![]() |
Mektuplar-166 02/07/0001
Uçamayan uçurtmalar içimizde yırtıcı rüzgarlar ve zaman yollar Bu hasret ne çok genişse de için mavisi ne çok özgürse de ve zaman yollar bu hasret o uçurtmaların göğsünde Bir gök ve bir gün gerek işte o zaman o yaşam Masum Elmas Gül |
Mektuplar-168 04/07/0001
Bir gün bütün balıklar unutacak yüzmeyi Ve ölüm sizi de bulacak yüzmeyi yarın bilmeyen balıklar! Tüm savaşlarınız bitince yarışlarınız son bulunca kazandığınız ve ulaştığınız şey aşk olmayacak aralarımıza diktiğiniz bütün bu teller bu sınırlar denizler altında kalacak Bir gün gelecek bütün gemilerin altında kalacaksınız bütün yüzgeçleriniz üzgeç olacak size ve biz yüzmeye özlem balıklar denizler sınırsız sınırlar denizsiz aşk kalacağız aşk Masum Elmas Gül |
Mektuplar-17 11/12/2005
Uyuyorsun. Ömrümün en uzun uykusundayım sanki. Uyuyorsun. Yüzlerce bebecik uyuyor yüzünde. Başucunda binlerce melek, uyumayı öğreniyorlar senden. Ve binlerce melek daha; tüm nesneleri sessiz kılan, susturmuş; düşmesin diye bu anına hiçbir ses. Güzelliğine dokunmasın diye uyanmak. Kadınım. Uyuyorsun. İçinde sıkışmış özlemlerim çıkıyor bana doğru. Ve uyandın. Gitti bütün melekler. Bütün bebeler ağlıyor şimdi. Uyandın. Sana döndü bana birikmiş özlemlerin sana ait zamanları. Bana “günaydın güzelim” diyeceksin şimdi Günaydın KADINIM. Masum Elmas Gül |
Mektuplar-167 03/07/0001
Aşk diyebiliriz sana koynuna merhamet ellerine son çare gözlerine anlam diyebiliriz Sana aşk dedik yaşıyor diyebiliriz şimdi yaşıyoruz Masum Elmas Gül |
Mektuplar-17. 11/12/2005
Yürüyor yollar. Ellerinde sen. Geliyor yollar. Durduğum yere. getiriyor seni her şey bana. Seni ölmekteyken seni doğmak. Kainat mucizesi. Seni ağlamaktayken seni gülmek. Yanaklarımda binlerce saadet. Seni bana getiriyor her dakika, Her biri bir diğerinden daha çok. Tabiatın tüm iyi ruhlarıyla dolmuş sanki aramız. Her şey uzaklığın kadar aslında yakın. Her şey yakınlığın kadar aslında daha içten. Daha bir sevimli sakladığımız yerler. Ölmekteyken seni. Seni bu kadar yaşayabilmek. Seni görebilmek şu an. Yanaklarıda giyindiğin en güzel gülüş. Baktığın en güzel bakışla gözlerinde, durmuşsun öylesine yoluma. Beyaz elbisenle, çantanda birkaç hediye kelime. Durmadan gelerek. Gelmektesin gülerek. Koşa koşa gelmekte. Bu an nasıl bir an ki, ne mutlu o anıma. Durmaktayım sana koşa koşa. Beklemekteyim bekleşeceğimiz yerde. Asırlık çınar kadar yüksekçe bir kıbleyle. Durmaktayım sana durarak. Ömrümüzdeki en güzel durak. Ne diyeyim ki artık. Bunca zamanlık kelimelere. Ne diyebilirler ki artık. Sana sönmeyen yıldızlar biriktirmişler. Batmayan günler. Ağlamayan bebeler doğurmuşlar sana. Ayrılmayan aşklar büyütmişler sana. Yoldasın artık. Hiçbir zaman gelmediğin kadar bana. Hiçbir zaman gitmediğin kadar kendinden. Geliyorsun. Yoldasın. Yolun açık olsun kadınım. Alnım ak. Yolum açık olsun. Masum Elmas Gül |
Mektuplar-171 07/07/0001
Halbuki seni ben sadece seni hiç bıkmadan durmadan düşmeden sadece seni Gerisi başka dünya Masum Elmas Gül |
Mektuplar-172 08/07/0001
Sen gidince kalmıyor hiçbir yerim eksiliyor bütün yanlarım bak ne hale düşüyor kelimeler bak görünmüyor olduğumuz hiçbir yer Sen gidince kalmıyoruz çoğalıyor yokluğun Masum Elmas Gül |
Mektuplar-173 08/07/0001
Uykuları dökülüyor gecenin üstümde günlük elbiseler bakışlar gidişinden kalma hüznün rengi son bakışın düşüyor düşüyor düşüyorum o volkan ağzı sabır yetersizliğine Ölü yazan yazarları düşünüyorum hangisi bu kadar senden uzaklık çekti kimi bilir bu ölüm yerini Seni ne bu kadar bilir kimse ne de bu kadar can dolabilir bu dökülmüş gün geceye ne bana senden başka ne de sana benden Masum Elmas Gül |
Mektuplar-174 09/07/0001
Ah o kör ebe aklımdan sefil dünya bırakın da gideyim şu tellerden öteye ya da bir kayık verin bana varsın dibi delik olsun bırakın da suya çalayım hasretimi bakarsın sılaya döner ah kıyamete tez çalası dünya Masum Elmas Gül |
Mektuplar-175 10/07/0001
Süslü söze ne gerek kaldırın şu sınırları evime gitmem gerek hanım bekler çocuk bekler belki ekmek bitmiştir haydi de kaldırın sınırları be ahmak akıllılar Masum Elmas Gül |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.