![]() |
Aşk sadece aşk
* *Aşk derin bir nefesle soluksuz kalıp Dudaklarda müebbete asılmak * * *Sevgilinin omuzuna başını koyarak Üşümüş bir halde sımsıcak sarılmak * * *Yavaş yavaş akıp kanına karışmak Özsu gibi hücrelerine yapışmak * * *Yüreğinin götürdüğü yere gitmek Bütün zamanını ona sunmak * * *Sonra onu özlemeye devam etmek Hasretle çoşkuyu katık etmek * * *Darağacında dilenen son istek Tutkuyla bağlanmak acıyla yoğrulmak * * *Bir girdaba girip ona tutsak olmak Bedelini ödeyerek sonucuna katlanmak * * *Onunla var olmak onunla bütünleşmek * Zorluğunu sevmek yokluğunu sevmek * *Hep onu sevmek hiç unutamamak * Aşk güzel bir şarkıyı dinleyerek * * *Müzikle yaşamak |
Aşk soruyormu ki
Kurşun adres sormaz derler Aşk soruyormu ki Uykularını kaçırır *******i Gözlerin dikilir Tavanda bir noktaya Kalbinizin atışını duyarsınız Kulaklarınızda Onu sevebilme duygusunun Tutkunu olursunuz Sığmaz kalbinize hücrelerinize Çünkü bu aşk onun aşkıdır Taşırır insanı bilinmez ufuklara Ona anlatamazsınız Yüreğinizdeki yanan ateşi Yansıtamazsınız bir kısmını bile Çevrenize bakınca göremezsiniz Kendinizden dertlisini Çünkü siz Onun sevgisine sahipsiniz Çok ağır bir yükü taşıyorsunuz |
Aşkım
Hey çok uzaklardaki sevgili Ruhum sana çağlayanlar gibi Hızla akıp gidiyor Gelip derin uykularımda Sokuldun *******ce İstiyorumki bir görünüp Bir kaybolan Hayalinle geçmesin ömrüm Sen benim hızla çarpan kalbimin Atışları ol Coşkuyla dokunduğum tenim ol Bana rüzgarlarla Sevgi tohumları gönder ki Aşk bahçemize ekeyim Güneş hep bizim için doğsun Aşkımızın hiç sonu olmasın Ben senin sevgine hep kapımı Açık tutacağım Aşk fısıltıların gelipte Damla damla yüzüme vursun diye Ben sende tutukluyum Hiç kurtulmak istemeyerek Sen iste canımı bile veririm Hiç hesap yapmayarak Sen kanayan yaramın dermanısın Ben ölsemde Tekrar sende doğarım Her şey üstüme gelirse Sana gelir sığınırım istermisin aşkım |
Aşkın beni vurur
Ezelden kurmuş tecellim temeli Narına yanarım aşık misali Gözlerim görmez benden gideli Aşkın beni vurdu derbeder etti Baktığım her yerde gördüğüm sendin Göğsüne yatıp uyuduğum sendin Herşeyimdin diyordum ama kimdin Aşkın beni vurdu derbeder etti Acılarıma kattığım balımdın Ruhumun tutunacağı tek daldın Sen dinlediğim en güzel masaldın Aşkın beni vurdu derbeder etti Yar senin ateşin sinemi dağlar Yaralarım melhemsiz kabuk bağlar Sevdamı her dinleyen bana ağlar Aşkın beni vurdu derbeder etti Narına yandıkça közüm mü söner Ben kime yanarım sana bu sözler Yokluğun da içime sızın girer Aşkın beni vurdu derbeder etti |
Ay ışığı
Ay ışığı Yıldizlarla sevişiyor bu gece Hüzün yok artık Mutluluk ellerim de Sıcacık sarar beni Kadınım dediğin de Bu gün mutluyum Yar geliyor gönül bahçeme Ben duygularımın selinde Yıkanıyorken Can yoldaşım Bitanem kollarımda uyuyor Saçının her teli için kalbim atıyor Bu gün mutluyum Sevda çiçeklerim açıyor Günaydın kuşlar böcekler Hayalim oldu gerçek Onu hiç çıkartamam İçimdeki mabetten İki bedende Bir can olmak ne güzel Çok mutluyum O beni hep sevecek |
Ayrılık
Neydi bu veda ne bu anlamsız ayrılık Terkedilmek ölümdende beter Buna Sen sebepsin demek çok daha acı Ama ben Aşkların en yüreklisiyle sevmiştim seni Görmeden Sana dokunamadan Tenini koklayamadan Bedenimi Sımsıcak bir aşkla kaplıyordun Gittiğinde bana verdiğin acılardan Belki de Ölümümden bile haberin olmayacaktı Hançerler saplandı Her nefes alışımda içime Düşününce Beynimi vuruyor acımasız sözlerin Seninle mutluydum Bu ayrılıkla derde düşmeseydin Gitme Diye yalvarmak istediğimde Gururumdu buna engel Ölüm değildiki bu Tek başıma yaşayayım Birlikte paylaşılmalıydı bu acı Biçare yakmalıyım Bu bende kalan sensiz bedeni |
Ayrılık vakti ve karagül
Ayrılık başlamadan hissetmiştim bunu Ta başından beri biliyordum Tek kelime etmeden bekliyordum Bu ilişkinin detaylarını Bir çırpıda bana anlatmanı Artık ilk günlerin heyecanını yitirmiştin Beni aldattığından emindim Benimle yetinemediğini ruh haline bağlıyordun Ben kendimden nefret ediyordum Uğrunda hayatımdan vazgeçmeye Hazır olduğum aşkıma Mahkum olmama kızıyordum Neydi sana cazip gelmeyen Bu sana sırılsıklam sevdalı kadınmı Yoksa hep ağlatan aldatan Ele geçmeyen olmakmıydı niyetin Ben sevgimin büyüklüğünden kayboluyordum Gerçekten beni sevip sevmediğini Bile soramıyordum Bana aşık olduğunu sanırken Başkasına nasıl yoğunlaştığını anlıyamıyordum Bunu bana en güçsüz olduğum bir anda Yapmanı kabullenemiyordum Öylesine güçlü olmalıydımki artık Bütün kırılgan yanlarımı saklamalı Savunmasız aşkımı artık güçsüz kollara Teslim etmemeliydim Yaralı kadınlığımı Asla başka yüreklerde avutmamalıydım Benim bu onurlu tavrım Bir gün gelip ezmeliydi senin yüreğini |
Bakamadım doyasıya
Seni içimden alıp götürdü saatler Oysa gözlerine bile bakamamıştım doyasıya Anlatacaktım düşlerimdeki senle sevişmelerimizi Ve baharlara uçurduğumuz güvercinleri Ben acılarıma sen yokken ağladım hep Kulağımda senden kalan aşk fısıltılarıyla Önümde gecenin koyusu siyah bir perde Gözümden akmayan iki damla yaşla |
Bakışların buz tutmasın
Eğer bir gün yaban eller seni okşarsa Ağlarım o zaman mutluluğum iflas etti diye Sensiz güneş doğmasın sabahlarıma O sıcacık bakışların buz tutmasın Yıldızlar gelmesin kapıma yastayım diye Beni duygularına sığdır ne olursun Biliyorsun sensiz olamam Ben her gece seni düşünüp ölüyorum Senin olmadığın bu yerde yaşıyamıyorum Bu canı bu bedende tutamıyorum Ellerin ellerimi tutsun Sevgimiz çağlayarak gelsin Yüreğimin orta yerinde ol içime kök sal Beraber büyüyelim Bu sevdayı düşünmeden yaşayalım Gözlerimizin içine bakıp bizi sonsuza kadar hissedelim Birbirimizin içinde yok olup gitmeyelim Herkese meydan okuyarak Seni seveceğim tuttu işte Umurumda bile değil Bir tek sen bil sevdiğimi yeter |
Bakıyor gözleri
Bakıyor gözleri Yaşanmamış yılların özlemiyle Uzanıyor elleri sevgiyle Vakit çok geçse bile Seviyor eskiden nasıl sevdiyse İstiyor birlikte evrene baş kaldırmak Birlikte uyumak son uykumuzu Günahı adem gibi bilerek işlemek Yok olurcasına sevmek sevilmek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.