![]() |
Amcam
Bugün ziyaret günüdür of Hiç kimseden ses gelmiyor of Gelenlerin çoğalıyor Neden kimseler gülmüyor Neden kimseler gülmüyor of Sağlığına nolur kavuş Sevenleri biraz güldür Tanrım amcamı iyileştir of Böyle hayat olmaz olsun Mutluluklar seni bulsun Tanrım amcam iyileşsin of İlk başında içmeseydin Eziyetler çekmezdin ki Kimseleri üzmezdin ki Başka çare kalmamış ki of Artık amcam yaşamıyor of Bu dünyadan kurtuluyor of Herkes ardından ağlıyor Herkes ardından ağlıyor of |
Anacığım*
Çok doğru söylemişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar anacım duydu sesimi üzülme kızım tamam dedi yıkılan hayallerimin yerine yeni bir ışık doğdu sen olmasan ne yapardım derdimi kime anlatırdım senin için ölürüm inan Yaradan'a olurum kurban eş,dost hepsi yalan insanın içini acıtan her zorluğa katlanan yine anadır ana hepimiz aynı yollardan geçtik zamanında analarımızı çok üzdük geçte olsa anladık analarımızın sözüne geldik dualarında hep biz varız kalbinde ve beyninde de her zaman el üstünde tutar bizi analarımız öpülesi ellerini öpelim hep ziyaret edelim gönüllerini alıp her zaman mutlu edelim |
Anam-Babam
Anam sıladayım seni saramam ben acılarına derman olamam gurbet ellerde de artık duramam çileli anam yanına varamam babacığım senden haber alamam iyimisin hatırını soramam dertlerin çok ben,dermanın olamam özledim babam,yanına varamam zalim gurbet acıların düremem unutursun deme,asla unutmam anamdan babamdan beni ayırdın memleketimede hasret bıraktın |
Ankara
Sıcacık bir havan var dağının taşının namı var beni senden kopardılar gurbet ele yolladılar yüreğime özlem koydular her semtin ayrı güzel her yerin ayrı cevher insanların farklı güzel her şeyinle özlüyorum seni güzel Ankaram derin derin havanı solumayı suyundan kana kana içmeyi taşını toprağını ççok özlüyorum Ankaram |
Anla beni*
Alev çıktı şu bağrımda Lanet olsun böyle aşka İnan ki kalbimi açtım sana Kahroldum baksana bana Elveda diyemem sana Madem ki sevdim seni Anlasana sen beni Laleye sümbüle seni sordum Sensiz sarardım soldum En sonunda hasta oldum Ne olursun allah aşkına İnan ne olursun bana Seni görünce açıldım El kızının kolunda görünce çıldırdım Vuruldum sana aşık oldum İnsanlıktan anlıyorsan Yalandan kaçıyorsan Olmuyor ki sensiz hayat Rüyalarımda her anımda Uyurkende hep yanımda Mutsuzluğum hep arttı |
Anla işte sendeyim
vaktimden önce ölürsem şiirlerim dilinde olsun hece kimseler bilmesin yüreğine göm gizlice hatırla anıları unutma aşkımızı ateş olup kavrulsanda için için ağlasanda dağlara ovalara çıksanda avazın çıktığı kadar haykırsanda korkma aşkım sendeyim yüreğinin en güzel yerindeyim seni hep göreceğim gözlerin gözlerimde yüreğin yüreğimde kalbinin en güzel yerindeyim anla işte sendeyim |
Anlat babacığım*
Hadi yine elimden tut beraber gezelim mi babacığım seninle uzun uzun konuşalım dertlerimizi paylaşalım bana çocukluğumu anlat babacığım o günleri hiç ama hiç unutmadım bir de sen anlat babacığım ağlamama dayanamazdın hasta olunca sırtında taşırdın senin gibisini bulamadım babacığım babaların bedduası tutarmış sen bize dua et babacığım |
Anneciğim karalar bağlama*
Anneciğim benim için ağlama sakın karalar bağlama ciğerini dağlama zamanında çok üzdüm seni hala da üzüyorum anneciğim arayıp ağlıyorum derdimi söylüyorum sonra da pişman oluyorum başımın üstünde yerin var diyorsun biliyorum anneciğim biliyorum her zaman benimle olduğunu biliyorum sana nazım geçiyor o yüzden arıyorum beni affetmeni istiyorum senden özür diliyorum canım anneciğim ellerinden öpüyorum |
Anneciğim*
Sevginden şüphe ettim değerini bilemedim ömrünü harcadın bize gençliğini bilemedin nasihatlerini dinlemedim geçte olsa anladım herşeyi bizim için yaptın affet bizi anneciğim çok üzdük seni biliyorum gülen yüzünü çok özlüyorum artık üzülmeni istemiyorum anneciğim seni çok seviyorum bende anladım seni anne olunca sözlerini cahillikmiş yaptıklarım affet beni anneciğim sözlerin hep kulağımda çınlıyor bir türlü aklımdan çıkmıyor senin yanındayken hep sarılıp öpmek geliyor içimden nedense yapamıyorum sonradan pişman oluyorum seni çok seviyorum en güzel yıllarını harcadın bizi yetiştirmek için hep gül mutlu olmak seninde hakkın anneciğim |
Annem*
Benim için üzülme annem üzülüpte hasta olma sakın bana vicdan azabı çektirme annem canından bir parçayım ben her şeye alışırım sakın anneciğim sakın iyiyim ben merak etme çektiklerin yetmez gibi birde ben çektiriyorum seni de çok üzüyorum bu deli kızın akıllanmaz inan ben iyiyim annem şu küçücük kalbime her şeyi sığdırırım elbet bir gün uslanırım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.