![]() |
İlk göz ağrım*
Yaramaz mı yaramazdır afacan mı afacandır onu görenler tanır güzelliğini anlatır oğlumuz çok tatlıdır bizim ilk göz ağrımızdır yavrucuğum çok akıllıdır dediğini hemen yaptırır ağzı burnu ufaktır saçları sapsarıdır boyu fidan gibidir her şeyiyle bir tanedir |
İmkansız
yıllarca peşimden koştun sonunda kalbimi çaldın ahvali yi toplayıp nişan düğünü yapmıştık balayına çıkmıştık beni anlayamadın seni anlayamadım annemin tek çiçeğiydim solmayan gülleriydim hayallerimi çaldın beni soldurup attın şimdi ayrıldık işte çekiyoruz ikimizde yaşamak buysa eğer acılarla yaşıyoruz ikimizde sevsen de beni sevsem de seni sarayımız yıkıldı vazo artık kırıldı birleşmesi imkansız birleşmemiz imkansız |
İnanma anam
ben olmuşum iki ne yapmalıyım bir yanım memleket diğeri gurbet size kavuşunca yar kalır mahsun yarla kalınca da aklım hep sizde ne yapayım anam devran böyleymiş anacığım ben de oldum bir ana yavrularım burda gelemem sana zalim yollar girdi aramıza çaresizim anam kaldım arada en yakın ben idim gurbete düştüm böyle bir oyuna nasılda geldim sevgimin peşine sürüklenmişim kadermiş be anam alıştım artık alıştım desem de inanma anam elim mahkum benim acıyor kalbim |
İncilerimsiniz
incilerimsiniz nadide birer çiçeksiniz değer biçilemezsiniz aldığım nefesimsiniz gözünüzden akan yaşlar yüreğime akar ciğerimi dağlar bilemezsiniz sizler benim bebeklerimsiniz sevgiyle dolsun yüreğiniz huzurlu olun her biriniz insanlara değer veresiniz beni de böyle bilesiniz |
İspat et sevgini*
Seviyorum demekle olmaz aşkımsın demekle olmaz bir gülümsemeyle olmaz ispat et sevgini bana tatlı sözlerle kandırılmaz bu aşk böyle yaşanmaz insan bu kadar kırılmaz ispat et sevgini bana herkes murat alıyor ben kahrımdan ölüyorum seni ölesiye seviyorum ispat et sevgini bana mesut yaşamaksa maksat haydi ellerini uzat aşka inanmayanlara inat işte kalbim işte fırsat İSPAT ET SEVGİNİ BANA |
İstemem
Gözlerin ıslanmış mahsun bakıyor canımın canını kimler sıkıyor konuşma sus gözlerin anlatıyor pişmansın her halinden okunuyor istemem bir tanem yüzüme gülme istemem sevgili peşimden gelme ardımdan bakıpta kalbimi delme ağlayıp ağlayıp aklımı çelme istemem gözünde yaşlar olmasın istemem saçına karlar dolmasın gül yüzünde güller açsın solmasın sıcacık kalbine hüzün dolmasın istemem sevgili yanıma gelme istemem sevgili dağları delme kalbini kilitle sevgin kaçmasın mutluluğun avucundan uçmasın isterim sevgilim yanımda olsan isterim sevgilim gönlüme dolsan isterim sevgilim ışığım olsan isterim sevgilim sen ben de kalsan |
İsterdim ki*
Şimdi kapım çalınsa gelen iyilik perisi olsa dile benden ne dilersen dese hiç düşünmeden tereddüt etmeden zamanı durdurmasını seni bana getirmesini özlemlerimizin bitmesini çok isterdim aşkım biliyorum bunlar hayal olmayacak arzular isterdim ki gerçek olsa tüm hayaller rüyalar kağıt kalem elimden düşmüyor dizeler peş peşe geliyor sanki her şey bir rüya bitecek diye korkuyorum uyanmaya 1990 |
İstiyorum
kalpten kalbe köPage Rankingüler kurdum ki sana gelmek istiyorum gelemiyorum zamanı durdurdum ikimiz için sevmek istiyorum sevemiyorum seninle birlikte mutluluk için gülmek istiyorum gülemiyorum isyanları silmek geçiyor ben de ölmek istiyorum ölemiyorum |
İsyankar etmeden*
Ateşler sönmeden sular durulmadan sevdiceğin ölmeden görmek istersen gel ağaçlar sökülmeden yapraklar dökülmeden tabuta girmeden mezara gömülmeden gel beni isyankar etmeden kaderime küsmeden kendimi öldürmeden bu sitemi mi duyarsan gel |
İsyankar ettin
Seni karşıma aldım fermanımı sen yazdın neden kuyumu kazdın beni isyankar ettin devam edeceğim bil ister isen beni sil silersen yıkarsın bil neden isyankar ettin sözüme güvenmedin huzuruda vermedin beni yedin tükettin artık isyankar ettin geziyorum ben dalgın sayende oldum baygın kalmadı artık saydın beni isyankar ettin mezarıma yazdırın adımıda kazdırın kıskançları azdırın ölü şair yazdırın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.