için bozdum yeminimi Ağladığım sondu dönüş yolunda Şimdilerde sen büyüyorsun Ve yorgunluğum da! .. Senin için gülüyorum Her doğan güne Ardından kararan geceye Benim için kayan yıldızlara Ve günahın beyazına rağmen... Senin için unutmadım hayallerimi Seçilmiş rüyalarımı İçe vuran dünyalarımı Senin için savaşıyorum kendimle Senin için bir arada İnsanlarımla Ve şeytanlarımla Ve kapkara sevdalarımla Senin için Unutacağını bile bile... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
Sermayem
Acınası Acılarım Bencil Benliğim Canım Cahilliğim Çocuksu Çabalarım Deli Damarlarım Ezeli Elemlerim Fasılalı Feryatlarım Geçip Gitmiş Gençliğim Ğalebe Ğassalım Harmanlanmış Hallerim Issız Işıklarım İzbe İsteklerim Jaleli Jestlerim Ketum Kadınlarım Lalezar Leylalarım Melankolik Mantığım Neysiz Neyzenim Oyunsuz Oyunlarım Ölmeyen Ölümlerim Paçavra Pervazlarım Renksiz Renklerim Savaşan Sevgilerim Şımarık Şarkılarım Tahammül Tepelerim Ulu Ulusum Üzgün Üzüntülerim Vesveselerim Yıkıntılarım Zavallılarım... Simurg_b (P.D) Bülent Özdemir |
Sessiz Gemiler De Geçer
Sessiz gemiler de geçer Ağıt yüklü Geceden ışıksız Hayatlar da Seni unutmak gibi Ya da aşkı Liman yok artık Göz yaşlarımı ağırlayacak Yoruldum Bu yük Bu hayatı Taşımayacak... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
Sessizliğin Gölgesine Gidin...
Sessizliğin gölgesine gidin Göz yaşlarınızla Saklanın güneşten Yaslı umutlarla Bakıp göremeden Özlemi Öylece gidin Boşalmış Çeyizlerinizle Gelmek istemeyenleri de Alın zor çocuklar gibi Yıldızları Kandırarak gidin Delirmek için Koca çarkları olan Küçük Gurbet şehirlerine Öylece Belki demeden gidin... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
Sevmeyi Sevemiyorum Artık
Gelmeyeceksin biliyorum Ben Geleceğimi ipotekledimya! Sen geçmişimle Yaşayacaksın Gelecek hayallerinde Kutlu olsun Kaybettiğim göz yaşlarım Umut akmayacak artık Bu bağırdan Gelecek de saklanmayacak Sevdalara katlanmayacak Kalan saçlarım ağarsın Bıraktım artık Sakallarım uzasın Biliyorum razısın Bu el Bir ele daha uzanmayacak Güneşin gölgesini Göremiyorum artık Çileler karanlığa Saklamış yıldızları Son mutluluğu bile Özlemiyorum artık Cesetler yüklenmiş Köleler gibi Ruhum Ellerimle yaptığım Külden tapınaklarda Gelecek mi Geçmiş mi Seçemiyorum artık Zor umutlarla Doğduğumdan beri Sevmeyi Sevemiyorum artık... Bülent Özdemir Bülent Özdemir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.