![]() |
Pişman olacaksın*
Bir gün beni kaybedeceksin başını duvarlara vuracaksın her gün bin pişman olacaksın ağlayacaksın sızlayacaksın sen devam et böyle her gün ömrümü tüket sözde sevdiğinden yapıyormuşsun beni çok kıskanıyormuşsun dünyanın en çirkin kadını ben miyim ki böyle yapıyorsun? dediğimd,öyle olsan bir dakika durmam yanında diyorsun,o zaman neden üzüyorsun? ben istemem böyle sevgi sevgi olur tatlı dille güler yüzle,şefkatle bunlarla mutluluk olur,huzur bulunur |
Özlüyor seni
Gökte arayıp durdum uçan kuşa seni sordum istedimde varamadın aşkım yanında olamadım Gözlerine baksam doyamam saatlerce sarsamda kanmam kuş olupta yanına varsam avcıda olsan beni sen vursan Güneş ısıtmıyor ki beni istiyor deli gönül seni sen sultan olsan da ben de senin kölen olsam Razıyım yeterki senin olsam bir kerecik sultanım, benim olsan kelimelerle yaşıyorum seni belki kandırıyorum kendimi İçimdeki çocuk seviyor seni bıkmadan usanmadan özlüyor seni |
Parça parça dörtlükler
Silinmiş tüm hislerim taş kesmiş ki yüreğim tepkisiz kalıyorum kendime yanıyorum xxxx yüreğime dolu yağıyor üşüdüm kanım donuyor gözümde dünya soluyor kadere isyanım çoğalıyor xxxx söyle yüreğim söyle dertler neden çoğaldı böyle rüzgar savuruyor yerden yere götürür yabancı ellere xxx falıma baktım ki yollarım açık yüreğim darda bekleyen var yolda haberler olsada karma karışık gözyaşıda çıktı bakınca falda xxx karşımda duran dağlar üzerinizi kara sis bağlar eteklerinde neler saklar ruhum gibi karalar bağlar sakladığın kanatlarında gelinler nasılda ağlar |
Pişman olacaksın*
Bir gün beni kaybedeceksin başını duvarlara vuracaksın her gün bin pişman olacaksın ağlayacaksın sızlayacaksın sen devam et böyle her gün ömrümü tüket sözde sevdiğinden yapıyormuşsun beni çok kıskanıyormuşsun dünyanın en çirkin kadını ben miyim ki böyle yapıyorsun? dediğimd,öyle olsan bir dakika durmam yanında diyorsun,o zaman neden üzüyorsun? ben istemem böyle sevgi sevgi olur tatlı dille güler yüzle,şefkatle bunlarla mutluluk olur,huzur bulunur . |
Pişmanmısın
Beni bırakıp gittiğin için sevgimizi hiçe sayıp bitirdiğin için benim başkasıyla evlendiğim için ve de sen onun olduğun için için için düşünüp pişman oldunmu hiç olsan bile ne fayda iş işten geçti bir kere senin koynunda başkası benim yanımda başkası yani nikahlı eşlerimiz yıllar önce sen yüzüğü ona değilde benim parmağıma taksaydın şimdi mutlu mesut olurduk belkide hiç anlaşamazdık kimbilir bilemeyiz ki ama şunu bilki sen hep dediğim gibi benim kapanmayan yaramsın hep öyle kalacaksın umarım yuvanda mutlusundur ben de mutluyum canım zaman zaman oluyor tatsızlıklar onlarda evin tuzu biberi (dermişim) ne çok söylerdim bu kelimeyi halada söylüyorum söyledikçede hep sen gelirsin aklıma |
Rüya da olsa
Nazlı yari istedim saramadım gönülde aradım da bulamadım yıllar geçti yine unutamadım seni anlatacak söz bulamadım her gün rüyalarda bekleyip durdum peşinden koşmaktan artık yoruldum belki dedim belkide kavuşurum kalakaldım gözümde ki yaşlarla uyandım baktım ki gözlerimde yaş anladım ki rüya olsa da iş yaş sen yine kaçtın bağrıma bastım taş amin demem olmayacak duaya |
Rüyamda seni gördüm
Rüyamda seni gördüm çok kötü bir haldeydin hıçkıra hıçkıra ağlıyor deli gibi seni arıyordum anneciğim ne alemdesin inşallah iyisindir anneciğim uykumdan sıçradım hala hıçkırıyordum saat gecenin bir yarısı nasıl arayım şimdi ben çok huzursuzum iyimisin anneciğim kendine bir şeyi dert etme şeker komasına girme derin düşüncelere dalma bizleri ateşlere atma bizi sensiz bırakma |
Saat 12 yi vurmuş*
Saat 12 yi vurmuş caddeler durulmuş sokak lambalarının loş ışıltısı karşımda kalenin muhteşem görüntüsü çisil çisil yağıyor yağmur toprak mis gibi kokuyor derin bir nefes alıyorum düşüncelere dalıyorum hava karanlık mı karanlık hiç sevmiyorum karanlığı beni çok bunaltıyor nedense istiyorum ki her zaman bir ışık olsun her şey her yer aydınlık olsun olsun ki gizli saklı kalmasın iki yüzlülük olmasın herkes olduğu gibi görünsün |
Sabret sermin sabret
bir bacım var adı sermin yüreği sevgi dolu şirinmi şirin düşünür her şeyi derin mi derin kaderin sillesini yedin mi yedin için için ağlasanda hep gülümsedin ne yapalım alın yazısı dedin anaya babaya bacıya hasret yeğenlere karddeşlere hasret yasaksın aileye düşünüp kahret dursunenin kızı ilaydayı sevmeye devam et bu yıllarda geçer elbet nermin der ki sabret sermin sabret kavuşup sarılacağımız gün yakın elbet bugünlerde geçer bacım sabret |
Sakın yaklaşma bana
Sana laf anlatmaktan yoruldum savaşmaktan usandım bu canımdan sakın yaklaşma bana kıyacağım canıma beni gözden çıkardın o kadar da yalvardım beni hiç anlamadın sakın yaklaşma bana kıyacağım canıma yeter ki sus konuşma artık bana karışma sen benimle barışma sakın yaklaşma bana kıyacağım canıma yıldönümümdür sana bu günü hiç unutma anılar kalsın sana sakın bana yaklaşma kıyacağım canıma benden sana son rica oku artık fatiha gömsünler Ankara da |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.