![]() |
Deneme*
Of günlerim oldu ziyan mevlama olurum kurban bildiklerim unutmuşum çok zaman geçti aradan 8lik babacığım nasıl düştün aklıma kimler var yanında ben de burada seni bulamadım konuşamadım babalar gününü kutlayamadım 11lik ******* uzun ve ben düşünceli gönlüm aldım annem,ben de sevinçli görmek istemem ben seni çileli hep gül ki annem sen,ben de güleyim anneciğim gel de gidelim köye gelini görelim haftaya düğün gidelim seninle memleketin gör zaman geçirelim trenle gidelim çifte minareyi ve kesik başı palandökeni ve evliyaları gezelim seninle akşama kadar dadaşlar diyarı memleketimi kadayıf dolmasını tel peynirini ketelerini ve tel helvasını dolmalarını ve cam şekerini turistik yerleri,daha neleri |
Ders almadık*
hiç bir şeyden haberim yoktu içimde öyle bir sıkıntı vardı ki her yer karanlığa gömüldü kapılar kırılıyordu herkes koşuşturuyordu çıkın dışarı çıkın deprem oluyor her yer sallanıyor kendimizi sokağa zor attık buralarda bir şey yoktu sarsılmıştık ama ya ölenler öksüz, yetim kalanlar binlerce insan yok oldu toprağa suya gömüldü ders aldık mı? hayır hayır alacağa da benzemiyoruz felaket üstüne felaket yaşıyoruz neden neden bir şeyler yapmıyoruz? |
Diyorsun ki sen*
Ankara ya gittin gideli bir şeyler oldu değiştin diyorsun çok haklısın değiştim orada beni yalnız bıraktın herkesin eşi kapılarda beklerken ben memleketimde garip kaldım kırıldı kolum kanadım seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun bir o kadar da nefret ediyorum artık sen deyince aklıma sevgi eşittir nefret geliyor o günleri hiç unutmayacağım sana da her fırsatta dokunduracağım aradan geçti altı ay hala aklımdan çıkmıyor o günler hastane sıcacık olmasına rağmen o kış günleri neler çektim neler bir ben bir ALLAHbilir sen,sen sadece kendini düşündün ben evelallah her işi başardım,başarırımda derdim o değil benim,sen beni yalnız bıraktın hala da yalnızım beni anlamadın seni nasıl sevdiğimi ve nasıl özlediğimi hala anlamadın |
Doğum günüm
bugün umutluyum umutsuzum mutluyum huzursuzum sevinçliyim hüzünlüyüm kalmakla gitmek arasındayım bocalıyorum ne yapmalıyım çok ama çok kararsızım bir anda tümü içimde ne garip duygular bunlar bir yanım kal derken diğeri her şeyi boş ver bana gel diyor gitsem mi kalsam mı kararsızım yaş 35 yolun yarısı deselerde bana göre öyle değil ki hayatın en güzel yılları her şeyden zevk alma zamanı zaman su gibi akıp gitsede dünyaya neden geldik ki mücadele vermek için kötülükleri yenmek için sevmek için sevilmek için ağlasakta yıkılsakta sonunda bir umutla gülmek için kötülüklere,karşındayım demek için günler günleri aylar ayları kovalıyor bizlerde zamanla yarışıyor sevince sevilince umut oluyor içimden bir ses kalmalısın diyor |
Doğum günün
doğum gününde hastasın belki birazda yastasın iğneleri yiyiyorsun korkma şifanı bulursun iğneden korkuyorsun haline çok gülüyorum birazda oh çekiyorum korkma geçer biliyorum sağlıklıyım diyordun ki hasta olmak nasılmış ki bedduların yerini buldu dönüp dolaşıpta geldi uğraşmaki artık benle çekiyorum bende senle korkarak geldin acile sessizce yattın sedire oh olsun sana da canım bu halinle çok komiksin doğum günün kutlu olsun bu günü hiç unutma kıyamadım yaptım pasta girdin kırk üç yaşınada yedi yıl var aramızda yetişemem ki ben sana ) |
Doyamadım
gözlerine bakmaya doyamadım yarim ben seni hiç unutamadım aşkımsın inan sana kıyamadım ben sana bakmaya hiç doyamadım sen her zaman benimle olacaksın inan ki mutluluğu tadacaksın sevgiyle gözlerime bakacaksın umudumsun benimle kalacaksın |
Dönüm noktası*
Hayatımda aldığım en güzel haberlerden birisi benim için dönüm noktası bu günü hiç unutmayacağım böyle diyeceğim çıkınca hayal etmesi bile çılgınca elbet bir gün olacak şiirlerim tanınacak vitrinlerde yerini alacak ispat edeceğim kendimi küçük düşürenler için beni beğenmeyenler için |
Dörtlükler*
Kaderim bana kaşlarını çattı neden felek bana da tokat attı? zalim kader umudumu yok etti bütün hayallerimi yıkıp gitti bana artık her şey bitti diyorsun beni bırakıp neden gidiyorsun? her şeyi satıp bitiriyorsun kaderime isyan ettiriyorsun sen hayatıma çok şeyler kattın da aşkı ve sevdayı ben de tattında canım,beni bir vefasıza sattın sonra da arkana bakmadan gittin yüzen gemilerimin hepsi battı su yüzünde kalanlar çığlık attı yüreğimde ki fırtınalar bitti sen gittin gideli yalnızım şimdi |
Dörtlükler.....
gönüle girmek senin elinde tatlı sözlerin hep dilinde kıvılcım çakıyor kalbinde umutların var beyninde xxxxx oltu taşı vereyim ben kalbine gireyim seni candan seveyim Erzurum a gidelim xxxxx her şeyinle güzelsin benim için özelsin hayat bulduğum yersin ülkemin baş kentisin xxxxxx Ankara da hayat var canıma hep can katar kalbim sen için atar anılar orda yaşar xxxxx üzerinden yükünü at sen de hayatını tat dünyanın anasını sat çatanlara sen de çat xxxxxx ışığına muhtacım yıldızım ruhum pas tutuyor yalnızım çile çile büyüyor bahtsızım umudu getir bana yıldızım |
Dua
Nurla nurlandır bizi Kabe ye gönder bizi bu aciz kullarını sen affeyle Yarabbim hiç isyankar değildik nasıl bu hale geldik kaldır gözden perdeyi sen affeyle Yarabbim Sıratından geçerken eminim düşeceğiz o azap ateşinde çok çektirme Yarabbim kapına geldik Rabbim sen çevirme bizleri sana kul olamadık sen affeyle Yarabbim Muhammed hürmetine Şehitler hürmetine bütün dualarımı boş çevirme Yarabbim kefene sarılmadan namazlar kılınmadan toprağa koyulmadan bizi affet Yarabbim |
Durdurun*
Canlarımız ölüyor,oluk gibi kan akıyor kimseler dur demiyor,hani,nerde kardeşlik müslüman müslümana yardım etmez mi? onlar açken,tok uyunur mu onlar ağlarken,biz nasıl güleriz? müslümanlar hesaba çekilmeden birlik olup,durdurun savaşları silin akan gözyaşlarını bize uzak demeyin rahat rahat gezmeyin burnumuzun dibindeler her an bize de gelebilirler |
Duy sesimi ya rab*
Ya rab sığındım ben sana merhamet et bu kuluna günahkarım biliyorum affına sığınıyorum mevlam duy sesimi ne olur güç kuvvet ver bu aciz kuluna doğru yoldan şaşırtma kötülerle karşılaştırma bir gün ecel gelecek üstüme toprak serpilecek dinimden imanımdan ayırma günahkarken yanına alma sırattan geçilmeden hesaba çekilmeden defterler açılmadan biz kullarını bağışla ya rab (AMİN) |
Duygularım
Azgın sular ne de çok uğrar oldu yanıma ıslandı kirpiklerim dokunuyor kanıma susamışım yazmaya yazık benim canıma çırpınır duygularım artık yürek firarda kayıp ruhumu köşe bucak arayıp durdum soruyordum her ferde sonunda buldum Yaradanına şükür eden aciz bir kuldum araya araya sonunda kendimi buldum gece gündüz farketmez güler idi gözlerim duvarlar örmez idim batmazdı hiç sözlerim yıllardır ağlıyorum gülmez oldu gözlerim kırılır duygularım batar oldu sözlerim |
Dürdane sultan*
Çocuk yaşta evlenmişsin gençliğini bilmemişsin çok da çileler çekmişsin sen dürdane ablam eşim gitmiş gurbet ele üç çocuğun büyütmüşsün hep gözünden sakınmışsın sen dürdane sultan kızın gibi sevdin beni hiç ayrım yapmadın ki hep benim yanımda oldun sen dürdane sultan sen anne gibisin bana çokda rahatım yanında seni kırmadım bilirsin seviyorum seni ablam mevlam uzun ömür versin bizlere de bağışlasın maviş gözlü ablacığım sen de hiç unutma beni |
Düş de düşerim*
yakamdan düş de düşerim seni ömrümce severim kaderime küsüp ağlarım yüreğime hançeri saplarım sen kalbime hançeri sapladın beni kaderimle baş başa bıraktın içindeki öfkeye yenilip beni sattın yarınlarımı,umutlarımı elimden aldın sen nefsine uyup beni attın rahat rahat uyuyup yattın ömrümün en güzel baharlarını söndürdün sen benim ruhumdakileri öldürdün istesemde sevemem seni artık sen de sevme bırak beni hayat kısa üzülmeye değmez yine de üzülürüm çilelerim bitmez |
Düşünüyorum suçlu erkektir*
ailemde sevgi gördüm saygı gördüm annemle babamı sekiz çocukla mutlu gördüm bazıları niye mutlu olamıyor? suç kimde? düşünüyorum,düşünüyorum yine suçu erkekte görüyorum bir kitap okumuştum yıllar önce çok hoşuma gitmişti diyordu ki: kadın ne yaparsa yapsın sorumlusu erkektir önce kendisine baksın sevgisini göstermezse saygı göstermezse kadın da her şeyi, bir yere kadar yapar baktı ki olmuyor güzellikle yıllar sonra,açar ağzını,verir her cevabını yaptıkları doğru değil ama kadını,erkek zorluyor bir türlü uslanmıyor kadını da her şeyi yapmaya zorluyor. her kadını üzen mutlaka bir erkek vardır |
El gibisin
Hasretinle yandığımda resmimize baktığımda anılara daldığımda gidişin geldi aklıma boynuma sarılmıştın yokluğuna alışmıştım bırakıpta sen kaçmıştın girme artık düşlerime sevdalarım hep yalanmış mazide bir şey kalmamış gönlüm sensiz avunmuş artık bana el gibisin |
Ela gözlüm
sarı saçlı,beyaz tenli saçları havalımı havalı ela gözlüm yaktın beni gel de tut ellerimi bir içim su gibisin içtikçe eriyorum ben sana hiç kanmıyorum dudaklarımı kurutma beni susuz bırakma ikimizde elayız bir birimize yakışırız aynı şeylerden hoşlanırız biz birbirimizin olmalıyız |
Elbet bir gün buluşacağız*
Yıllardır beklediğim sendin her gün hayalini kurdum elbet bir gün buluşacağız dedim ve sonunda muradıma erdim artık ölsemde gam yemem rüyalarım gerçek oldu ruhum huzur buldu sonunda hayalim gerçek oldu yılmadım yıkılmadım hayallere takılmadım yıllarca beklediğime değdi gönlüme huzur geldi |
Eller
Eller eller ah bu eller yürekten akan seller türküleri çalan teller kimbilir neler söyler açılsa tutulan diller kimbilir neler söyler yüreğe ağır gelen yükler açılsa diller neler söyler söylesede kim dinler yürektedir kelimeler sevmekten kim vazgeçer yanlızlığıma akan ******* |
Elveda*
Elveda diyemem sana yokluğuna alıştırma yalnız kaldım ben yine düşüncelerle başbaşa ben sana dayanamıyorum yokluğuna alışamıyorum seviyorum özlüyorum ama artık seni istemiyorum sen orada ben burada aşkımız kaldı ortada yara aldı hasret kaldı kalplerimizde acı kaldı korkma beddua etmem üzülmeni istemem sen mutlu ol yeter ara sıra bizi düşünmene değer elveda aşkım sonsuza kadar 1997 |
Erlerimiz*
Erlerimiz görev başında kar kış demeden bekliyorlar vatanı kimi şehit,kimi gazi oluyor anaların yürekleri yanıyor gece gündüz demeden hep nöbet tutuyorsunuz canınız pahasına bizleri koruyorsunuz dalgalan şanlı bayrağım gözün arkada kalmasın askerlerimiz ve bizler oldukça sana kimse dil uzatamaz seni göklerden indirmeye hiç ama hiç kimsenin gücü yetmez dualarımız hep sizlerle koruyun ordumuz vatanı,bayrağı, günahsız ları erimiz,çavuşumuz,subayımız,polisimiz kısacası tüm askeriyemiz hepiniz ALLAHa emanet olunuz |
Bir can taşıyorsun*
Zamanında her şeyi içime attım artık içim kabul etmiyor hepsini atıyor dışarı yeter artık yeter diyor sen de bir can taşıyorsun taş değilsin susuyorsun susma dök içindekileri sustunda ne oldu diyor sıra sen de konuş diyor ne söylerse söylesin yapıştır cevabını koru kendini ezdirme yeter bir gün ölüp gideceksin çektiklerin sana kalacak çocuklarına kim bakacak susma artık kabul etmiyorum iyi ya da kötü her şeyi söyle konuşun anlaşın diyor artık bu kalp dayanmıyor seni üzgün görmek istemiyor diyor içimde ki hisler de sonunda isyan ediyor |
Esmerim*
Uzun uzun kirpiklerin çimen yeşili gözlerin kıvır kıvır saçların beyaz mı beyaz tenin duydum ki evlenmişsin başka bir esmer bulmuşsun arkadaşımın olmuşsun olsun be gülüm ben senden önce evlendim maviş gözlü benim de eşim sen de ben de mutlu olalım alnımıza yazılmamış beraber olamadık |
Ey sevgili
seni sevdim diyemedim anlamadın ey sevgili aklar düştü diyemedim varamadım ey sevgili yerden yere düştüm kaldım sevdim seni ey sevgili artık seni rabba saldım göremedim ey sevgili o kalbine geldim de giremedim ey sevgili seni ne çok ben sevdim de varamadım ey sevgili gözler baktı dağa taşa selam söyle ey sevgili aklar düştü inan başa diyemedim ey sevgili |
Ezikliğim ve Hedefim
yıllar yılı hamur oldum yoğruldum gurbet elde sızım sızım sızladım günlüğümle sırdaş lup ağladım yar uğruna okulumu bıraktım seneler nasıl da büyüt tü beni gerçeklerle de yüzleştirdi beni tahsilsiz olmanın ezikliğini içimde her geçen gün hissettirdi yaş gelse de otuz beşe vaz geçmedim bilakis hiç bu kadar istemedim diplamayı alıp başaracağım görecek liseyi okuyacağım azmimin gücünü herkes görecek terzi istedimi yapar denecek o diplomalar elime gelecek ezikliğim çok yakında bitecek |
Farkında değiller ki
Kendimi bulduğum mutlu olduğum dünyamı yıkmaya çalıştıkça günden güne beni yiyip bitiren yüreğimi zehirli sarmaşığın sardığının farkında değiller ki içimde büyüttüğüm o zehri bir görebilseler mideleri kaldırmaz kusarlar yanımdan geçmeye korkarlar öfkemi yansıtmıyor içimde zehrimi büyütüyorum panzehiri olmayan bulunamayan ama farkında değiller ki |
Farkındasın
Sen ki ölümlerden dönmüş Azrailin elinden kurtulmuş hayata sarılmıştın sen ki emellerine uluşmış mutluluğu tatmış küçük şeylerden hoşlanmıştın şimdi ne oluyor neden durgunsun neden suskun ve mutsuzsun sen bu olamazsın hayata tutunmayı bırakamazsın her şeyi bir kenara atamazsın sen de farkındasın yakında atlatacaksın sen yine o eski neşeli mutlu canlı kadın olacaksın olmalısın yeniden gülmelisin kendine bir şans daha vermelisin |
Feminist derler
Erkeğin: sözünden çıkmazsan hizmetini yaparsan çok çalışıp yorulursan o bağırırken sen susarsan sesini çıkarmazsan hakaretleri yiyip oturursan bir de çocuk doğurursan değmeyin onun keyfine kadın: damarına basarsan bir şey yapmak istersen ona cevap verirsen sesini yükseltirsen senden korkmuyorum dersen haklarını ararsan senden kötüsü olmaz adına feminist derler feministse feminist kendinizi ezdirmeyiniz kadının ilerlemesini istemezler çoğu erkekler çekemezler |
Garip
Bir garip var çok uzaklarda sevdiklerinden ayrı diyarlarda haykırıyor çırpınıyor çırpındıkça sanki batıyor sesini duyuramıyor omuzlarındaki tonlarca yükten kurtulamıyor ha yıkıldı ha yıkılacak ayakta durmaya çalışıyor gün ışığıyla kendine gelir gibi olurken rüzgarın savurmasıyla yeniden dağılıyor umutları tel tel dökülürken ciğerleri yerinden sökülürken ona sadece hırçınlıklar kalırken vicdansızları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyor yine de direniyor istedikleri ya olacak ya ölecekti çok yakında hepsini görecekti |
Garip kalbim
gözlerim bakıyor derinden anlayan yok ki hiç dilinden ruhum neler çeker elinden garip kalbim düşüyor yorgun yüzüm rengi ne kadar solgun hüzün insanı yapar durgun sen girme istemem kanıma leke sürme benim alnıma karışma hiç duygularıma gözler neler çeker elinden kaçamaz ne yapsa dilinden neden vurursun can evinden baş koymuşum can pahasına katlandım ki her zorluğuna gidenin bakmam ki ardına |
Gel artık
Aldırmasam olmuyor ki isyanlarım bitmiyor ki yazmadan da duramam ki neden üstüme gelir ki artık ellerim titriyor gönül kırık unutmuyor feryatlarımda dinmiyor gençliğim elden gidiyor şarkılar anlatır beni alıpta götürür beni ben seni sevdim seveli yaşlar dinmedi gitti azrail gel artık bana gelip canımı alsana acılarım dinsin artık gözyaşlarım bitsin artık |
Gel desem*
Gel desem gelir misin? Sev desem sever misin? Küçük bir buse istesem Gönülden verir misin? Sen de benim gibi özler misin? Benim gibi titrer misin? Beni yürekten sever misin? Gel desem gelir misin? |
Gel git ler yaşıyorum*
Yıkamadın dercesine yanında dim dik duruyorum gidince gözyaşlarına boğuluyorum geçen yıllarıma acıyorum gel git ler yaşıyorum normal mi bilmiyorum çok acı çekiyorum bu kadar sevdiğimi bilmiyordum gururum çok kırıldı yine suçu üstüme attı sözde ben yüz vermemişim kendini haklı çıkardı |
Geldi geçti*
Bir sevdaydı geldi geçti kalbimi deldi geçti beni benden aldı gitti aşkımı ziyan etti gitti ne olursa olsun güzeldi acısıyla tatlısıyla bitti güvenilir bir dost kazandım her şeyimi senle paylaştım seni hiç unutmayacağım her zaman hatırlayacağım arasıra arayacağım beni unutmamanı sağlayacağım belkide karalar bağlayacağım |
Geleceğini biliyordum*
geleceğini özlemlerimizin biteceğini umutlarımı söndürmeyeceğini bir gün bana geleceğini elimle verdim kalbimi ister kalbinin üzerinde taşı istersen yerden yere vur beni anlatamadım seni ne kadar sevdiğimi aşkım seni seviyorum kalan ömrümü sana veriyorum adını dilimden düşürmüyorum bir tanem seni seviyorum sen benim umudumsun mutluluğumun sembolüsün bırakıp gitme bir daha aşkım beni yalnız bırakma aşkım seni seviyorum gülen yüzünü özlüyorum o tatlı bakışlarına bayılıyorum gözümün nuru seni seviyorum o günü hiç unutmayacağım seni kalbimde taşıyacağım ellerini bırakmayacağım sevginle hep yaşayacağım çok şükür sonunda geldin gözyaşlarımı dindirdin beni çok mutlu ettin kalbimdedir senin yerin |
Gelemem anam
Aramıza eller girdi Gurbet bana acı geldi Yüreğime sancı girdi Gel diyorsun gelemem anam Yollarıma taşlar koydun Yazarsan hakkım haram dedin Yüreğimi çok acıttın Nasıl gelem gelmem anam Bana destek oluyordun Yolun açık olsun diyordun Sen benim tek sığınağımdın Şimdi kızın bi çare Oldu deli divane Gelmem artık gelmem anam Gidecek yerim yokmuş Seni anlamayan ne çokmuş Mutluluğumu yaşama hakkım yokmuş Onca mücadelem boşa çıkmış Anladım ki gücüm gitmiş işim bitmiş Şimdi bana gel diyorsun Nasıl geleyim anam Kırılan yıkılan umutlarını kaybeden Kızını görmek sizide yok etmezmi Nasıl geleyim gelmem artık gelmem anam |
Gelme artık
sen kolayı seçiyorsun sana yakışanı yapıyorsun valizini alıp gidiyorsun gözümü korkutamazsın beni yıldıramazsın savur evde rüzgarları çekinme estir fırtınaları kır bütün camları eşyaları yık yık kalan kırıntıları hiç bir şey gözümde yok beni durduramazsın beni korkutamazsın beni susturamazsın dayandığım yeter artık git git gelme artık |
Gelmedi -Gelmiyor
Dolu gibi akıyorsa yaşlarım her gece aynı hüznü yaşarım hüngür hüngür ağlarım her gün yarama tuz basarım tükenen ömrümün yasındayım artık karanlığın sonundayım kanayan kalbime bakıpta üzülme yaprak dökümü bitti bitiyor gelme acılarıma yıldızlar şahit olup gidiyor ay ışığıyla çizdiğim yolum bitiyor beklenen güzel günler gelmedi gelmiyor |
Gelmedin ki*
Çağırdım gelmedin ki bana yüz vermedin ki sevgini dile getirmedin ki artık istemem gelme bir güler yüz göstermedin tatlı bir söz söylemedin hep boşa bekledim gelme artık istemem insan sevdiğini yerden yere vururmuş diyorsun o söz bana göre değil biliyorsun bile bile beni üzüyorsun ben akrep sen kova aşkım sana uğurlar ola ikimiz çok farklıyız yine de ayrılamayız |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.