![]() |
Sevdim seni*
Sen kapanmayan yaramsın hep öyle kalacaksın benim kalbimde çarpacaksın ta ki ben ölene kadar saf duygularla sevdim seni aşkım dedim canım dedim ilk ve son sana dedim beni çok mutlu ettin seni hep seveceğim dualar edeceğim gözyaşlarımı bundan böyle dışıma değil içime akıtacağım seni hiç unutmayacağım hani bensiz duramıyordun nefesimi sesimi özlüyordun günlerdir unutuldum biliyorum sen bitirdin |
Severim seni*
severim seni bilir misin? bir gün bana gelir misin? gönlünü bana verir misin? özlemle bekler misin? |
Sevgi
Sen nasıl bir duygusun o kadar şiddete hakarete rağmen neden içimdesin nefret ediyorum senden çık içimden çık seni istemiyorum sevgi seni sevmiyorum herşeyi sineye çekip nasıl hala sevebiliyorsun onurun gururun yok mu senin sevmeyi sevilmeyi haketmiyorsun çık içimden sevgi çık artık senide sevmiyorum |
Sınavlar*
Geldi yine yıl sonu Herkes koşuşturuyor Vermek için sınavları Almanca matematik Kafa etmez metelik Sınavlar bir bitsede Herkes rahat etsede Sınıfını geçsede Bir bölüm daha yükselse Almancayı atlattık Matematiğe takıldık Hocaların yüzünden Bir yıl boşa kaybettik Diplomayı mahfetti |
Sırtımdan vuranlara
beş on yıldız dizilmişler gökyüzünü süslemişler hüzünlerimi alıp yüzümü güldürmüşler yaralı kuş olmuştum kuruyan dallara konmuştum yapraklar gibi savrulmuştum kuruyan dalların ardından güneş gibi doğacağım parlayan yıldız olacağım toprağa ekilen tohum gibi bir gün yeşerip fışkıracağım sırtımdan vuranlara elimi uzatacağım sevgimi sunacağım yıldızlarımı hiç bırakmayacağım |
Sigara gibi
Elimden düşmeyen sigara gibi içime çektiğim duman gibi kanıma karışan zehir gibi seninde bağımlın oldum odamda üstümde her yerde kokun üzerimden hiç çıkmıyor sevgin yüreğimden hiç çıkmıyor sigara nasıl yavaş yavaş öldürüyorsa ben de senin için yavaş yavaş ölüyorum |
Sildim
meçhule dalarken gözlerim suskun kaldı yüreğim üşüdü ellerim,sustu dillerim tutmaz oldu dizlerim oysa ne kadar da emindim sevdim sevdim deli gibi seni sevdim sana gönlümü verdim parlayan kıvılcımlara yenildim bir ömür sürecek derdim tutuşunca ellerimiz titreyince kalbimiz birleşince sevgimiz biz yıkılmayız derdim fırtınaya yenildim bittim,seni inan ki sildim |
Sonbahar
çıkan fırtınalar yağan yağmurlar kararan ışıklar içimde bir ürperti var sararıyor yapraklar dökülüyor yavaş yavaş yine geldi sonbahar içimde bir ürperti var yüreğim daralıyor nedense hüzün çöküyor elinden bebeği alınmış çocuk gibi içimde bir ürperti var ayrılıkların ayı sonbahar özlemlerin gözyaşların ayı hüzün ayı sevmiyorum seni sevmiyorum sonbahar |
Sonunda bitti*
Tek taraflı sevgiyle hiç bir şey çözülmüyor birbirimizi üzmekten başka bu böyle yürümeyecek her şey burada bitecek inceldiği yerden kopacak düzelirsin diye çok bekledim yıllarımı sana verdim ama hep boşa bekledim belki böylesi daha iyi çocukların geleceği için ve tabi ki ikimiz için seni hep sevdim ama sen de bunu göremedim ve sonunda bitirdin tek başına mutlu ol artık gez,toz,rahatla artık aşkımı ziyan ettin yazık zaman gösterecek hepimize iyi mi yoksa kötü mü yaptık? şundan emin ol ki çok pişman olacaksın her zaman yalnız kalacaksın bir daha beni bulamayacaksın |
Sonunda*
Coştu,köpürdü,duruldu çok şükür sonunda gönlü oldu dünyalar da benim oldu tam ümitlerim tükenmişken artık bu iş olmaz derken bir aylık ömrüm gitmişken çok şükür ikna oldu ne olursa olsun seviyoruz birbirimizi ne o ayrı kalabilir ne de ben kavga döğüş derken zorlada olsa ortayı bulduk çok şükür |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.