![]() |
Mektuplar-308 08/06/2
Bu akşam bütün kanatlarım bir garip kırık düştü bütün bir akşam sensiz yine bir garip yetim geçti Yine belasındayız ah ah bu rezil dünyanın şu sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların sınırların Masum Elmas Gül |
Mektuplar-309 09/06/2
Bana kalsa hep seninle .... ama kalmıyor işte ne bana ne sana Masum Elmas Gül |
Mektuplar-31 (M.S.) 31/12/2005
Were. Hatina xwe daliqîne van deran. Çûyîna xwe bikuje. Li serê min girêde porên xwe. Lêvên min pîroz bike. Were. Bi ramûsanên xwe bixemlîne min. Mîna dayikek bi bîn zarok were. Bi avazek evîndarî bikeve çêbûna min. Were. Bi tenêtiyek bi min. Şîn. Zû. Tune tu mayînek bê te. Diqelişe sebra min. Diteqim. Di navenda dûriya te de sekinî me.. Were. Bila puç bibe ev bendemayîn. Biperçiqîne. Belav bike. Were lêêê Were. “ Ev dilê ku ji bo te dişewite, bibîne…” Strana me tên gotin. Giran dibe bîranîna te. Şopên te gavên min diperçiqînin. Demên mirî tên jiyanê. Kefênên nelivirbûna te dişewite. Were Carek din were. Mîvanê min be. Carek din. Were. Dîsa were. Bila çêbûna xwezayê bidome. Temam bike her tiştan. Min zêde bike. Min bidomîne. Were. Were. Carek din. Were... Gel. Gelişini as buralara. Gidişini öldür. Başıma sar saçlarını. Dudaklarımı kutla. Gel. Öpüşlerinle süsle beni. Çocuk kokulu bir anne gibi gel. Aşkçıl bir feryatla gir oluşuma. Gel. Benli bir yalnızlıkla. Mavi. Çabuk. sensiz hiçbir kalış yok. Sabrım çatlıyor. Patlıyorum. Tam ortasında durmuşum gurbetinin. Gel. Felç olsun bu beklemek. Ez. Dağıt. Gel heeey. Gel. “Bu yürek ki senin için yanıyor, gör…” Şarkımız söyleniyor. Ağırlaşıyor hatırlanışın. İzlerin eziyor adımlarımı. Ölü zamanlar yaşam buluyor. Kefeni yanıyor burada olmayışının. Gel. Bir daha gel. Misafirim ol. Bir daha. Gel. Yine gel. Evrenin oluşu tamamlansın. Tamamla her şeyi. Fazla et beni. Beni devam ettir. Gel. Gel. Bir daha. Gel... Masum Elmas Gül |
Mektuplar-310 10/06/2
Durmadan susuyorsun aklım delik deşik ve sen hala durmadan susmuşsun canım Masum Elmas Gül |
Mektuplar-311 11/06/2
Elmada iki diş yarası bende Adem sende Havva tarafı Kovulduk atıldık ve bulunduk Buluşmaya Eyyub sabrı İsa çilesi Muhammed ahlakı Aşk kaldı Masum Elmas Gül |
Mektuplar-312 12/06/2
Toprağa suya ve havaya sınırlar çizdiler Toprağa suya ve havaya karışacağız Masum Elmas Gül |
Mektuplar-313 13/06/2
Büyüdü penceremdeki kumrular sen yokken doğdular uçmayı öğretmeni bekliyorlar mavi öğretmeni Masum Elmas Gül |
Mektuplar-315 15/06/2
Ek het jou liefe te dua Gosto De Ti, Porra! Ich hoan dich gear Afekrishalehou Ana Behibak Ana Behibek Holong rohangku di ho I mog di narrisch gern Ami tomAy bhAlobAshi Lakh tirikh Namumutan ta ka qanta munani Obicham te T'estim molt Gihigugma ko ikaw. Ti tengu cara LJUBim te miluji te Jeg elsker dig Ik hou van jou Ik ben verliefd op je canda munani I love you Mi amas vin Mina armastan sind Ma armastan sind Tora dust midaram Asheghetam doostat dAram Mahal ka ta Iniibig Kita Ik zie oe geerne Je t'aime Je t'adore Ik hald fan dei Ta gra agam ort Ich liebe Dich Asavakit Hoon tane pyar karoochhoon. Ina sonki Aloha I'a Au Oe Ani ohevet otcha Mai tumase pyar karata hun Main Tumse Prem Karta Hoon Wa ai lu Nu' umi unangwa'ta Szeretlek Szeretlek te'ged Eg elska thig Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho Saya cinta padamu Aku tjinta padamu Mahn doostaht doh-rahm taim i' ngra leat ti amo ti voglio bene Kimi o ai shiteru Aishiteru Chuu shiteyo Ora omee no koto ga suki da Ore wa omae ga suki da Suitonnen Sukiyanen Sukiyo Watashi Wa Anata Ga Suki Desu Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu Suki desu Kulo tresno Naanu Ninnanu Preethisuthene Naanu Ninnanu Mohisuthene Nakupenda qabang qapar Ha' Tangsinul sarang ha yo Tangshin-ul sarang hae-yo Nanun tangshinul sarang hamnida Ez te hezdikim Koi muk jao Khoi huk chau Te amo Vos amo Es milu tevi Nalingi yo Tave mylıu mi do prami Aheri Sakam te Me molas, tronca Saya cintakan mu Saya sayangkan engkau Ngan Ninne Snaehikkunnu Saya Cintamu Wo ai ni me tujhashi prem karto Mi tuzya var prem karato Konoronhkwa Ayor anosh'ni Niyakutanda Eg elskar deg Jeg elsker deg Op Lopveop Yopuop Aez dae warzyn Mujhe Tumse Muhabbat Hai Tora dost daram Ie Ovele Ouye Kocham Cie Ja cie kocham Yacha kocham Amo-te Eu te amo Mai taunu pyar karda teye-mela'ne Te iu besc Te Ador Ya vas liubliu Ya polubeel s'tebya Ya Tibieh Lublue Tha gra\dh agam ort ljubim te Volim te Ljubim te Ndinokuda Mama oyata adarei Techihhila lubim ta ljubim te Te quiero Te amo Mama Oyata Arderyi Naku penda Mahal kita Ua Here Vau Ia Oe Ni yaanai kaadli karen Naan Unnai Kadalikiren MILUJI TE Neenu ninnu pra'mistu'nnanu Nenu Ninnu Premistunnanu Phom Rak Khun Ch'an Rak Khun Khao Raak Thoe Phom Rak Khun Ha eh bak Seni Seviyorum ja pokoKHAv tebe Mujhe tumse mohabbat hai Main Tumse Muhabbat Karta Hoon Em yeu anh Toi yeu em Anh yeu em Ik hue van ye Wani ra yana ro aisha 'Rwy'n dy garu di. Yr wyf i yn dy garu di Ikh Hob Dikh Lib Ya te volim Ezhele hezdege Mena Tanda Wena Ngiyakuthanda! Tom ho' ichema Masum Elmas Gül |
Mektuplar-314 14/06/2
'Nasıl? ' diye soruyorlar seni tek kelime 'nasıl? ' Nasıl söylesem şimdi Nasıl? Masum Elmas Gül |
1 gram cık anladıy isem arap olayım
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.