![]() |
Bayramlar Bayramlar
Bayramlar Çocukluğum Çocuklar Düşlerdeki giysiler Yeni pabuçlar Ve sabaha hazırlanışlar Bayramlar En doruğa yükselir Manevi bağlar Yaşanır mutlu anlar El öper çocuklar Şekerlemeler Alınan harçlıklar Ve atılan çığlıklar Bayramlar Çalınır kapıdaki ziller Sevinir yaşlı yürekler Tüm bekleyenler Bir kutu çikolatayla Ziyaret edilirler Kimi mutlu kimi küskün Ya da benim gibi öksüz Çocuklar gibidirler Bayramlar Bir de ebedi istirahatgâhta Olan canlar Yaşattığımız ölüler Ziyaret bekler mezarlıklar Bayramlar Güçlenir tüm bağlar Unutulur dargınlıklar Yaşanır mutluluklar Bir bir anlatılır O eski hatıralar Yine de bir köşede kalır Yürekte sönmeyen yangınlar Huzur evleri Hastahaneler Mapushaneler Ve ebedi yalnızlıklar Acısıyla yaşar onlar Sadece ağlarsa analar ağlar Yürekler de Hep yarım kalmışlıklar Bastırılan duygular İşte böyle gelir gider Yaşanır bayramlar Tazelenir anılar Acısı tatlısıyla Asırlardır hep böyle yaşanırlar |
Bekleyenler
Sen de güleceksin Gözlerinde yeşiller Sende seveceksin Bitmeyecek o tebessümler Yolcusunuz diyeceksiniz Korkulu ve yarım ******* Sarıldığın sevgim olacak Bitecek artık elemler Gülsün artık yüzler Sevsin gönüller Birleşsin artık eller Mutlu olsun sevenler sevilenler |
Beni Korkutuyorsun
Yalnızca sensin beklediğim Bir kere söz verdim Mehtabı bile *******e terk ettim Hep seninleyim yeter gel hasretim Yalnızca seni bekliyorum Bir yudum çay bir nefes sigara sabır çekiyorum Zannetme senin de çektiğin azabı bilmiyorum Hâlâ o denizdeyiz hâlâ özlemlere kürek çekmekteyiz Ne zaman gülecek yüzümüz açacak güllerimiz Sen orda ben burada duada ellerimiz Haberimiz yok Kim bilir ne yazı yazmıştır bize kaderimiz Bitsin sancılar artık doğsun güneşimiz Şu anda gözlerimin önünde duruyorsun Nasıl sevdiğimi sormana gerek yok biliyorsun Hep sana aitim seninim Başkasının olamam diyorsun Bitecek diyorsun bir gün Hasretimiz mi sevdamız mı Beni korkutuyorsun |
Beni Sensizliğe İtenlere Kalem Kırıyorum
Yalnızım yapayalnız bir liman başında Çaresizliğime yanmıyor fenerler Karanlık kapkaranlığa gömülmüşüm Ne gökyüzü ne sessizce kırılan o dalgalar Ne de yıldızların insafı kaldı Anlatamıyorum derdimi kimseye Yalnızım yapayalnız bir liman başında Her zamanki gibi sırdaşım Volta attığım liman yolu Daha da arkadaşlarımı mı soracaksınız Bir elimde şişem bir elimde kırık bardağım Sensizliğin zehrini yudumluyorum Çaresizliğime bin bir küfür savurarak Galiba yavaş yavaş sarhoş oluyorum. Bir mahkeme kuruyorum düşümde Ben yargıç onları mahkum kılıyorum Ve beni bensizliğe terk edenleri Karşıma çıkararak Karar veriyorum İlk kez liman fenerleri de yanıyor Kararımı kutlar gibi Nihayet kalemleri bir bir kırıyorum Beni sensizliğine Çaresizliğime sürükleyenleri Tek celsede İdama mahkum ediyorum |
Beni Seviyorsan Eğer
Beni seviyorsan eğer Hayallerine hapsetme Yaşa beni tüm gerçeklerle Çünkü gerçek sevgiler hep ebedi kalmıştır Bir gönüle girmeye karar verdiysen Orada her şeyi bulmak istersen Hayalle gerçek arasında kalmamalısın Çünkü gerçeğe dönüşmeyen hayaller Hep yıkım olmuştur Beni seviyorsan eğer Sözlerinde hapsetme Krizlere dayanacak gücüm yok artık Çünkü severken ölenlerden olmak istemem Beni seviyorsan eğer Şöyle uzun uzadıya başın ellerinin arasında düşün Bu işin yokuşları çok bedeli ağır yükü ağırdır Çünkü sevginin terazisinde hile su kaldırmaz |
Beste Zamanı
Sevmenin ne tarifi var ne de zamanı Apansız iner hisler yüreğine insanın Doğum sancısı ıstırabıdır şaha kalkışı duyguların Yenisi başlayınca eskisi hüzün yaşarmış hatıraların Şimdi seni sevmek zamanıdır Yağmur mevsimi gönüller hazanıdır Bir gün de olsa doğsun o güneş yeter Kim bilir belki o suskun bülbül de öter Bir ölü deniz misali de olsa sessizliğin Varsın uçmasın martılar Geçmesin üzerinden yelkenlerin Tarifsiz bir gizdir yüreğimdeki derinliğin Istırabı ciğer söker o karamsar bekleyişlerin Bitsin bu ıstırap bitsin artık bu sancı Doğsun bir çocuk gibi güneş sevgimizin üstüne *******in koynundaki bekleyiş bitsin artık Şimdi aşkı mutluluğu bestelemenin zamanı |
Bilemezsin
Biliyorum boynu bükük Her gece bekliyorsun beni Yine mahzun yine o pencerende Yalnızlıkla kavgadasın biliyorum Bakışların yorgun bitkin susamış Umutlarına günler çekiyorsun Hep çıkagelmemi bekliyorsun ansızın Sonunda hep hayal hayal bu diyorsun Biliyorum hep beni düşünüyorsun Ama bir gerçeği unutuyorsun Bizi ayıran kilometreleri sabrımı Seni ne kadar sevdiğimi bilmiyorsun |
Bilmediğin
Her şeyi biliyorum deme Elbet bir bilmediğin vardır Ne kadar seviyorum dersen de O da sevildiğin kadardır |
Bin Bir İnatla
Yalnızlıktan sesizce ağlar dağlar Yüreklerde durmadan volkanlar kaynar Bölük pörçük prangalara vuruk duygular Mutluluğu nasıl yaşarız diye sorarlar Dağlara benzer *******in yalnızlıkları Ölü sessizliğinde koskoca Metropol sokakları Hesaplaşmalar derinleşir zifir karanlıklarda İple çekersin uzadıkça uzayan o sabahları Gönüllerde sevgiler gezer düşlerde sevgililer Yalnızlıklar ayakta bekler sonsuz umutla Dağlar devrilir ******* yorulur sevgiyi bekler Tekrar ardı ardına yaşanır ******* bin bir inatla |
Bir Gün
Bir gün bitecek o sevda şarkıları Tutacak seni eskittiğimiz yolların ahı Göz bebeklerin büyüyecek korkuların yükselecek İstesen de yaşayamazsın o arzuları Yokluklar ıstıraplar kapını çalacak hep Çok arayacaksın yaşadığın mutlulukları Kapında sevgiye aç sana muhtaçken bir zamanlar Ne çabukta unuttun boş bıraktığın avuçlarımı Duydum ki şimdi de senin başında çaresizlik girdapları Bazen ters teper hayatın hayallerin hesapları Kimin güftesi kimindir bestesi belli olmaz Bir gün sana da dinletirler o meçhul şarkıları |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.