![]() |
Kardeşlerim*
Kardeşlerim bacılarım canımdan bir parçasınız hiç aklımdan çıkmazsınız hepiniz benim kalbimdesiniz sizlere yakın olmak isterdim iyi kötü günlerinizi paylaşmak isterdim yeğenlerimin büyümelerini izlerdim bıkana kadar öpmek isterdim çocukluğumuzu hatırlıyorum da ne kadar iyi geçinirdik bazı şeyleri gizlesemde öğrenip hemen anneme yetiştirirdiniz Ömer imin de büyümesini göremedim bebekliğini bilemedim hepiniz sağlıklı mutlu olun da tek ben sizden uzak olayım sizlere birşey olmasın olacaksa bana olsun anne,baba,kardeş,evlat acısını görmektense ben hepinizden önce öleyim gözlerinize yaş dolmasın hepiniz mutlu olun benim canım kardeşlerim |
Kaybolan yıllarım*
Nerde o on yedi yaşlarım? içimin kıpır kıpır olduğu her şeyin güllük gülüstanlık gözümün bir şey görmediği nerde o kaybolan yıllarım? telefonların hiç susmadığı bir an bensiz durmadığı nöbet çıkışı soluğu yanımda aldığı nerde o kaybolan yıllarım? her gün gezip tozduğumuz beraberken mutlu olduğumuz her zorluğu aştığımız nerede nerede o kaybolan yıllarım? zaman tersine dönse kaybolan yıllarım geri gelse o anları yeniden yaşasak yeniden mutlu olsak yıldızlara beraber çıksak |
Keder düştü
yürüdüğüm yollar hep seni hatırlatır acını yaşatır her günümde sen,her iklimde sen acı tatlı hep sen bir de bana gelsen penceremden içeri girsen düşlerime düşsen gerçek yada düş yeter ki gönlüme düş yokluğunda gönlüme keder düştü ela gözlerime hüzün çöktü dünyam sensiz sessiz her şeye yenik düştü |
Kelebek
nazlı bir kelebeğim ömrümü sana vereceğim çiçeklerde gezeceğim çok yakında öleceğim |
Keyfimize bakalım
katmerleri yapalım mangalıda yakalım semaveri yakalım keyfimize bakalım patlıcan fösletelim biberi kızartalım salatayı yapalım keyfimize bakalım börekleri yiyelim çayımızı içelim hep beraber yiyelim keyfimize bakalım zeytinyağlı saralım tatlıyı unutmayın çayları yudumlayın keyfimize bakalım ağaçların altında sofrayıda serelim dayayıp döşeyelim keyfimize bakalım |
Kır çiçekleri
tepeleri tırmanırken soluğumda kesilmişken dizlerimde tutmaz iken gördüm kır çiçeklerini temiz havayı koklayıp son gücümle tırmandım çünki orada sen vardın bekliyordun kır çiçeklerinle sen kır çiçeğimsin benim yanında kalmak dileğim nereye çağırırsan gelirim ömrümü iste veririm |
Kısa kısa
sesimi duyacak bir ses haykırışlarımı duyacak bir nefes aradım aradım bulamadım çırpındıkça battım ne duyan ne gören olmadı xxxx saçlarımı yele verdim yüreğimi sele verdim sevdamı ben sana verdim ölüp ölüpte dirildim xxx inan aylardır soluyorum gülüm kafesimde ötmez oldu bülbülüm gözyaşımı almaz oldu mendilim |
Kıyametim kapıda
Yılların birikimi çekemem artık seni güler yüz göstersen de zehir gibi nedense seviyorum desen de inanmıyor yüreğim millet ne derse desin göze aldım her şeyi yürek silmiş bir kere seni özleyeceğim acılar çekeceğim yine de gideceğim ne olursa olsun canım yıktığın onurumu yerlerden alacağım yalnız kalsam da yine çekipte gideceğim artık dönmeyeceğim içimdeki bu öfke sevgimi bastırıyor söylenen bütün sözler kulak ardı oluyor nasihatler boşuna KIYAMETİM KAPIDA |
Kıymet bilmiyorsun*
yakınlar bize ırak oldu gönül bahçemde çiçekler soldu aşkım bana haram mı oldu? her zaman ki gibi gözlerim doldu zaman durmuş ******* bitmiyor aşkım beni arayıp sormuyor biliyorum öfkesine yenik düşüyor beni *******le yalnız bırakıyor yüreğimde şimşekler çakıyor yıkılıyorum gururumdan sana söyleyemiyorum senden nefret ettiğimi söylüyorum sevdiğimi özlediğimi söyleyemiyorum kıymet bilmiyorsun söylesem ne olacak ki? |
Kızıma*
Kızım doğduğunda kapkaraydı onu görenler şaşırdı gün geçtikçe açıldı tatlımı çok tatlıydı saçları simsiyahtı kalem gibi kaşları vardı yok denecek kadar ufaktı ağzı burnu kahve gözlü beyaz tenli tatlı dilli güler yüzlü sevimlimi sevimli cilvelimi cilveli benim güzel kızım kızım çok hanımdır görenleri şaşırtır bir de bana sorsalar içten pazarlıklıdır sessiz ama huysuzdur evimizin mutluluğudur gülen yüzü hiç solmasın tek umudumuz mutlu olmasıdır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.