![]() |
Mektuplar-290 21/05/2
Aklımıza saldırıyorlar ta en içlerimize kadar kadın dokunuyorlar zamansız bırakıyorlar ne kadar ileri götürsek geriye sarıyorlar bizi amansız ediyorlar bizi amansız amansız kadın Masum Elmas Gül |
Mektuplar-288 19/05/2
Senin kadar bir başka kalp hiçbir zaman taşıyamayacağım ne de seninki kadar bir başkasını bir kadınca anlayamayacağım bu yüzden sevmem kayıtsız şartsız senindir Masum Elmas Gül |
Mektuplar-291 22/05/2
İkimiz bilmem kaç yıl önce hangimiz bilebilirdik hangimiz bildik bilmem kaç yıl sonra hangimiz Hep şimdi vardı ne sonra ne de önce tıpkı şimdi gibi Masum Elmas Gül |
Mektuplar-292 23/05/2
Teninin toprak yerleri bazen yüzümü gömdüğüm annemce bir yer ilk dünya yerim gibi sence bir yer |
Mektuplar-294 25/05/2
Ne zamandır yüzün yok ne kadar koysam dolmuyor gözlerime karanlık ki bu saatlerden sonra ölünemiyor sensiz saat bilmem kaçı kaç geçemiyor Masum Elmas Gül |
Mektuplar-293 24/05/2
Şimdi bu okuduğun zaman kimbilir bu yazdığımdan kaç zaman sonradır bu halimden bu haline kimbilir kaç amansız haller içinden geçmişsindir bu kadar suskunluğuna göre Masum Elmas Gül |
Mektuplar-295 26/05/2
Sesini duyamadan ölüyorum bugün bir sözün olsa başucumda yeniden kalktığımda ya gülen ya ağlayan olsun senden birkaç söz olsun Masum Elmas Gül |
Mektuplar-296 27/05/2
Aklımla anlaşamıyorum ne olur birşeyler söyle şuna ya sussun ya da sustur Masum Elmas Gül |
Mektuplar-297 28/05/2
Söz çürüten kadın ne kadardır yazıyorum daha bir harf yaklaşılamadı anlatımına hiçbir tabirin caiz olmuyor söz çıldırtan kadın olmuyor işte olmuyor Masum Elmas Gül |
Mektuplar-298 29/05/2
Kendime senin için yazıyorum bu şiiri seni seviyorum Masum Elmas Gül |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.