![]() |
Ayakapıdayım
Fatih Küçük Mustafa Paşa'da Ayakapıda Semtimde meyhanedeyim Bir kadehim kaldı karşımda arkadaşım O da kırılacak diye titremekteyim Anılar bir bir geçiyor önümden Sanki elekten süzülmekteyim Çileler boğazında bilenmekteyim Karşımda altın boynuz Yakamozlar raksediyor pas dökmekteyim Ruhumda kap karanlıklar Hâlâ o hasret denizinde yüzmekteyim |
Ayırırlar
Sen gönlümün tahtının sahibisin Söyleme kimseye göze gelirsin Ayırırlar sonra bizi Sen kalbimde açan çiçeğimsin Duyarlarsa koparırlar Göze getirirler sevgimizi Farkında olamadan Sonra ayırırlar ikimizi |
Aynalardaki Sihir
Gittiğin günden beri içimde acın hatıra kalan Yaşattıkların güzeldi hatırlanan gerisi yalanmış yalan Zamansız kuşlar gibiydin dallarda soluklanan Apansız gelişlerin değil istediğimdi hep gönlümde olman Dön bak maziye hep mutsuzluklar hep unutulanlar Suçlu arıyorsak eğer sadece insanlar Suşsuz olan masum yıllar Çiçeği koparana kadar çekilir cefalar Dökülür dilden bin bir türlü kelamlar Hevesler son bulduğunda Bahçeler kimin umurunda Ayrılıkları yaşatır bukalemunlar Hiç değişmez sevgi denizleri Niceleri yaşar bu çileleri Dünya yedi bucuk milyar insan Dörtte üçünün yaralı kalpleri Kim duymuş kimin sesini Kim tamam yaşamış sevgisini Gerçekleştirmiş düşlerini Sonunda geçtik aynaların karşısına Gördük değişmeyen kendi gerçeğimizi Kim farkında oldu yandığının yanıldığının Acaba kim sildi aynalardaki sihri |
Ayrılık Akşamı
Bir ayrılık akşamı daha geldi çattı Bu başka bir ayrılık akşamı Bir daha hiç görüşemeyeceğiz duygusuyla Birbirimizi ölesiye sevdiğimiz akşam Hiç bir zaman olamayacağımız kadar yakın Hiç bir zaman ulaşamayacağımız kadar uzak Her zamankinden de sıcak olduğumuz akşam Ve kalbimize inci inci dökülen Aşkımızın bittiğinin kanıtı olan göz yaşlarımız Ve senden son kez dinlediğim aşk şarkımız İşte bir ayrılık akşamının duygusal tablosu Beni böyle kahreden |
Ayrılık Saati
Ayrılık saati yaklaşıyor sevdiğim Uzaklaşacağımız an çok yakın Aramıza dikilecek kahverengi mor dağlar Hasret yangısı kavuracak yüreğimizi Acılar aramızdaki dağlardan yüksek Onlardan aşılmaz olacak Giderken hırçın bir deniz misali Kabaracak yüreğim dalga dalga Göz yaşlarım dolu dizgin yağmura nispet Akmak isteyecekler Ama aciz olmayacak yüreğim İçime akıtacağım yaşlarımı Ve sen uzaklaşınca sevdiğim Doyasıya ağlayacağım |
Ayrılıklar Üstüne
Seni anlatamam Daha meçhulsün bende Olumlu olumsuz sevgiler Vardır bu evrende Nasıl ki sevmek sevilmek bir özlemse Gülmek de ağlamak da Onun gibi bir bilmece Ümitler var ya bu ümitler Mutluluğa ilk duraktır Lakin boyun büktüren O acı sessiz ayrılıklardır |
Başı Sağolsun
Hep bizi kovalar mutsuzluklar Kaderin yazgısı değil mi bu yaşananlar Her kalpte yığınla kırık dökük umutlar Ve gökyüzünü kaplamışsa siyah arzular Nasıl yaşansın mutluluklar Hep *******de hep voltalarda yalnızlık Sönmüşse o göz bebeklerdeki ışık Son demi yaşıyorsa nefeslerdeki çığlık Nereye dönüp baksan her kolda sefalet açlık Hep yarım hep kırık aşkı sevgiyi yaşamışlık Tükettiler denizleri erittiler dağları Söndürdüler gönüldeki volkanları Katılaştı dondu o yürek sevdaları Tutştu hayaller yandı gönül ormanları Başı sağolsun herkesin Gömdüler mutlulukları |
Başka Baharı Bekle (Beste Gülü)
Uzattım tutmadın ellerimi Sevdim görmedin yüreğimi Okusaydın eğer gözlerimi Anlardın ne kadar sevdiğimi Gelemedik seninle yüz yüze Aşk kör etti gözde sustu dilde Yüreğimde sancı o ateşle Gömdük anıları kızgın küle Suç ne gönüldeydi ne de dilde Ben delice sevdim hata sende Mevsim geldi çiçekler açtı hep Sense başka baharları bekle |
Başka Şansım Yok
Bir şansım daha olsaydı Seni sevmemeyi dilerdim Bu cefaları da çekmezdim Şimdi...gidiyorsun Ardında bir enkaz bırakarak Beni sensizliğe Mahkum ediyorsun Yüreğimde, düşlerimde Sen yoksun diyorsun Yaşanmamışçasına Hasreti, acıları Sırtıma yükleyerek Hiç bir şey olmamış gibi Çekip gidiyorsun... |
Bayramlar
Bir bayram daha yaşıyoruz bugün Herkeste neşe mutluluk bendeyse hüzün Herkes misafirlikte herkes el öpmede Babam elini öpemiyorum yüzünü göremiyorum Toprak göstermiyor seni üstünü örtmekte Sokaklarda insan seli herkes bayram etmekte Oysa bende yine o her zamanki hüzün Göz yaşlarım yere düşmekte Yine penceremin kanatları titremekte Bayramları gözü yaşlı karşılarım hep o pencerede |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.