![]() |
Bir gülüslük kar
gizlerdi su bagrim duyan olmazdi vurdugun darbeyi sir biraksaydin düstügüm dillere yuva kurmazdi sevdamin yüzünde ar biraksaydin cennet mi bahsoldu ettigin kadar sevabima girmek sende ne arar dinmiyor gözümden döktügün zarar bari bir gülüslük kar biraksaydin doymuyor vicdanin bitmiyor hincin zulüm kervanina benmiyim hancin nereye ugrasam bekliyor sancin yarami sarcak yer biraksaydin bu muydu ta bastan senin niyetin kahrina kullukmus aska davetin her dert bir yana su zalim hasretin hakkindan gelecek ser biraksaydin kesmez irmaginin dert akisini nazari yagdirir kara kisini cekmiyor gönlümden kem bakisini su askin gözünü su askin gözünü kör biraksaydin Yasar Aydin |
Bir ömürlük bu hayat
bir ömürlük bu hayat nesede dursun yerim bugünüm dünden rahat yarina ALLAH kerim basimda tacim mi sanki derdin ne hatiri var ki arada bir gelip söyle bir görünsün o kadar ki herkese pay var neseden bazen düz bazen köseden birak dursun dibindeki medet umulmaz siseden her dagin bir yolu vardir her kisin sonu bahardir hüzünle yasamak zarar her gülüs ömrüne kardir söyle,söyle,söyle,söyle ne yapsak bu dünya böyle söyle,söyle,söyle,söyle hep keder olmaz ki öyle Yasar Aydin |
Bir sevdaydin yüregimde
bir sevdaydin yüregimde hep sen vardin dilegimde meger bana bir oyunmus kör olasi kaderimde ölesiye seveceksin son ümidim diyeceksin esecek su kör talihim kahrolupta gideceksin sonu böyle bilemezdim beni sensiz edemezdim sendin benim tek tesellim cik gönlümden diyemezdim dört bir tarafim dag dolu bu sevdanin yokmus yolu geri dönecek bir iz yok kaybetmisim sagi solu korkun olmasin kaderim ne borcum varsa öderim bak yüklendim hesabimi aldim kahrimi giderim cektiren sensin kaderim ne usan ne utan derim misafiriz su alemde kahrimi ceker giderim kalirsa cektirmedigin kahrimi alir giderim kahrimla,kahrimla ceker giderim Yasar Aydin |
Birak
birak...birak...birak...bundan sonrami hatir kalmamisken gönül kirilmisken yara kanamisken sabira birak birak ki her darben vurdukca vursun birak ki izleri ibretim olsun cekerim kahrimi küstürme bahtimi birak ki yazdigi vebalin dursun birak...birak....birak...bura son durak olmasada dertsiz yasarim ben sensiz kula minnet olmaz... nolursun birak bir hancin bilmeden hesabin gelmeden cek git ödemeden öylece birak sandin ki her sözün dilinde durur sandin ki gururu sevgi susturur bil ki kalp kirilmaz yarasi sarilmaz hakaret gönüle aski kusturur birak...birak...birak...artik son durak bil sevgin yesermez bir damla düsürmez gönlüm sana kurak...haline birak Yasar Aydin |
Birakmam
ben ki bir yaprak misali dallarina tutunmusum bakisinin rüzgariyla sevdalara savrulmusum uykuna daldigin gece aldigin nefes olurum sabahlari basucunda uyandigin ses olurum birakmam,birakmam ölürümde birakmam her sevdadan gecti gönlüm seni bana secti gönlüm birakti yalniz basima diyarina göctü gönlüm saclarina esen rüzgar oksandigin yel olurum deli dolu yagmurlardan sana akan sel olurum birakmam, birakmam ölürümde birakmam Yasar Aydin |
Böyle bilesin
--Adnan karinca´nin anisina-- beklerim ne care gelmez sabahlar gecenin gündüze dogdugu yerim benimdir gülleri solgun ilkbahar her demde hazanin oldugu yerim cilenin ugragi her adresteyim sürgüsü paslanmis dar kafesteyim ne bir hatirada ne bir sesteyim kaybolmus mazinin durdugu yerim felekle aramda ne gecmedi ki dadanip bagimdan ne bicmedi ki yükünü sirtlayip ne göcmedi ki gelenin eli bos döndügü yerim ben kul degil miyim kahpe dünyada tikanmis kulaklar aci feryada rahmete tutulu koca deryada kupkuru cöllerin tozdugu yerim talihim böyleymis ne gelir elden kurtulan nolurki böylesi selden varsin bu misralar düsmesin dilden isyanin isyana sustugu yerim talanlar yasadim talana kalip yarini bekledim sabira kanip gel gör ki baykusun yurdundan sanip bir kuru dal diye kondugu yerim icim yanmasaydi böyle demezdim bir cakil olsaydim göze gelmezdim sirine varsaydi gamda yemezdim ferhatin daglari yordugu yerim aynaya bakinca gözümden düser her cizgi yarami derinden deser can evime serip habire döser acinin asirlar doydugu yerim ha bugün ha yarin dogar sanirdim umutlari benden taraf sanirdim ne varki yazgimda hepten yanildim kaderin ahdini bozdugu yerim iste böyle adnan can arkadasim bilirsin tek sensin dostum sirdasim sanma akmadi bir damla gözyasim nehirlerce tasip doldugu yerim böyle bilesin begim böyle bilesin Yasar Aydin |
Bu kacinci gecedir
bu kacinci gecedir sabahlara kalisim bu kacinci gecedir derdinle kivranisim bekledim kac sabahi cikar gelirsin diye bu kacinci gecedir hayale aldanisim nedir bu dolmayan cile ey ******* gelin dile vefasizin bile bile ettiginden usanmisim bir sitem var dilimde hata benim gönlümde inanki ben ömrümde tek sana aglamisim Yasar Aydin |
Bu sehir
bir damla yas dökmemis gözlerin bakislari gibi hici hicine bu sehir adimlarin biraktigi cüretkar izlerin ispatidir ki sorgusu hazirlanmis sabahlara günesin hircin dogusu bile belli ki ürkütmemis sokaklarini bir vedaya bile gerek görmeden gidecegim günün utancindan tarihinde bahsedilecek olmasada kapilarin suratina carpilir gibi ardina bakilmaksizin terkedilisinden payina düseni anlamasi gerek bu sehrin Yasar Aydin |
Bütün bir anatomi
acilir kader perdesi sahne mi? dünya kimine göre gercek kimine ise rüya baslar zaman ilk saniye ve ilk soluk belli ki bu baslayan ilk ve son yolculuk hayat ilk duraga kadar yorgun bir yaris beklemek gerek kiyamet en son karis sonrasi mi? muhakkak ki toptan varis Yasar Aydin |
Cesme ve tas
bir akan cesmeki bu bir türlü doldurmaz tasi akarken su mu kururmus nedir su cesmenin yasi yoksa tastan midir inadi ürküttü mü kiri pasi bu kadar cimrilesmek niye akitacagi bir kac su damlasi yagmurlara minnet etmeden döksün o berrak suyundanda temizlensin tas...var mi dahasi Yasar Aydin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.