![]() |
Sattım
*******i yaşıyorum Gündüzleri isteyene sattım Mutluluksa hayat denizinde Ben ay ışığında mehtabı seçtim Sattım uykularımı İsteyen alsın istediği kadar kullansın *******i dokunmayın bana Kendimi seni düşlemeye sattım Bende mantık aramayın Sattım düşüncelerimi Beni benden alan Bir sevdaya sattım Yorgunluğumu Ay’a Umutlarımı semadaki yıldızlara Özlemlerimi sana Çaresizliğimi sevgime sattım Sattım bu yalan dünyayı İçinde bir evlek hariç Bahçesinde ki kirazları Sana sattım Ethem Turan |
Sen
Sana olan düşkünlüğümü atamadım Unutamadım,unutamadım Sana olan inancım hiç bitmedi Ruhumun derinliklerinden hep sen Yazımda sen,kışımda sen Ömrümde baharımdın sen Aklımda sen,gönlümde sen Seni unutamadım ben 20.01.2007 20.07 Ethem Turan |
Sen Bilirsin
Hayalet sevmek gibi seni sevmek Ne zaman geleceğin Yada ne zaman gideceğin belli değil Hani birde hissetmesem Var mısın yok musun belli değil Beklemek gerçi güzel Ama gelmeyişlerin var ya İşte o anlar çok beter Korkular şüpheler ve hüzünler dolu Benliğim gelişinle sıcak bir kan akışına kapılıyor Titrediğimi hissediyorum Bir çocuk gibi ne diyeceğimi bilemeden Öylesine kalıyorum Ne demeliyim Sana selam demek ten başka söz bulamıyorum Zihnim siliyor formatlanıyorum Neden beni bu kadar etkilersin Bu çocuksu hal nedir Bir şey söylemek istiyorum Nedir bu senden çekim Yada ne olacak benim halim Sen bilirsin Hadi söyle bana Seni hayatımdan nasıl silebilirim Ethem Turan |
Sen Değilsin
Sen sen değilsin artık Burcu burcu kokan sümbülüm değilsin Özlemlerimde akan göz yaşımda Tenime değen sen değilsin Sen sen değilsin artık Sen ki dünyama sığdıramadığım beni benden alan Duygular aleminde oksijensiz bırakandın Sen ki Yorgun koyardın en dinç anımda Hayallerimi süslerdim seninle Sırtımı dayayacak yer arasam sen gelirdin aklıma Sır kutsaldı senin için Bende sırrındım ya Zaman alıp götürmüş seni başka diyarlara Sen sen olmaktan çıkmışsın Benim goncam değilsin artık Yanında mutluluğu arayacağım sen değilsin Minik kuşumdun ya Uçup gitmişsin başka diyarlara Palazlaşmış duyguların Umutların bölük pörçük olmuş Eski halinden bir şey kalmamış Sen sen değilsin artık Çok eskide kalmış yaşananlar Duygular çoktan silinip gitmiş Gerçekleri yaşıyorsun kapitalist olmuşsun Ruhunla göç edip gideceksin Duyguların kalacak seninle Sen bunu da unutmuşsun Sen sen değilsin artık Yeni yaşamın mutluluk dolsun 05.12.2007 Ethem Turan |
Sen Doldur
Gönül defterimi bir bir çizdim Hiçbir şey yazılmasın diye Yazılmış olan sadece Senin sayfan kalsın istedim Bir sen ol istedim Gönül bahçemde Bir defteri sen doldur Eşin olmasın gönül defterimde Bir sen doldur rüyalarımı Bir sen ol penceremden giren Zebanide olsan Bir başka melek istemem Bir ömrüm var git gide tükenen Bir gönlüm var için için kendine küsen Bir sevdiğim bir tanem Ben gönlüme başka gül istemem Anla işte sen doldur İster gündüzümü İster gecemi İster bom boş hayatımı Sen doldur Ethem Turan |
Sen Giderken
Zaman gelecek güleceksin bu haline Garip gelecek bu yaşadıkların Kendinle dalga geçeceksin kim bilir Aptalca bulduğun anlarda olacak Sahte duygularmıştı diyeceksin Ömrümden ömür alan duygularıma Biten bir ömürde ne gerek vardı da Bu kadar yas tuttu diyeceksin Zaman ilaç olacak sana ve bana Unutulmayacak hiçbir şey Sadece hatırlanmamaya çalışılacak Yaşanmayacak bir daha aynı şey Geçip gidecek ömür Sevda türkülerinde anlatılan aşklara satacaksın İçinde kalan kırıntıları Belki bende sevmiştim diyecek sin Geçmiş zamana dönüp bakakaldığında Yitirdiklerin yakacak içini İstemeden akacak göz pınarların Bir daha yaşama arzusu saracak benliğini Kıymet bilmeden koparıp attıkların Bir bıçak gibi batacak göğsüne Ağlayacaksın sessiz sessiz Her şey boş olacak dönüş olmayacak geriye. 16.01.2007 17.43 Ethem Turan |
Sen Neredeydin
Ben seni çok sevmiştim Ben sensiz olamam demiştim Senin için canımı bile feda edebilecekken Sen neredeydin Ben, Burada ağlayıp Gözlerimden yaşlar damla damla akarken Sensizliğin acısını çekip Hiç durmadan yanarken Sen neredeydin Ben seni çok sevmiştim Kaybetmeyi hiç düşünmeden Hep yanımda olacağını düşlemiştim Yokluğunla sızlattığın yüreğim Paramparça olurken Sen neredeydin Umutlarımın solduğunda Göz pınarlarımın kuruduğunda Benim için düş olduğunda Sen neredeydin Ethem Turan |
Sen Ol-
Unutulmayanlardan kal Bir ömür hatırlandıkça Kalp atışını hızlandıranlardan Sevgi denen yaşam iksirini soldurmadan gidenlerden ol Yaşanan her şey bir gün özelliğini yitirir Çok istediklerinin niteliği gün gün değişir Sevgi bir deniz Hasretin pençesinde yanan gönlü acıtmayanlardan ol Bir gülüş ömre değermiş Dudağın tebessümü tatmamışsa Gözlerin gülsün sevdana Ruhun penceresinden sevgiyi gösterenlerden ol Kalıpta acı verenler terk edilenler olurmuş Sen gidenlerden ol Sevda denizinde liman çok olsa da Benim karaya oturduğum limanım sen ol Ethem Turan 11/07/2008 21.09 Ethem Turan |
Sen Ol
Hayatta kısacık bir an Rüyada yaşamış gibi Sabah uyanınca yok olan Yüzünde tebessümle baş başa Kısacık anımı Değişmezdim Kral Faruk’un hazinesine Vermezdim *******imi Değişmezdim nice gündüzüme Dünyayı koysalar kefeye Seni alırım yinede Nice yük koysalar küfeye Seni taşırım inleye inleye İstemiyorum hiç kimseden Ne şefkat nede anlayış Nede merhamet Seni istiyorum ben Uzakları sat gel *******ime Uykularında uç gel Rüyam ol gir içerime Uyanmam, hele sen ol içeride 18,07,2006 03,18 Ethem Turan |
Sen Ol Ya Rabbim
Senin varlığını unutacak olurda Düşeceksem küfre,sen yarattın beni Sensin yine el açacağım Sen gönül gözümü aç sen yolunu göster Beni doğru yoluna getiren sen ol,sen ol ya Rabbim Verdiğin emirleri aksatır Doğru bildirdiğinden ola ki şaşarsam Senin kapın kapanmaz Rahmetin eksilmez Şefaatin bitmez Beni esirgeyen,kollayan,bağışlayan sen ol,sen ol ya Rabbim Olurda dalarsam dünyanın rüyasına Haktan şaşıp saparsam Senin yoluna istenildiğinde cimri kalırsam Bu yürek senin emanetin Bu gönül senin emanetin Bu can senin emanetin Sana hizmet edecek nuru veren sen ol,sen ol ya Rabbim Verdiğin süre dolduğunda Emanetini alırken Sana doğru koşarak gelenlerden Son sözü senin ismini söyleyenlerden et Dilimiz tutulup söyleyemez duruma düşersek Senin ismini söyleten sen ol sen ol ya Rabbim Ethem Turan |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.