![]() |
Okullar açılsaydı
okullar açılsaydı derslerde başlasaydı beyin meyin kalmadı çocuklarda sıkıldı havalar da çok sıcak eve hapis oldular büyüdükçe çekilmiyor ne yazık ki çocuklar topla topla bitmiyor çeneleride durmuyor üç aydır gına geldi açılsın artık okullar kınamayın a dostlar haklarından geliyor hocalar çocuklara sözümüz geçmiyor burunları havada geziyorlar anne baba ne yapsın al al yetiştiremiyor her şeyi alırsan gülüyorlar birini almazsan surat asıyorlar markadan vaz geçmezler para var mı demezler al demeyi öğrenmişler bir de kıymet bilmezler bir ay bekle maaşı gelmeden gider hepsi kartlar olmuş baş belası bir araya gelmez memurun iki yakası içimden geldi böyle kınamayın a dostlar çoğumuz aynı durumda yine bizim maaş var olmayan gariban ne yapsın olmayan kemerin neyini sıksın bir canları kalmış onuda isteyen alsın |
Olmuyor ki
Çile li günler bitmiyor gönlüme huzur dolmuyor yar beni hiç anlamıyor yağlasan da olmuyor ki ballasan da olmuyor ki beni neden anlamaz ki üzerime gelme yeter bugünler de gelir geçer beni yaralar da gider |
Olmuyormuş
Can! elveda diyeceğim gözden yaşı sileceğim gör bak nasıl gideceğim seni öldü bileceğim nakış nakış dokumuştum sevda delisi olmuştum mutlu oluruz sanmıştım sevgim bitti diyeceğim sana sözüm tutamadım bu aşkı unutamadım zaman durdu kalakaldım gidemedim diyeceğim dilim yalan söylüyormuş aşkta gurur olmuyormuş anılarım hep senleyken çekip gitmek olmuyormuş |
Öğretmenim
Bana ilk harfi A dan Z ye her şeyi sen öğrettin öğretmenim ver öpeyim ellerini sevmeyi sevilmeyi şiiri müziği coğrafyayı doğayı BAYRAĞI,VATANI korumayı bilmediğim her şeyi sen öğrettin öğretmenim ver öpeyim ellerini ana oldun baba oldun abi oldun abla oldun yeri geldi çocuk oldun sabrınla bize örnek oldun nasıl öderim hakkını ver öpeyim ellerini seni anlatmakla bitmez yazmayada kalemim yetmez bilirim hakkın ödenmez hakkını helal et öğretmenim |
Öldüm öldüm dirildim*
Öldüm öldüm dirildim diri diri toprağa girdim bu cezayı hak etmedim yüreğime söz geçiremedim |
Ölsemde unutamazsın
hayallerim var inan her yerde her zaman gözünün önünde adım attığın hemen her yerde ölsemde beni unutamazsın sana döktüğüm onca dilleri ithaf ettiğim o şiirleri çekildiğimiz tüm resimleri ölsemde beni unutamazsın sana olan gönülden sevgimi öfkeliyken söylediklerimi o tatlı atışmalarımızı ölsemde beni unutamazsın aslında seni çok kıskanırdım ben bıraktım neden sen aldın ki hiç iyi bir şey değilmiş canım sen beni kıskanınca anladım unuturum diyorsun sen ama inanmam ki yalan söylüyorsun biliyorum sevenler unutmaz ölsemde beni unutamazsın unuturum seni desen bile istesende unutamazsın ki kızıma baktıkça anarsın ki istesende unutamazsın ki ölünce alsanda birisini siz gününüzü gün etsenizde sen,bak seni unuttum desende içinde bir burukluk,bir hüzün beni anacaksın, beni çok ama çok arayacaksın canım sözlerimi hatırlayacaksın ölsemde unutamayacaksın |
Ölürsem
Kavuştuk canım ama ayrılık zamanı geliyor gideceğim belkide bir daha hiç görüşemeyeceğiz yolcunun işi belli olmaz gidip dönmemek gelip görmemek var vasiyetimdir sana canım ölürsem unutma,yad et beni iyi,kötü günlerimizi,aşkımızı,sevgimizi evimizi,ortak meyvelerimizi hepsinden önemlisi,seni seven beni unutma canım,unutma beni belki son kez sarılacağız el ele,göz göze bakacağız yeşil gözlü sevdiğim ölürsem helal et hakkını gözümü senle açtım duvağımla geldim sana kefenimle çıkacağım seni hiç unutmayacağım |
Özledim*
Öyle özledim ki seni Nasıl tarif etsem Kelimelere nasıl döksem? Gece gündüz yanımdasın İçimde açan baharsın Seni düşünmeden yapamıyorum Hep seni anıyorum Hep dualar ediyorum Bana geleceksin biliyorum Seni sensiz yaşıyorum Aşkım seni seviyorum Hiç bir şeyden tat almıyorum Her gün eriyip bitiyorum Canım seni çok özlüyorum yollarını gözlüyorum Sen benim ilham perimsin Şiirlerimin prensisin Parlayan yıldızımsın Her gün doğan güneşimsin Öyle özledim ki bilemezsin Dilimden düşmez oldun bedenimden çıkmaz oldun dertlerimin dermanı oldun Kanım canım aldığım nefesim oldun her iç çekişimde seni içime çekiyorum Benimlesin biliyorum Yiğidim seni özlüyorum |
Özlerim sizleri(yeğenlerime) *
geç te olsa geldin ya dünyaları verdin ya yüzümüzü güldürdün Yusuf Alim tatlı dilli yeğenim sürpriz yaptınız bizlere ansızın geldiniz aileye Ahmet ile Mehmet im ben sizleri özlerim pamuk gibi beyazsın Tuğçem çok da nazlısın güzeller güzeli meleğim benim pamuk prensesim esmersiniz hepiniz gözümde tütersiniz içimde farklıdır sevginiz beş tane meleksiniz ilk göz ağrım Rukişim sarı saçlı Rabişim ikizlerimin ablalarısınız teyzenizin güllerisiniz hepiniz canımdan parçasınız hepiniz gülümsünüz solmasın hiç yüzünüz |
Özlüyor seni
Gökte arayıp durdum uçan kuşa seni sordum istedimde varamadın aşkım yanında olamadım Gözlerine baksam doyamam saatlerce sarsamda kanmam kuş olupta yanına varsam avcıda olsan beni sen vursan Güneş ısıtmıyor ki beni istiyor deli gönül seni sen sultan olsan da ben de senin kölen olsam Razıyım yeterki senin olsam bir kerecik sultanım, benim olsan kelimelerle yaşıyorum seni belki kandırıyorum kendimi İçimdeki çocuk seviyor seni bıkmadan usanmadan özlüyor seni |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.