![]() |
Artık istemiyorum*
İçimde kocaman bir boşluk var ne nefret ne sevgi var dondum kaldım nedense acıyor yüreğim aklıma geldikçe gelecektin sende biliyorum olmadı aşkım ne yapalım kavuşmak bize haram olmuş hakkımızda hayırlısı buymuş kendimde değil boşluktayım çok kırıldım yastayım o günki haberinle yok oldu hayallerim sevgim ve aşkım artık istemiyorum seni bu acıya dayanamıyorum olanları unutacağım kendimide toparlayacağım |
Aşık sana*
Bu kadın aşık sana Gözlerime baksana Aşk acısı yakacak Kalbim yerinden çıkacak Her günüm senle başlıyor İçime güneş doğuyor Saatlerim senle geçiyor Kalbime huzur doğuyor |
Aşkım
nasıl tanıştık bilmiyorum hala kendime inanamıyorum bir türlü senden vazgeçemiyorum sen içimdeki kansın kalbimin aynasısın benim neşe kaynağımsın hayallerim tek aşkımsın gülen güzel gözlerin o tatlı sözlerin bedenim ruhum herşeyim sevdiğim tek erkeğim 1989 diyordum ama olmadı aşkımm olmadı sen bir yana ben bir yana savrulduk yaprak misali kader ayırdı bizi hiç ummazdın belki benden sana şiirler yazacağımı yarım kalan aşkımızın şiiride yarım kalmıştı yıllar sonra tamamladım aşkım bitsekte biz kavuşamasakta aşkımızın sonu hüsranla bitsede sen yinede bir tanesin bana ilk perileri getirensin belki beni hissedersin her zaman neşeli ol eskisi gibi seni görmesemde,duymasamda,bilmesemde yinede seni hissederim aşkım aşkım şunu bilki kalbimdesin ve her zaman dediğim gibi sen benim benim kapanmayan yaramsın nede olsa sen sen benim ilk aşkımsın |
Aşkım ben varım*
Derin düşüncelere daldığında aşkım dertlerinle başbaşa kaldığında sıcak bir sevgi aradığında aşkım unutmaki sana aşık olan birisinin var olduğunu unutma canım beni seven bana aşık olan olmaz diyorsan gizli gizli ağlıyorsan unutmaki sana aşık olan biri var oda benim aşkım canım seni seven bir dostun var BEN VARIM |
Atam
Utanırım ATAM yanına varamam ülkem bölünüyor sana dert yanamam rahat uyu ATAM bekleriz vatanı unutmam toprağın altında yatanı seksen dört yıl geçti aradan ne zaferler kazanmıştın yılmadan milletin oldu artık sıradan değerlerin unutuldu ATAM bal tutan parmağını yalıyor ülkem sefilleri oynuyor ah ATAM millet perişan oluyor ne yazık ki olan ülkeme oluyor karış karış toprağım satılıyor düşmanlarımız arkamızdan kahkaha atıyor içimiz kan ağlıyor eminim kemiklerin sızlıyor ordumuzda olmasa tamamen gidecek vatan elden can pahasına koruyor vatanı emanet ettiğin gençler koruyor |
Attım ki
İçimdeki boşluğu doldurmuştu kalemim tahammül edemeyip neden kırmak istedin beni kırdığın gibi her gün yıktığın gibi içindeki nefreti hergün kustuğun gibi ben de bitirdim sizi unutacağım sizi ister ağla ister gül attım ki kelepçeyi nefreti aşıladın sen alnımdan kaşıdın sabrımı çok taşırdın bağlarıda yıktırdın |
Ayaktayım
yar dedim yarim dedim ömrümü yedin can dedim canım dedim çek git dedin aşk dedim aşkım dedim sana yakışmaz dedin balım dedim nefesim dedim beni yedin tükettin tutunduğum dalımsın dedim ellerinle dalımı kestin tehditlere alışmışsın korkuturum sanmışsın yıkamadın yıkılmadım ayaktayım |
Aynı günde sevinç ve acı(deneme öykü)
Ankara nın şereflikoçhisar ilçesinde bir çift yaşarmış.Nesrin 9aylık hamileymiş,2.5yaşında sarışın çok tatlı bir oğlu varmış.93yılının ramazan bayramının birinci günü erkenden zil çalmış.Nesrin kapıyı açmış ki bir de ne görsün! annesi,babası ve iki yaşındaki kardeşi karşısında,Nesrinin gözleri dolmuş ağlamış hepsine sarılıp sarılıp öpmüş,,babası evine ilk defa geliyormuş,içeride ailesiyle hasret gidermişler.Nesrin hemen sofrayı hazırlayıp karınlarını doyurmuş. Babası Nesrineceketini vermiş,kızım otobüste ceketim kırıştı ütülede giyeyim demiş,Nesrin ütüyü yaparken sancısı tutmuş,tamda zamanı demiş içinden.Eşi gelmiş hastaneye gitmişler ebeler kabul etmemiş,dr yok aksaraya ya da Ankara ya gitmelisiniz demişler.Hamileyken bir kere aksaraya gitmişler ki hamile gelinler bas bas bağırıyorlarmış kimse ilgilenmiyormuş,her yer pis ve böcek kaynıyormuş Nesrin bir daha gidermi oraya.eşi araba ayarlamış annesinide alıp yola çıkmışlar babası kardeşi ve küçük oğlu evde kalmış,oğlu cama yapışmış ağlıyormuş.Sancılar sıklaşmış Nesrin bağırıp duruyormuş,eşi dizlerini dövüyor,şoförde bir an önce yetiştirmek için gaza basıyormuş,annesi dayan kızım diyormuş.Numuneye 20dakika kalaarabayı düz yolda devirmişler.Doğum başlamış,araba batmış camlar kırılmışNesrinin gözleri kararmış,arabanın yan ve kırık camlarının arasından Nesrini çıkarmışlar yoldan geçen bir arabaya bindirmişler arabadan gençlerin sesi geliyormuş ama Nesrin kimseyi görmüyormuş ambulans çağrılmış gelmiş 20 dakikalık yol bitmez olmuşsonunda hastane kapısında sedyedeyken doğum yapmışNesrin üstü başı kan revan içindeymiş,doğumhaneye almışlar bebeği kuveze koymuşlar bebeğide hastane bezlerine sarmışlar eşyaları arabada kaldığı için.Gelin doğumhanede ağlayıp duruyor dr ise bacaklarına vurup! yeter bugün bayram senin gibi kaç doğum geldi kazayla diyormuş bir yandanda işini yapıyormuş yatağa almışlar Nesriniçifter çifter iğneler çift serumlar haplar dr un biri gidiyor diğeri geliyormuş,ertesi gün Nesrin temizlikçilere yatağı değiştirirmisiniz demiş onlarda olmaz yeni yattınız deyince Nesrin yatağı göstermiş yatak kanlar içinde,üç gün böyle devam etmiş kanamalar Üçüncü gün dr lar ve herkes şaşırmış nasıl bu kadar kısa bir sürede ayağa kalktınız diyorlarmış işlemleri yapıp taburcu olmuş bebeği kapkara ama çok tatlı bir kızmış,annesine gidip bir gün dinlenip evlerine gitmişler,babası bir iki saat oturup Ankara ya gitmiş oğluyla beraber Bu olayda acısıyla tatlısıyla burada bitmiş |
Babacığım
Hep sana ben yakındım beni hep sen anlardın bir sıkıntım olsa hep sen gelir sorardın ne dersem yapardın birşey istesem alırdın kardeşlerim annemin yanındayken ben hep seni tutardım çoğu huylarım sana çekmiş sabır hariç diğerleri dünmüş gibi aklımda o güzelim yıllarımız hepinizden çok uzaktayım yollar girdi aramıza sanmayın unuturum sizi hasretiniz yakar yüreğimi neyse ki sesinizi duyuyorum biraz olsun rahatlıyorum keşke sözünü dinleseydim de seni bu kadar üzmeseydim gülen yüzün solmasın benim canım babacığım |
Bağ bozumu*
Geçen bağ bozunuydu köye gitmiştik komşularla yaprak zamanı geçmiş üzüm topluyorduk beraber sözde bende yardım ediyordum koca bir yeri güzelce,nerdeyse kökünden budamışım hepsi saatlerce güldüler o gün de bir kandil günüydü bozulmuş ama belli etmemiştim bunda da vardır bir hayır demiştim ya batacak ya da daha güzel sürecek demiştim haberini aldım,budadığım yerler çok güzel yaprak vermiş bugün gidip baktım bağa gerçekten çok güzel olmuş yapraklar ıhlamur ağaçları arasında ceviz,kiraz,erik ve bir sürü ağaçlar arasında oturup semaver çayı içtik,piknik yaptık çeşmeye gittik su buz gibi yanında da koca bir köpek korkarak ellerimizi yıkayıp kaçtık |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.