![]() |
Ulu önderim
Vatan ve milletin için her daim çalıştın aç susuz kaldın da kimseye boyun eğmedin gözün kırpmadın önderlik yaptın yıkılmadın her karış toprak için nice savaşlar verdin milletini çok sevdin vatan gençlerin dedin bizlere bayrağı,vatanı emanet ettin ilk Cumhurbaşkanım,ulu önderim,liderim ülkem için kendi canımı siper ederim milli mücadele büyük zaferle taçlandı mazlum milletine sen Cumhuriyeti kurdun bütün dünyaya Türklerin gücünü gösterdin kahramanlar rahat yatın vatanı bekleriz |
Unut beni*
Ben unutacağım seni Sende unut beni Senle olamıyorum sensizde Unutta bitsin bu çile Sevsek ne olacak Kavuşamadıktan sonra Gözlerine bakamayıp Sarılmadıktan sonra Hep ağlayacağım ben Ağlatan sen olacaksın Unutacağım desemde inanma Sende unutma kimselere aldırma |
Unutacağım seni sende unut beni
yıllar önce başlamıştı ve yıllar sonra bitti senle yaşadıklarım sevgim aşkım ne yazık ki bitti yolumuz bir ömürlüktü ya da bana öyle gelmişti yazık ki yarı yolda yıllar sonra bitti kendimi senle buldum sanmışım yanılmışım dönsende bana gelsemde sana yanındayım diye sevinme mecburiyet sadece yordun yüreğimi bitirdin içimdeki seni yürüdüğüm yola sensiz devam edeceğim bil ve sil şı küçücük dünyamda senle yaşıyordum ama sen yoksun artık yoksun sevmiyorum sevmiyorum seni unutma beni diyordum ama unut artık unut beni ölümsüz olan aşkım sevgim öldü bitti sende bitir bitir herşeyi dönme bana yaşadıklarımız anılarımız hayalmiş sankihiç yaşanmamış üzerimizdeki perdeyi kaldır özgürlüğe kavuştur yaşadıklarımızı bizi seni paylaştığımız iyi kötü her şeyi ben unutacağım sende unut unut artık beni sana olan sevgim ayllar önce bitmiştir benim için mezara girmiştir geçen zaman saracaktır yaralarımızı unut artık unut beni yeter artık bitir her şeyi |
Unutma beni*
Ne zaman başladı,ne zaman bitti? hiç anlamadım,ne ara sevdim seni böyle ne yaşadım ki senle, unutamıyorum seni ne yaptın bana böyle, ne olur söyle? senle uzun bir yol yürüdüm ya da bana öyle geldi sonu dipsiz bir kuyu daha gidecek çok yol var gibi kendimi senle yeni buldum ama aşkım sözlerini unuttun geri dönecekmişsin öyle duydum ne oldu ki yoksa yoruldun mu? tamam git bırak beni yarıda ama ben de tamamlayamayacağım bu yolu bak oturdum işte burdan kalkmayacağım çünki yol sensiz çok kalabalık çok dolu ve bilirsin ben senle yaşıyorum sen varken kimseyi görmüyorum ya da umursamıyorum hiç bir şeyi tek bildiğim aşkım seni seviyorum ve bilirsin ben yalnızda kalamam sen gitsen bile ben sensiz olamam ben içimde ki sen ve incilerimiz sizlerleyim şu küçücük dünyamda bu yüzdendir ki unutamam seni ölene dek seveceğim seni gerekirse şimdi öleceğim son sözüm sen diyeceğim aslında içimde ki sen öldü ya da çok ağır yaralı bilmiyorum ben senle ne alemdeyim ama kalbim yaralı çok karalı hani dönmeyecektin hiç hani unutacaktın beni ne oldu da yalan oldu? niye bu ayrılık kısa sürdü? aslında hiç sevmemişim seni öyle hissetmişim içimde ki boşluktan deyipte kandırabilsem kendimi kurtulacağım belki bu yükten hava sen,su sen,ben sen bitmeyecek bu serüven hep içimde çoğalacak adı olacak son serüven bende zaten çok yorulmuştum bu yol bitecek gibi değil aşkım sakın unutma beni sakın bu sitemlerime inanma yaşadıklarımızı,bizi,seni paylaştığımız iyi kötü her şeyi ben hiç unutmayacağım aşkım tek isteğim geçen zamana inat unutma aşkım UNUTMA BENİ |
Unuttu beni*
Çok ama çok üzgünüm sevdiğim unuttu beni bir öpücük verebilirim demişti benim için en güzel hediyeydi öpücüğü bırak, hatırlamadı bile bugün çok bekledim seni belki arar söyler diye hep boşuna bekledim çok çabuk unutuldum ilk özel günümüzü söyle nasıl unuttun? hani hiç aklından çıkmazdım beni böyle mi hatırladın? hiç unutmayacağım bu günü çok kırdın sen beni unuttun sevgililer gününü sevgilim aşk olsun sana hatırlattım ben sana özür dileyip öpücükler verdin ama benim için bir anlamı kalmadı bugün kalbim ağırıyor sana hiç dayanamıyor üzsende sen beni hep unutup seviyorum seni sitem dolu sözlerim özlem dolu yüreğim dargın değilim sana affedeceğim gelsen bana |
Unuttum(nesir)
Gazi Osman Paşanın memleketide olsa dünyanın yedi harikalarından olan Ballıca mağarasıda olsa nice nice güzellikleride olsa beni bağlayan bir şey yok bu şehirde bu şehirden çok sıkıldım başka bir şehirde olsa aynı duyguları hissederdim çünki gurbetlik canıma yetti 18 yıldır gurbetteyim memleketimi unuttum yaşadığım mahallemi unuttum akrabalarımı unuttum bu şehirden çok sıkıldım imkan olsada geçmişe dönsem arkadaşlarıma akrabalarıma memleketime kavuşsam annemin babamın bacılarımın yanında olsam her zorluğa katlanırım kulubeyede razıyım kalırım savaşırım hiç olmazsa mutlu olurum yeniden gülerim bu şehirde unutuldum gülmeyi unuttum hatıralarımı anılarımı mahallemi unuttum çocukluğumu sevinçlerimi memleketimi herşeyi unuttum bu şehirde yaşama sevincimi kaybettim strese girdim hasta oldum yoruldum soldum ben böyle değildim ne umdum ne buldum monotonluktan bıktım bu şehirden çooook sıkıldım |
Üç kadın*
Biri sessiz ve sakin diğeri hareketli ve neşeli ben de ikisinin tam ortası biz üç kadın ayrılmaz bir bütünüz her şeyi konuşuruz dertlerimizi paylaşırız hiç ayrı kalamayız ikiside bacım gibidirler birisi sağ diğeri sol kolumdur solakta olsam asla ayrım yapmam on yılı geçti beraberiz her şeyi ama her şeyi sevincimizi kederimizi biz üç kadın paylaşırız bazen cıvıtır dalgamızı geçeriz bazen de oturup ağlaşırız kimsenin gücü yetmez bizi ayırmaya Nurcan ım la yakar tüttürürüz Döndü mü de zehirleriz garibim sesini çıkaramaz çıkarsa da takan olmaz biz üç kadın ama kadın gibi kadın dediğini yapan beraber gezip tozan herkese inat ayrılmayan biz üç bacıyız,üç tatlı kadınız |
Ümit ışığı*
Seviyorum diyordun mutluluk vadediyordun herşeyimsin diyordun bunları unuttun mu bir kelimeyle kalbimi sızlatırdın sevmiyorsan niye umut verdin ayrılığa zulüm derdin ardında gözü yaşlı bırakırsın tövbe ettim sevmeyeceğim dedim ne söylediysem gönlüm dinlemedi sensizliği seçemedim yine seni seven ben oldum |
Üşüyorum
üşüyorum güneşim olup beni ısıtırmısın sönüyorum yıldızım olup parlatırmısın karanlıktayım ay; ım olup gecemi aydınlatırmısın seviyorum sen de beni seviyormusun üzdüm seni beni affedermisin sende üzdün beni ben affettim seni canımın içi bana bir şans verirmisin lütfenn |
Üzgünken*
Her şey bitti derken tam ümidi kesmişken ikimizde üzgünken sevgimiz tükendi derken o ışık yeniden doğdu kalbim huzurla doldu hüznümün yerini neşe aldı solan yüzüm yeniden güldü unutmuşum gülmeyi tebessüm etmeyi içimde ki çocuk yeniden doğdu hüzün değil gülmek yakışıyor bana sadece bana değil tüm insanlara gülmek yakışır ağlamak değil |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.