![]() |
Söz vermiştin*
Bana bir söz vermiştin kimse ayıramaz demiştin sevdiğini söylemiştin hepsi yalan mıydı sevdiğim? |
Şarkılarımsın
gözlerimin ferisin biricik sevdiğimsin sen ılık nefesimsin sen sadece benimsin dudağımda duamsın damarımda canımsın soluduğum havamsın bil ki benim canımsın gönül sever gönlünü verir sana ömrünü kabullenir sürgünü dil de şarkılarımsın |
Şiiri sevmek demek
şiir tadında bir gün istemek şiiri sevmek demek ne güzel böyle bir dilek sadece yazanlar yaşar yürekten sevdalılar anlar şiir duygudur sevdadır isyandır söylenemeyenleri özgürce kelimelere dökmektir hayal alemidir düşünmektir okuduğun şiirde kendini bulmaktır coşmaktır koşmaktır uçmaktır yıkmaktır ve tekrar onarmaktır ruhundaki fırtınaları mısralarınla özgürce anlatmaktır |
Şimdi nasıl gülersin
Beynini kemiren o bitmeyen düşünceler hepimizi yok etti sevgimizi kirletti içindeki nefretin zehir tohumlarını ektin yüreğimize şimdi nasıl beklersin hangi yüzle gülersin kurudu pınarlarım canlanmaz duygularım kalmadı umutlarım huzursuzluk ektin sen ektiğini biçtin sen güllerim soldurdun sen her şeyin sebebi sen oturup düşünmedin ne söyledim demedin nefreti aşıladın alnımızdan kaşıdın ne farkın kaldı benden sen de başladın birden ne anlarsın şiirden düşşem artık dilinden şimdi nasıl gülersin gülmemide beklersin unuturmuyum dersin sen daha çok beklersin |
Tabutumu elleme
tabutumu elleme mezarıma da gelme hiç ziyarette etme banabir gül vermedin yürektende sevmedin değerimi bilmedin tabutumu elleme mezarıma da gelme hiç ziyarette etme ben hep ağlayıp durdum bir gün anlarsın dedim boşa beni yok ettin tabutumu elleme mezarıma da gelme hiç ziyarette etme gömsünler ANKARAda mezarım haram sana cenazeme yaklaşma tabutumu elleme mezarıma da gelme hiç ziyarette etme ruhum yanına gelcek hiç rahat vermeyecek işin rast gitmeyecek |
Tahmin edemezsin*
Ellerimizi tutamadık birbirimize sarılamadık acım öyle çok ki bilemezsin sen bile tahmin edemezsin herşey tersine gidiyor ağlamaktan gözlerim şişiyor olmadı bitanem olmadı bundan sonrada olmayacak içim kan ağlasada bitanem seni istemiyorum artık seninim deme bana yine ümitlendirme beni bu aşk bitmiştir artık elveda aşkım elvada |
Taşmı basayım*
Seni özleyince ne yaparım? sana nasıl ulaşırım? bağrıma taşmı basayım? yine sana kavuşamayacağım bu hasretlik tüketti beni ellere yar etti seni bir delilik yapalım bu diyardan kaçalım diyorum ama canım yapamayız biliyorum derdimi kimselere diyemiyorum hislerimi şiirlerime döküyorum yazarak böyle rahatlıyorum aşkım seni seviyordum |
Tükendim*
Hayal kuramam artık Yok oldu umutlarım Her şey yolunda giderken Tükeniverdi umutlarım Yazık oldu o güne Büküldü boynum yine Zaten şans yokki ben de Tükendim ben, bilsen de bilmesen de usandım |
Tükenme noktası
Yine kavga rüzgarları esiyordu hissediyordu yüreğine saplanan acılara dayanamıyordu dağların eteklerine sürükleniyordu aldığı her nefes mazi olurken duygularını avuçlarının içine aldığında hislerinin kuruduğunu çoktan uçtuğunu görüyordu gönlünde fırtınalar koparken sevinçlerinin yerini hüzün alıyordu gözyaşları sessizce akıyordu rüzgarın önünde kuru bir yaprak gibi savruluyordu artık tükenme noktasındaydı sonu hiç iyi görünmüyordu sevdiği,ümitlerinin yeşerdiği baharı bekliyordu görebilecekmiydi bilmiyordu |
Türkü söylerim böyle
Yine başım ağırıyor gözlerimden yaş akıyor oturup kaldım sedirde uyumuşum köşede türkü söylerim böyle yar bana derdini söyle gözlerimde yaş ile uyandım ter içinde rüyalarıma kim girdi neden beni böyle ağlattı türkü söylerim böyle yar bana derdini söyle saz çalmayı bilseydim nasılda ağıtlar yakardım telleri coştururdum uzun havalar okurdum türkü söylerim böyle yar bana derdini söyle bindallımı giyerim yarin yanına giderim peçem düştü yüzümden başımı önüme eğerim türkü söylerim böyle yar bana derdini söyle |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.