![]() |
Kurtulmaz
zehir ettin güzelim aşımı içimdesaklarım gözyaşımı nereye gitsem alıp başımı nerden düştüm ki senin eline tutkularım yürekten taşarken sevdamı kalemimle yaşarken geçit vermez dağları aşarken niye çıktın ki benim yoluma dertler yakamı bırakıp kaçmaz sevdam buruk yüreğimden çıkmaz yinede bildiği yoldan şaşmaz talihsiz başım senden kurtulmaz |
Küçüğüm
küçüğüm yıllar önce doğdun sen seninle beraber mutlu oldum ben acılarımı gözyaşlarımı gördün sen gönlüme su serptin iyiki doğdun küçüğüm mutluluğun mutluluğumdur inan seni kimseyle paylaşamam ben sensiz yaşayamam bugün senin günün gülümse küçüğüm bırak düşünme derdi kederi düşün bugün seni sevenleri yaşayacağın güzel günleri unutma sakın bu özel günleri iyiki doğdun küçüğüm iyiki doğdun bebeğim ömrüm senin olsun benim için yaşa küçüğüm |
Maniler
oklava tokmak ne demek herkese gül vermek gerek tatlı dile can feda baklava börek ne demek kaynanam benden uzak dursun nerde mutluysa orada kalsın vallahi hiç aram yok lütfen aramızda kalsın zorla mani istiyorsun ben de yapamam biliyorsun inan ki zorluyorsun anladık işi biliyorsun bugün bizim bayramımız ne mutlu ki müslümanız kabul olsun dualarımız çok şükür ki müslümanız sahur oldu uyanın çayları yudumlayın az kaldı bak ezana beni bağırttırmayın davul vurmaktan delindi herkes gülmekten serildi benim sinirlerde gerildi aklıma bir şey gelmedi hanımlara laf yok yan gelip yatan erkek çok çaylarım hazır buyrun lütfen sofrayı kurun erkek egemenliği aldı başını gidiyor ipleri ele almanın zamanı geçiyor ben adaletten yanayım karşıma çıkanı doğrarım ......tamam tamam abarttım )) |
Mavişim*
O güzel gözlerine kimseler bakmasın yalnız benim için parlasın mavi gözyaşların başkasına bakmasın sadece bana baksın mavişim gel bana beni yalnız bırakma ellerimizi tutalım göz göze bakışalım 11-6-2006 TÜM SEVENLERE BİZİMLE İLGİSİ YOKTUR |
Milletim uyan*
milletim uyanın artık oynanan oyunları görün,yazık sinsi sinsi pazarlıyorlar topraklarımızı satıyorlar uyan milletim uyan sesimizi yok duyan çırpınıp duruyoruz siz neden susuyonuz? düşünün atalarımızı öksüzleri,yetimleri unutmayın şehitlerimizi ağlayan anaları,yarları yürekleri kanayanları yuvası yıkılanları can dayanır mı ağlayan çocuklara? uyan artık uyan VATAN ELDEN GİTMEDEN BAYRAK GÖKTEN İNMEDEN EZANLARIMIZ DİNMEDEN FERYATLARIMIZI DUYUN ARTIK MİLLETİM UYANIN ARTIK |
Muradımı alamadan
Dilimdesin hece hece sevdim seni gündüz gece içimdeki bir bilmece alıştım ben sensizliğe gelemedin bensizliğe ben de umut hiç kalmadı almadığım dert kalmadı yaralarım ne çok azdı tüm benliği hepten sardı merhemimde yarda kaldı yalnızlığa beni saldı muradımı alamadan mutluluğu tadamadan insafsızca yargıladı yolllarımı hep kapadı yuvasız kuşlara döndüm her gece uykumu böldüm kabusla uyanır oldum ben seni mevlaya saldım |
Mutlu ol ablacığım*
Gece gündüz birlikteydik Dertlerimizi hep söylerdik Ailede bir bütündük Gittin ama mutlu ol ablacığım Küsüp hemen barışırdık Kavga eder darılırdık Seninle hiç ayrılmazdık Mutluluklar senin olsun ablacığım Sensiz ben duramam ki Ayrılığa dayanamam ki Yerin aranacak bunu bil ki Sen mutlu ol yeter bana ablacığım |
Mutluluğumu çalma
bende buldun sevgiyi senle buldum dengimi ispatladım sevgimi üzme sakın yarini mutluluğumu çalma başka bir eli tutma sakın belini sarma beni sensiz bırakma yaşattım mutluluğu yıllanmış şarap gibi tomur veren gül gibi bal veren arı gibi mutluluğumu çalma başka bir eli tutma sakın belini sarma beni sensiz bırakma ahlarımı sen alma beni sıradan sanma sakın hafife alma sana kıyamam sanma mutluluğumu çalma başka bir eli tutma sakın belini sarma beni sensiz bırakma bir gün benden kaçarsan işkenceler elimden kurtulmazsın dilimden ölüm benim elimden mutluluğumu çalma başka bir eli tutma sakın belini sarma beni sensiz bırakma |
Mutlusun -suçlusun
bizi ziyan ediyor yok ediyorsun taş koyup yollarımı kapatıyorsun unutacağımı nasıl söylüyorsun her sözünle derinden yaralıyorsun ömrümüzü mahfedip bitiriyorsun neden bana zalimce davranıyorsun o düşüncelerini neden silmiyorsun yine her zaman ki gibi bilmiyorsun yanında yok oluyorum görmüyorsun teselli edip mutluluk vermiyorsun şu dünyadan beni sen soğutuyorsun bana hüzün yakışıyor ki mutlusun beni böyle yapan sen bil ki suçlusun |
Mümkün mü?
Mahkumlar gibi dört duvar arasına sıkışıp bir şey yapamamak zaman geçsin diye kendi kendine avunup elinde sigara dört duvar arasında olta atmak her gece yatarken hep bir umutla belki diyerek sabahı beklemek güneşin doğuşunu izlemek için saatlerce beklemek ve uyuyup kalmak gibi uyandığında umutlarının yeşermediğini değişen hiç bir şeyin olmadığını bilmek gibi aynaya baktığında içindeki çocuğun solduğunu hırçınlaşan gözlerinden nefret kıvılcımlarının çıktığını kendi yerinde sanki sararıp buruşturulmuş kenara atılmış bir kağıda baktığını görüp isyan etmemek üzülmemek kahretmemek seni bu hale getirenlere lanet etmemek MÜMKÜN MÜ? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.