![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “İyi ki doğdun” Değiliz
Bir doğum günün bugün bunca gurbetler arasındayız uzak dertli yorgun Bütün efsaneleri yitirdikten sonra bu kent birimiz Kürt birimiz Türk ikimiz şehit olsak ne olur aramızdaki bu gurbet vardıktan sonra Ne haldesin ne havalda belli değil “İyi ki doğdun” diyoruz şimdi yalan be gülüm iyi değilsin iyi değiliz İstanbul yıkılsın yıkılsın utansın Dünya aramıza ördüğü bunca sınır vardıktan sonra 06/04/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akşamlar Sevimsiz
Akşamlar sevimsiz boş yatak bir mayın tarlası göğsün yastıklar kocatmıyor ******* felaket artık güzelim sevimsiz ay gök sessizlik daha bir ağır Herkes evine dönedurur biz daha yerimizde zulüm güzelim “Hayırlı akşamlar” değil be güzelim kırlangıçlar yok gece kuşları-yarasalar evimde ne sesin ne mutfağımda kokun ne de çocuklarımız akşamlar sevimsiz güzelim doyulmuyor artık neşe-siz Yıkılıyoruz iki gün arasında akşam sevim siz 09/01/1 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ama Yok
İçimdeki bütün elbiseleri soyup yakmak olmadığın bir günün ortasında kırmızıya boyamak kendimi sarıya beyaza siyaha boğazımdan patlayıp dağılmak olmadığın bu yere saçılmak her yerimi yırtmak böyle Sesimi duyabilseydin şimdi kendime anlatamadıklarımı bu karakış ortasında kendimi sana boyamak hç durmadan her yanımı varlığınla çizmek duyabilseydin şimdi duyurabilseydim Ama yok yok yok 04/05/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aptalca
Aptalca artık her şey Zavallıcıklarız artık Mumya tutmaz oldu düşler Sürekli yenilenemiyor yaşamak iştahı Gün geçiyor Yollar birbiri ardına sıralanıyor huysuzca Azıksız yürüyoruz daha Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ama Seni Ben
Herkes şiir yazabilir herkese şiir yazılabilir herkes herkesi yazabilir herkes seni yazabilir ama seni ben ama beni sen 15/01/1 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aramızda
Aramızda bilmem bir kaç yaz belki tek kış bilmem bir kaç günlük yıllar saatlik yollluk öyle bir uzaklık aramızda bilmem Aramızda serilmiş bir kaç sevimsiz-pısırık dert bir yılan hikayesi başı kuyruğunda hayırlı inşaallah aramızda bir kaç sadece bir kaç maşaallah 10/01/1 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arayış
-I- Kuytuluğum Sığınaksızlığımdır sana Bulunmuyorsun Yaşamım bekleyişimdir seni Ayrılığın'sız bir şiir yazmak isterim hep Bulunuşunun ardı yani. İşte bu yüzdendir seni bu kadar yazdığım. Köşebaşım izmaritimin olmadan öncesi gecenin bu vaktimsin bilmediğinim. İllaki yaşamak istediğin Kahredilesiyim şimdikimle. Bulunmana ihtiyaç tüm dillerim Görüntümün bütün renkleri Asi birer seyyah şimdi, Varlığının iç sınırlarında korsan Legalliğine sürgün. Ve ıskadır her yerine gülüşlerim. Bulunamıyorsun Her saatin adı atomdur Kefenlik yaş dolusuyum. Büyüyemiyorum Güzergahım sana mı kapalı bir tek Yolumun dilini bilmez mi yüreğin. Sakıntı mı bilinişim sana Üşengeçliğin neden bana işler bunca zaman. Duymuyorsun Atmosferinde yanıyor sesimin tonları Tutulmuyor İştahsızsın ben'e. Bu şiir de bitiyor işte Seni bulmadan Beni duyamadan sen. Dur durak bilmem, bil. Ya sen ya da ben, Bulunacağız bir gün birbirimize Bitsen de bitsem de bitse de zamanda aranılabilirliğimiz birbirimize. -II- yalanı yok gözlerimin tamamen ellerindi suçlu olan nerden bilsin dudaklarını dudaklarım ben sadece seni sevmenin nasıl bir şey olduğunu araştırıyordum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslında
Seni beklerken aslında biliyor musun geleceğini biliyorum bu yüzden seni hiç beklemiyorum 16/03/2 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkdan Başka
Neyleyim aşkdan başkasını bu insan halimle anlarım ya aşkı aşkı Ne kanatlarım olsun ne yüzgeçlerim ne de bir ağaç olurum neyleyim insandan başkasını bu aşk halimle Gayet tabi ki seni aşkından b-aşk-asını bu insan halinle bu insan halimle 17/02/1 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynı Farklıların Saatsiz Zamanları
Farklı zamanların aynı saatleri birimizin bir ikincimizin iki farklı saatlerin aynı zamanları ve ne mekan sorulur ne de zaman aşka aynı farklıların saatsiz zamanları 28/02/1 Masum Elmas Gül |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|