![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Bu son şiirim olsun mu?
Tutsak düştü yüreğim seni uzaktan sevmeye Hani yaşarken ölmek derler ya bu olsa gerek Özelsin dedin özel hissettirdin beni bana Masallar diyarında yaşattın beni *******ce Dudaklarımız da sadece aşk vardı hece hece İkimize ait bir sır vardı sende ve bende Sen anlatırdın sevdanı ben susup dinlerdim Canımdan ötesin derdin Yokluğunda bile kendini hisssettirirdin bende Senin sihrine kapılıp mecnunun Leylası gibi Aşkının acısına bile bağımlı olurdum Kendimi unutup sadece seni yaşardım İstesen sana son nefesimi bile verirdim Sen benim içimde gizli saklı yaramdın Her gece ölüyor her yeni doğan güne İçim acıyarak uyanıyordum Seninle mutluluğa ulaşmamızın İmkansızlığını biliyordum Önümüzde kader denilen engel vardı Sevgimiz harcanmaya mahkumdu Evet seni çok seviyorum Bunu dünyanın tüm dillerinin Kelimelerinle anlatamam Keşke şartlarımız böyle olmasaydı da Seni sevdiğimi yastığa başımı gömerek değil Çığlık çığlığa herkese haykırabilseydim Bu gün burada bulutlar bile karardı Sanki aşkımızın bittiğini biliyormuşcasına Benimle birlikte onlar da ağlamaya başladılar Susuyorum sevgilim susuyorum artık Ne zamana kadar bilmiyorum Belki bu geceye belki ebediyete kadar Sevilmeyeceksem Canım deyip canıma can katmayacaksan Bundan sonra bana sevmek haram olsun
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Her şey yalanmış
Yazık ben bu aşkı hiç ölmeyecek sanmıştım Oysaki bir mevsim bile sürmedi HER ŞEY YALANMIŞ Bir esir gibi aşık olmuştum sana Şimdi bu aşkın yerini ayrılık acısı aldı Bunu kaldırabilirmi yüreğim hiç bilemiyorum Yaşantıma bir güneş gibi doğmuştun Kuruyan bedenime varlığınla hayat vermiştin Acımasız hayatımı unutturan tek aşkım olmuştun Bana yaşam parıltıları saçmıştın Yüreğimde alev alev bir yangın başlatmış Hiç tanımadığım duygulara savurup atmıştın Koşullarımız malumdu ne olursa olsun Ben bu aşkı yaşatacağıma yemin etmiştim Sen benim ben senin olacağız diye Ne yazık ki buna sen izin vermedin Bana seni kana kana içirmedin Bu dünyadaki güzellikleri yaşamama Fırsat vermedin bırakmadın seninle öleyim Yüreğimin sesini kıstın Ölene dek seni sevdiği için atacaktı Susturmak istedin onu duymamak için Ben bu aşkı hiç yıkılmaz sanmıştım Ne yazık ki çok çabuk enkaza döndü Yüreğimdeki yuvanı bile hazırlamıştm Orada sonsuza kadar bir kuş gibi yaşa Kalbimin hükümdarı ol diye Kıyamazdımki sana Kıyamazdım Yüreğimden başka yerde yaşamana Birbirimizin olmamız mümkün değildi Olsaydı bu bize tanrımın bir mucizesi olurdu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *Sahip çık aşkına
Uzaklardan *******ce çağırdın beni Çağlayıp coşarak geldim Deli bir nehir gibi aktım sana Derin bir ok sapladın yüreğime Canımı acıttın yüreğimi yaktın Özlemim hasretim aşkım oldun Ya sonra Unutup bıraktın bir köşede Sahip çıkamadın sevdana Derin çaresizlikler bıraktın Dalga dalga boşalttın gözyaşlarımı Özledim seni göremedim Sesin bir pınar gibi içime aksın İstedim duyamadım Sensizlikten üşüyen bedenimi Isıt istedim ısıtmadın Yeryüzünde yaşanacak En güzel aşkı yaşayamadım sayende Kokuna hasret ******* bıraktın Uykularımı aldın benden Hüznünle yapayalnız bıraktın beni Sevdama kefen giydirdin İçimi derin sızılarla kapladın Çok gördün kollarında can vermemi mutlulukla Almadın beni *******ine götürmeye Benim vazgeçilmezim oldun ulaşamadım Neden ağlattın beni Başı sonu belli olmayan aşkın içinmi Seni kaybetmek için çok erken Benden gitmelerini sonlandır artık Erteletme bu aşkı ömrümden Gönlümün ötesinde durma içinde kal Bitmiş sevda öyküleri anlattırma bana O kadar ucuz değil sahip çık aşkına
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *Sefası güzel
Bir küçük mesele, ayrılık verdi. Gözlerim arıyor, sefası güzel. Kendisi şiirdi, bir yanık sevgi. Gözlerim arıyor, sefası güzel. Toplanmış saçları, yüzünü açar. Gülünce yüzünde, gül yüzü açar. Etrafa mutluluk, sevgiyi saçar. Gözlerim arıyor, sefası güzel. Sözleri güzeldi, hanımefendi. Yüzünü görmeyi, canım istedi. Anlamaz kafalar, solsun istedi. Gözlerim arıyor, sefası güzel. Işık idi bizde, gözlere hüzme. Her yere yakışır, gönlüme hızma. Göz nuru dökülen, başlara yazma. Gözlerim arıyor, sefası güzel. Camdan bir selamı, serinlik bana. Çağlayan sözleri, yarenlik bana. Arkadaş, ülküdaş, ablalık bana. Gözlerim arıyor, sefası güzel. Naim’in gönlünde, apayrı yeri. Kendisi gitse de, onmadı yeri. Gönlümüz ondadır, dolmadı yeri. Gözlerim arıyor, sefası güzel.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Abhazya canlar ülkesi
Bağımsız ruhlu cesur kafkas halklarından Abazalar başka bir devletin esareti olmadan yaşamaya layıktı Abazalar terbiye disiplin ve misafirperverliğiyle tanınır Ruslar hiç hakları olmadığı halde binlerce yıllık vatanlarını İşgal etmeye kalkmış ve bu uğurdaABAZALAR çok şehit vermiş Yüzelli yıl kadar önce dedelerimiz rusların bu zulmünden Sonra vatanlarından zorunlu göçe tabi tutulmuş Osmanlıda kucak açınca türkiyeye göçe karar vermiş Çoluk çocuk hep beraber gemilere bindirilmiş Yollarda çok eziyet çekmiş çok ölü vermişler Yapacak başka bir şey olmadığından ölülerini denize atmışlar İşte o zamandan beri bir çok abaza bizim insanlarımızı balıklar Yedi diye balık yemez.Burada kendi ülkelerinde ki gibi yaşadıkları halde Çoğunun aklı hala canlar ülkesi abhaz ya da Apsını benim canım ülkem abhasya canlar ülkesi Kafkasya halkları Kuzey kafkas halkları,incelenmesi oldukça güç ama konuyla ilgilenenleri cezbeden halklardır. Çerkes karadenizden hazar denizine kadar olan kuzey kafkasya topraklarında yaşayan halkların ortak adıdır. Çerkes gurubunu oluşturan haklar günümüzde on ayrı dil ve bunların lehçelerini kullanırlar.Abaza, adige, asetin,çeçen, avar ve diğerleri ayrı diller konuşur ancak aynı toplum kurallarına bağlıdırlar. Çocuklarını benzer şekilde terbiye ederler.Çerkes kuzey batı kafkasyada yaşayan adige, abhaz,ubuh halklarının ortak adıdır. Ülkemizdeki halklar ve kültürel mozaiğinin renkli bir taşını oluşturan çerkes halkı,daha yakından incelendiğinde,kendi bünyesinde de ayrı rengin farklı tonları olarak niteleyebildiğimiz yeni bir mozaik görüntüsü verir,
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acılarımı içime
Zamanı durdurmak istedim Ben acılarımı İçime koyup selvi ağaçlarının altına Çukurunu kazdığım an Oraya gömüp bütün hatıralarımı Üzerini Gözyaşlarımla suladığım zaman Yaşamak değildi ki bu Sensiz ve sevgisiz Karanlık kuytularda kalan umutlarımla Ben sana bu kadar hasretken Tüketilmiş ama tertemiz aşkımızı İtmek vardı çok uzaklara Bu sevdanın özünde Hep hasret hep acı vardı Uzayıp giden o yollarda Hep yayan kalmıştı sevdam Buğulu bakışlarla Arkandan bakarken Bildiğim tek şey vardı Seni çok çok seviyordum Ben hep sustum beni duy diye Ama razıydım hatıralarınla avunmaya Bu kadar yaşanmışlıktan sonra Niyetim yoktu bu aşkı unutmaya Ben şimdi senin O hatıralarını gömdüğüm yerde Sensiz yaşıyorum yine senle
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acıya katlanmaktansa
Ben artık yaşamanın Gereksiz olduğunu anladım Senin yokluğunun verdiği Acıya katlanmaktansa Sen benim hayatımın bir gerçeğiydin Seni sevgi limanımdan Uğurlamadan önce Kana kana içmiştik bu aşkı Ve bütün yaşanmışlıklarımızı Harmanlayıp Patlamaya hazır bir volkan haline Gelmeden önce Yalnızlığın korkusu sarmadan bizi Kadehlerimizi Yok olmuşluğumuza değil Birlikteliğimize kaldırmıştık Büyütüp besleyemediğimiz Sevdamızı toprağa gömerken Yırtardı hıçkırıklarım Gecenin sessizliğini Giderken alıp götürmüştün yüreğimi Seni düşündükçe içimde bir şeylerin Alev alev yanması bile güzel Tutkularımı pes ettiremezsin benim Artık ümitsiz aşkım ve ben beraberiz
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aç gönül sayfanı
Aşkım bana sakın veda sözleri etme Bendeki seni benden geriye isteme Ayrılık rüzgarları savurup estirme İlk aşkım son demim senin için öleyim Bu eşsiz sevdamın acısını çektirme Seni benden başkasına emanet etme Haram etme uykum hain *******ime İlk aşkım son demim senin için öleyim Aç gönül sayfanı yaprağını çevirme Oraya adım yaz silmeye izin verme Koyu sevdanı bırak göz bebeklerime İlk aşkım son demim senin için öleyim Aşkımız hiç bitmesin ebediyen sürsün Sen *******ime gelen en güzel düşsün Sevdiğim erkeğimsin içimde özümsün İlk aşkım son demim senin için öleyim Sana kavuşacak yarınlar düşlerim ben Senle sevgi dolu bir yaşam isterim ben Yorulmam sakınmam seviyorum derim ben İlk aşkım son demim senin için öleyim Dudağımda öpüşlerle çaldım kapını Aç hadi bana yüreğinin kapısını Senin olacak bu düşlerinin kadını İlk aşkım son demim senin için öleyim
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlama sakın
Sana söyleyecek bir çift sözüm var İyi dinle beni anlarsın belki Seni benden koparıp alana Göremediğim gözlerine bakana Tutamadığım ellerini tutana Haram olasın inşallah Duydun mu beni Bu sözlerimi istersen sitem say İstersen yaşadıklarıma isyan say Ama benim gözlerim kapanana kadar Seni hiç unutmayacağım bunu bil 25 eylül 2006 saat 17 10 Ağlama sakın gözyaşların Dökülmesin yanaklarından Seninde içini yakmasın aşk ateşi Beni yaktığı gibi K.ı.ya.m.a.m
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak istiyorum
Ağlamak istiyorum Kırık rüzgarlar sayıklarken şarkımızı Sonrasında sana tutunmak arzusu Rüyalarının bir yerine girmek Ve ölümsüz kılmak zamanı Sorsan anlatması zor Karanlık *******imi Bana bıraktığın sensizliğimi Sevsem mi Yoksa acın içimde çaresiz ölsemmi Acep Yüreğimi çıkarıp gitsem mi yalnızlığıma Aradığımda Acı sıcaklığını bulamadığımdan Oysa sen Hergün ömrümden Ömür çaldın benim Sana kalbimden Yol verdim geçersin diye Sense soru işaretleriyle Yüklenmiş bakışlarınla Aşkımıza kefen giydirdin İstemem gelme Açmayan çiçeklerle bezenmiş Yalnız bana ait aşkımın mezarına Olmamalıydı böyle Arkasında çığlık çığlığa Ağlayan bir yüreği bırakarak gitmek
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|