![]() |
Ne Sen Mutlu Ne de Ben
Karşı karşıya evlerimiz Yüz yüze bakardı kapılarımız Tabelası silinmiş isimsiz sokağımız Yıllar önce burada alevlendi sevdamız Sürüklendik her yere dinmedi rüzgârımız Ne seni mutlu etti ne de beni Yarım kalan o tutkulu aşkımız Zaman hiçsizlikle gelip geçiverdi Yüreklerde hâlâ sönmedi yangınımız Ne gülen taraf sen ne de ben oldum Çaresizlik dalgalarında yoruldum Öyle bir derde koydun ki beni Sanki okyanusta karaya oturdum |
Ne Bilirdik
Bir tat kalmadı bugünlerde Acaba yarınlarda mı umutlarımız Dön bak ne mutluluklar yaşandı eskilerde Aylara ayları kovalattık Boşa çıktı yine umutlarımız Sonunda şansa bıraktık işi boş çıktı fallarımız Ne sevindiğimiz belli oldu Ne de ağladığımız Uzatamadık ayağımızı yorgana göre Ve belli oldu hesapları tutturamadığımız Oysa her şey ne de güzeldi her taraf toz pembe Farkında geğildik belki de Hüzün şarkıları çalarken Her yüze gülene kandık Hep böyle gidecek sandık İş işten geçince uyandık Ne bilirdik o hüzünden biz de pay alacaktık |
Ne Olur
Dönüşü olmayan günahlar için Tövbesine sevap işlesen ne olur Kırılan umutlar için Sonsuz dünyalar kursan ne olur Siyah lekeler nasıl ak olur Günahlar nasıl silinir pak olur O ayrılan eller yeniden nasıl birleşir Gönüller de huzura kavuşur |
Ne Sandın Kendini
Seninle günahlar işledik en kutsal günlerde bile Kazancımız neydi elimize ne geçti hadi söylesene Zamanı geçtikten sonra dövünsen af dilesen ne çare Seninle birlikte çiğnedik ilkeleri göz göre göre Yalan bir sevdaydın yalancı bir yemin Peşindeki balık gibi Sürükledin beni bir yerden bir yere İstediğin neydi ki Ne gönülde rahattın ne huzur bıraktın Kabahat kimde ki Ne sandın kendini seni de Allah yaratmadı mı Onun yanında senin kutsallığının Zerre kadar lafı mı olur ki |
Neden Gönlüm Hâlâ Seviyorsun
Neden bitiremiyorum seni Neden hâlâ hep bendesin Yakama bulaşan bir leke gibi Bir türlü silemediğimsin Bitirdim diyorum kendime Gölge gibi bir yerden çıkıyorsun Bir çiçeği koklamaya kalksam Ruhumda bitiveriyorsun Birini sevmek istesem Kabuslarım oluyorsun Hangi dala sarılmaya kalksam Sarıldığım dalı kesiyorsun Kurtulamadığım büyün var üzerimde Herkeste senden bir şeyler arıyorum Çırpınıyorum derin kuyular dibinde Kurtulmak istiyorum kurtulamıyorum Bir cevap vermiyorsun sorularıma Sessizce uzaklaşıp kaçıyorsun Kör düğüm attın bütün umutlarıma Neden diyorum gönlüme hâlâ seviyorsun |
Neden Vazgeçemeyiz
Neden gülmez yüzlerimiz Açmıyor bir türlü güllerimiz Hep böyle umutsuz Boş mu kalsın ellerimiz Hep yollarda yorgun gözlerimiz Vagonlar taşırır özlemlerimiz Günahkârlar elinde harcanır sevgilerimiz Yine de pes etmez gönüller çileler çekeriz Kıvılcımlar uçuşur seyrederiz O ateşler içinde küllenir yüreklerimiz Efil efil esen rüzgârlardan müjde bekleriz Bir birimize benzeriz hep Kör olası Yine de sevmekten vaz geçmeyiz |
O Gül
Sendin eşi benzeri olmayan gül Bir başka çiçek tanımaz koklamazdım Sitem etti bana laleler sümbül Bilseydim onları küstürüp kırmazdım Neylesin bir hata etti bu gönül Artık sevmeyecek tövbeler olsun Bilseydim ayrılık verdiğin gül Almayıp deseydim vazoda solsun Sukûna erdi aşkımın rüyası Bir türlü güldürmedin yüzümü Kapanmadı gönlümün yarası Şimdi beklemek kaldı ölümü |
O Sihirli Söz
Seni düşündükçe kanım kaynar hayallerim başlar Mevsim dönencede başlıyor soğuk haykırışlar Ben başka yörede başka ellerdeyim Bilmem ki seni hangi mevsimde düşüneyim Buruk hep hislerim buruk hep düşlerim Sen yoksun masamda resminleyim Bütün çiçekler yasta bir bir soluyor Gönül serama gel seni orada büyüteyim Sadece kalemim yaknızlığıma karşı koyan Karşımda ölü deniz yukarda mehtap oynaşan yakamozlar Her şey rengârenk her şey güzel çok güzel ama Sen yoksun Ay yine kaşlarını çatmış Gönlüm seni aramakta Gelsen de uzatsan özlediğim o ellerini Yıksam kâbus duvarlarını öpsem o güzel gözlerini Sadece sana kimseye söyleyemediğim Söyletmeni bekliyorum o sihirli kelimeyi (Seni Seviyorum) |
Olacaksın
Sen bahçemde yetişen Sen yağmur dualarımla serinlenen Sendin en uzun *******imde Düşlerimi süsleyen Yine sen olacaksın hayatımda Sevmeye sevilmeye devam edilen |
On Sekiz Yaştaki Gibi
Ben seni sevdim Tertemiz duygularımla Sadece seni sevdi yüreğim Yalanını dolanını değil Ben seni sevdim Yağan yağmurla Söken şafaklarda Sevgimi satasın diye değil Ben seni sevdim Gerçekten sevdim seni Yenemedim içimdeki korkuyu Demek ki güven dediğin boşaymış Sevdim seni on sekiz yaştaki gibi Güven dedin güven vermedin Benimleyken sattın sevgimi Bir de yüzüme bakarak yalan söyledin Söz dedim kendime Artık seni sevmeye tövbe Gömdüm içime gömdüm seni Artık kendi kendimle hesaptayım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.