![]() |
Mektuplar-280 11/05/2
Kime desem inanmaz bu kadar olmadığını Masum Elmas Gü |
Mektuplar-281 12/05/2
İlk sarıldığımız ve son sarıldığımız yer birinden diğerine gidiyorum her gün defalarca bazen gidişinden başlıyorum bazen gelişinden hiç gelmediğin kadar hiç gitmediğin kadar Masum Elmas Gül |
Mektuplar-282 13/05/2
Bir aşkın 'Lale Devri' bu olsa gerek ne konuşuyorsun ne yazıyorsun ne görünüyorsun ve en çok varsın Masum Elmas Gül |
Mektuplar-283 14/05/2
Annem de özlemiş selam söyledi sana bir defa daha sarılmak iyi gelecekti ona da ama yoksun işte hepimiz kötüyüz Masum Elmas Gül |
Mektuplar-284 15/05/2
Uzun zaman sonra güldün bugün ne güzel oldun ne daha güzel oldun sesin sihrini öğrendim kulaklarımdan göğsüme yüzümde resmi beliren ah o ne anlatılmaz haz uzun zaman sonra ne güzel güldün bugün sanki ilk defa gibi ilk defa ne güzel gülmek Masum Elmas Gül |
Mektuplar-285 16/05/2
Sana benzemeye yaşıyor seni söylüyor herkes bütün anneler aynını istiyor gelinler damatlar herkes bile sana benzemeye yaşıyoruz abartmıyorum Tanımayanlara yazık nasıl yaşıyorlar abartmıyorlar |
Mektuplar-286 17/05/2
Hadi bir şarkı yapalım sesi seninki olsun dilinden yazalım karnına mavi yazalım hadi hep yeniden aynısı olsun yeni olsun yapalım hadi karnına mavi şapşarkı olsun Masum Elmas Gül |
Mektuplar-287 18/05/2
Herkes uyudu ne çıplak bir zaman sessiz aktıkça uzayan sisi dağılmış bir yol gibi Ne çok yokluğun bu saatler uyumasak ölürüz ölürüz biliyorum ölürüz Masum Elmas Gül |
Mektuplar-289 20/05/2
Asla gecikmiyor saat gideceği yere her an yerinde bekliyor sırasını ve her biri yansımamızın bir başka resmi Masum Elmas Gül |
Mektuplar-29 (M.S.) 29/12/2005
Aramızdaki sesler. Bildiklerimize yaşam getiren. Aklın birliği. Aramızdaki sesler. maddeye hüküm zamanı. Köz tohumlu sevmek. Kavurgan mesafeler. Aramızdaki yerler. Yaşam evlatlık ikimizde. Çiftimizden besili. Özsuyu hasretli sevda. Süt gerek. Su, ekmek. Taş gerek. Ateş. Emek. Mavi gerek. Boynumuzda iki Nuh. Aramızdaki sözler. Ağırlığımızdan ağırız. Sabrımıza sabır gerek. Daha güzelsin. Hepten daha iyi. Söylemek gerek. Daha çok yaratılmışsın. Daha çok doğmuşum. Emeklemek gerek. Daha ne yazılabilir varlığına. Yokluğuna ne denir. Eğilmek gerek. Değerine değer. Ben gerek. Sen. İkimiz. Bilgimiz. Aramızdaki anlamlar. Bilinmeyen bilgi. Anlamak gerek. Sen gerek. Ben. Su. Gök. Mavi gerek. Yani uzuncası. Sen. Bir tek ben biliyorum seni. o da anlatamıyorum. Masum Elmas Gül |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.