![]() |
İsyanlarım bitecek
Karaları bağladım her gün her gün ağladım hislerimle çağladım artık feleğe küstüm dalgalarla boğuştum yıldızlarla konuştum yalnızlığa alıştım ben de hayata küstüm yanımda kimse yokmuş özlemlerim ne çokmuş kader içimi burkmuş ruhum kadere küsmüş bir gün güneş doğacak yine beni yakacak kader bana gülecek özlemlerim bitecek o gün elbet gelecek gözyaşlarım dinecek güneş bana gülecek isyanlarım bitecek |
İşte benim çocukluğum
ramazan geldiği için mi nedir çocukluğum aklıma geldi benden bir kesit anlatmakla bitmez ama,madenlide bir yokuşumuz vardı kışın arkadaşlarla toplanım kayardık donsakta oynamaktan bıkmazdık hele ramazan ayına denk gelirse kapıda toplanıp otururduk babalarımızın mis gibi yumurtalı pideleri getirmesini beklerdik ezanın okunmasıyla evlere girerdik evde zaman geçmezdiki ben 8yaşındaydım oruca başladığımda herkes kızsada tutacağım demiş ve tutmuştum sokakta çamurlarda çivi saplamaca oynardık ip atlardık yüzlerce taşları toplayıp ortaya atıp oynardık ip atlardık misket oynardık kız erkek ayrımımız yoktu komşu çocuklarıyla ne biliyim işte çok güzeldi çocukluğum eve girince annem bizleri banyoya alıp yıkar giydirir saçlarımızı tarardı her gün bir sürü çamaşırı elinde yıkardı o zaman nerde çamaşır makineleri süpürgeler nerde çamaşırları asar mutfağa geçer yemeği hazırlar bulaşığıı yıkar sahur telaşına düşerdi su börekleri baklavalar lokma tatlıları keteler aklımıza gelecek her şeyi yapardı akşamları sobanın etrafında toplanıp çayımızı içerdik kestane patlatırdık keyfimize bakardık derslerimizi yapıp tv de uykudan önceyi seyreder yatardık kalabalık bir aileydik o zaman ki yediğim hiç bir şeyin tadını lezzetini hala bulamıyorum annemin eli değdiği için ve kalabalık olduğumuz için her şey kapışılırdı o da bambaşka bir eğlenceydi ne güzeldi çocukluğum o yokuşta bir gün annem kasaba göndermişti beni hiç unutmam bir kaç bina ileride bahçeli bir ev vardı ve köpekleri havlayıp dururdu etin kokusunu almışki o kovalıyor ben kaçıyorum ağlaya ağlaya kapımızın önüne gelince yere yapışmıştım pis köpek yanıma geldi hiç bir şey yapmadı gitti olan bana olmuş çok korkmuş ve kollarım dizlerim yara bere içinde kalmıştı o gün bugündür bir köpek görsem yolumu değiştiririm )) yine bir yaramazlığımızıda anlatayım karşı binanın arkasında kayalıklar vardı oraya tırmanır yürümeye çalışırdık ki bir adımlık yer bile yoktu çoğu düşüp çamura yapışırken ben baştan sona varırdım belki beş metre belkide daha fazlaydı yüksekliği aslında azda yaramaz değilmişizbizgünümüzü gün ederken anacığım canı çıkana kadar çalışırdı o zaman bilemedik şimdi çok iyi anlıyorum kalabalıktık ama evde sessizdik annem kaşını çatınca susup otururduk şimdi çocuklar kaş çatmayı bırak bas bas bağırtıyorlarda yine bildiklerini okuyorlar neyse işte böyleydi çocukluğum |
İyi ki geldin
Bir anne bebeğinin doğumunu nasıl sabırsızlıkla,heyecanla zaman zaman sancılarla beklerse ben de seni aynı heyecanla sabırsızlıkla aylarca bekledim ve sonunda geldin sana olan tutkumu hasretimi,sevincimi tüm benliğimde hissettirdin iyi ki geldin akan yaşlarımı dindirdin bebeğim,artık ebediyyen benimsin |
İyiki varsın günlüğüm*
sevindim ilk sana söyledim ağladım ik sana koştum çekinmeden senle paylaştım sana herşeyimi anlattım günlüğüm dert ortağım mutluluğum sırdaşım her zaman kadim dostum iyi ki varsın canım sen olmazsan napardım? ben nasıl rahatlardım herşeye rağmen vazgeçmedim seni her zaman yanımda taşıdım yıllar önce yazmaya iyi ki başlamışım herkese inat yazdıkça yazmışım her zaman seninle baş başa kalmışım defterim senden başka kimse beni anlamıyor neden yazıyorsun diyorlar üzerime hep geliyorlar ister anlasınlar beni isterse anlamasınlar sırdaşım dostum bildim seni seninle paylaşacağım |
Kaderde bunlar varmış
yüreğime düşen kor gelip birde bana sor beni anlaman çok zor tutuşan coşkularım bir yan da korkularım nolacak arzularım bırakıp gitsem seni acı yakar kalbini o an anlarsın beni beni çok zorluyorsun belki de deniyorsun bizi yok ediyorsun gidersem dönmem geri yarattı bu eseri içindeki serseri hor gördün hep beni yıktın hayallerimi çekemem artık seni biz ipin ucundayız sallanıp duruyoruz her an düşebiliriz kaderde bunlar varmış kalbimiz yarılcakmış yolumuz ayrılcakmış |
Kaderim-hayallerim-geleceğim*
Kaderim böyle imiş benim alnıma yazılmış gördüklerim kim bilir daha neler göreceğim? bilmiyorum ki bekleyeceğim güzellikler ya da çirkinlikler başıma neler gelecek neler inşallah olur güzellikler mutluluklar bizi bekler kim bilir hayallerim gerçek olur olursa ölsem de gam yemem ardımda ben den bir eser kalır yaşantımdan ders alınır çok istiyorum kitap çıkartmak vitrinlerde kitabımla yer almak düşündükçe heyecanlanıyorum inanın yerim de duramıyorum |
Kahve gözlüm*
Kahve gözlüm kalem kaşlım ben sana hayranım bu diyardan gidersen bir gün beni seversen aklına ben düşersem sen hep benimlesin çekinme beklerim ben de seni işin olunca gelirsin beni babamdan istersin muradına erersin 11-6-2006TÜM SEVENLERE BİZİMLE İLGİSİ YOKTUR |
Kana bulandı
Akan yaşlar dinmeyecek mi? lanet terör bitmeyecek mi? hala öcalan beslenecek mi? her gün şehitler gelecek mi? Devlet daha ne bekliyorsun! Ordumuzu bitirmek mi istiyorsun canlarımızın canı gidiyor ateş düştüğü yeri yakıyor Meclis neden susuyorsun K.Irak a neden göndermiyorsun neden kökten kazımıyorsun Mehmetlerimize hiç mi yanmıyorsun Analar babalar ağlıyor yarlar çocuklar ağlıyor Vatanım gözyaşı döküyor her gün her gün şehitlerimiz geliyor Türkiyem terörle sarıldı Toprağım şehit kanıyla sulandı Mehmetçik korkmaz teröre yürür Vatanı için canını verir yan gelip yatan onlar değil sizsiniz yapıştınız koltuğa gitmediniz bir şehitte siz verseydiniz o zaman AB yi değil milleti dinlerdiniz Mehmetciğin hesabı sorulacak onlar ölsede hep anılacak siz bugün varsınız ama yakında yok olacaksınız vicdanınızda boğulacaksınız |
Kandırıyorsun*
Yalanlarınla avutuyorsun beni hep kandırıyorsun sen kendini ne sanıyorsun aşkımıza yazık ediyorsun hep aşkımsın diyorsun tatlı tatlı konuşuyorsun inan onla evlenmiycem diyorsun beni hep kandırıyorsun sana geleceğim diyorsun beni hep kandırıyorsun bekliyorum gelmiyorsun özlüyorum sen yoksun bir türlü gelmiyorsun sen beni kandırıyorsun |
Karalamalarım
Güneşin sıcaklığıyla yandım rüzgarın savurmasına alıştım volkan olup patladım xxxxxxxxxxxxxxxxx umutlar tel tel döküldü ciğerim yerinden söküldü yüreğimdeki isyan büyüdü xxxxxxxxxxxxxxxxxxx bak ışıklar yanıyor loş bakışların benim için boş istemiyorsan hadi git koş sana duygularım bom boş xxxxxxxxxxxxxxxxxx nakış nakış işlerken ben sen söküyorsun neden nedir çektiğim senden xxxxxxxxxxxxxxxxxx elime aldım bir kalem sana ettim bir kelam sen de söyle bir selam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx yüreğimde katmerleşen sorular bir türlü alamadığım yanıtlar nerede kaldı umutlar kaldı bana hırçınlıklar olduğunuz yerde kalın ey vicdansızlar xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bekler isen başımı çatma sakın kaşını siler isen yaşımı ver o tatlı aşını biliyorsan ahtımı benim kötü bahtımı geri versen tahtımı alıversen hatrımı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.