![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 26 Temmuz
Karmaşık duygular içinde yaşıyordum Yavaş yavaş küçülüyordu dünyam Bir yanım yok olup gidiyordu Bir gün bir ses ruhumu bülbülün sesi gibi okşadı Göçük altında kalanın ışığı görmesi gibi Büyük bir mutluluktu o an Karmaşık olan her şey birden basitleşmişti Beynimde kapanmış kapılarım aralanmaya başladı Yaşamanın anlam taşımadığı bir anımdı Serseri gönlüme umut ışığı oldun Bir amaç oldun benliğime Yaşama isteği doluydum Sebebi sen oldun Kim din? Nasıl biriydin bilmiyordum. Bildiğim bir şey vardı Seni seviyordum Günler birbirini kovalıyor Sana ulaşma isteğim katlanarak büyüyordu Bunu sende biliyordun Duygularımın benliğimi aştığı bir gündü Seni görmeliydim Bedeli önemli değildi Bunu her şeyden çok istiyordum Yaz sıcağını bütün azametiyle gösterdiği bir gündü Benliğimi kemiren kurt bütün gücüyle çalışıyordu Seher yıldızı gökten hiç inmemiş Güneş’e inat hala parlıyordu Ölümden kaçışı simgeleyen yer kız kulesiydi Zaman 26 Temmuz Akşamın kızıllığında bir güneş daha doğmuştu dünyama Sevgi sen,aşk sendin Canımı isteseler canımı vereceğim sendin İmkansızdı her şey İnanılmaz duygular sarmıştı benliğimi Bedenim kendine hakim değil di titriyordum Çekingendin ve korkuyordun Seni bağlayan benden eden engellerin vardı Bunu biliyordum Ben bir kuru gül fidesi dikmiştim gönül bahçeme Yeşermeyeceğini bile bile Sevda ırmağımla suluyor Sevgi ateşimle ısıtıyordum Yıldızlardan bir yıldız seçmiştim Adını sen koydum Dünyamda gece gündüz parlar Ölüm gözlerimi kapayana dek bu gözler bu yıldızıma bakar Bunu sende biliyordun Seher Yıldızım 02.10.2007 Ethem Turan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acaba
Bir bir saymalı geçen günleri Ardına baktıran sevgiler gibi Tekrar tekrar yaşamalı zihinde Umutları asmalı tavana Bir gül bulmalı ama hiç solmamalı Görmeden durulamayan bir gül İster kırmızı, ister beyaz yada sarı Ömre değer katan bir gül olmalı Hayat ağacı solmadan Baharda yaşarcasına Ihlamur kokusu gibi sarmalı Giden bahar olsa da gittiğinin farkında olunmamalı Olmalı mı olmamalı mı Giden ömür olsa da Sevda yaşanmamalımı Yoksa ıhlamur kokusuna burun mu kapamalı Bir gün göç edeceğin alemden Götürebileceğin hiçbir şey olmamalımı Yoksa titreyen ruhunu Sevda selinde boğmalımı Bir bir saymalı geçen günleri Nemin duvara işleyişi gibi “Neden”ler işlemeli vücuda Aklar düşmeli sırma saçına Bir gün bir çılgınlık yapıp Sana olan sevdayı yazıp kağıda Çarpan kalbin ağlayışlarıyla Yanan ateşin üzerinde yakıp umutları asmalımı tavana 08.10.2006 22.30 Ethem Turan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı Kahve
Son kadehi kırana dek İçmek istiyorum Yudum yudum içmek istiyorum seni Sabahın üzerine yıkılıp kalmadan Son yudumda bitirmek istiyorum İçmek istiyorum kederlerin üzerine Sevgimin üzerine kurduğum hayallerimi Bir bir yudumlamak istiyorum Fakirin ekmeği gibi Kıymetinden hiçbir şey kaybetmeden Lokma lokma hayat soframda bitirmek istiyorum Ömrümün son demine kadar Bitmeyen türkülere efkar satıp Acı şerbeti içmek istiyorum Varlıkta ve yoklukta değeri düşmeyen sevgimi Sabır taşına ilmek ilmek motif yapmak istiyorum Yaşamaksa fani dünyada Gözlerinde kaybolmayı özledim Saçlarında bozkırlarımı saklamıştım Gönül varlığımı gönlüne gömmüştüm Hepsinin üzerine kalem çekilmiyor Kederlere satıyorum yine günümü Bir sevgi şerbeti içmiştim Üzerine kederleri içiyorum İçimde bir bulantı başım dönüyor Dost elinin sıcağına hasret ellerim Bu dünya böyle yaşanmaz Acı kahveni içmek istiyorum. 09.11.2007
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acı Vakit
Neden ******* haram olur insana Uykular kaçıp gider uğramaz bir daha Düşünceler sarar bütün benliği Yaşam tat vermez gecenin en derin anında Oysa, Yaşamın en sakin anı değilmidir gece Günün ağırlığının satıldığı vakit Ruhun ve vücudun dinlenme anı değilmidir Neden rahat olamaz insan gözlerini huzurla kapayamaz Derin uykulara dalıp rüyalara gark olmaz Vücudun yorgunluğu Yenik düşer gönül çoşkusuna Bayramdır vakit,mutluluk zamanıdır aslında Neden kaçıp gider uyku Vücudun sızıları içinde Hatıralar peş peşe sıralanır Sözleşmişçesine Vefasızlıklar ve de ihanetler kaplar havayı Ruhun derinliklerine iğne gibi bir bir batar Bir sevda türküsünde akar göz yaşları Sitemler sıralanır ardı sıra Bir vefasız yara birde gönül saflığına Güneşin ufka girmesi gibidir vakit Yaşananlar kalmıştır arkada Sevmiş gönül sevmedim denilmez artık *******in haram olma vakti şimdi Uykuların kaçıp gittiği vakit İçte hüzün,yüzde pişmanlık olsa da Sensiz dünyaya sarılma vakti İçin için yanan gönlü Acılara boğup,mutluluğu arama Sensiz yaşama sarılma vakti. 03.01.2007. 02.53 Ethem Turan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Bende Saklı
Bir ömür hiç sırtımı dönmeden Şereflice yaşamak isterdim seninle Ellerini hiç bırakmadan Gözlerinde aynı sevgiyi yıllarca yaşamak Hasretliklerin yaktığı yürekte Sızı olmak beraberce Kokunu özleyip Elinin değdiği eşyaları bir bir koklamak Uzak diyarlarda bensiz evinde Hani olsa da sarılsam diyerek İçin burkularak Seni saracak seven iki kol olmak isterdim Buluşmaların hayal olduğu dünyada Kapana düşmüşçesine Sonunu beklerken Hızır’ı yakalamak isterdim seninle Yaşamak her insan gibi Sensiz bir hayatı yaşamak Umut denizinde boğulup Çölde susuzluktan yok olmak Ölümü bütün soğukluğu ile Korkarak,tüylerin ürpererek hissedip Göç ederken fani alemden, yanımda olmanı Kefenime düşecek bir damla göz yaşını isterdim Ethem Turan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affetmem Seni
zaman alıp götürse beni benden sevdan yaksa bu bedeni zemheri rüzgarı alıp savursa küllerimi bozkırlar üzerinden yağmurlar yıkasa yine gönlüm affetmez seni sevdan yaşama hazzımı alıp götürse umutlarım gün gün solsa doğan çocuk özlemi sarsa bedenimi yaşam kaynağım olacağını bilsem de yine gönlüm affetmez seni saf bir çocuk sevdasıydı benimkisi hiç kirlenmemiş,doğasal çöl tozu gibi yağdın üzerime şimdi kirli bir sevdam var ne kadar yıkamaya çalışsan da içimdeki çocuk affetmez seni 11,12,2006 01,39 Ethem Turan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla
Ağla,ağla gözlerim ağla Bir zamanlar bir yürek taşırdım Bana ait benim olan Gözlerim benim için bakardı Bir bomba oldun elimde patlayan Ne bakan gözüm Nede atan yüreğim kaldı Neydi bu nefretin Bu yıkıcılığın neydi? İntikamının eseri ben oldum Oysa Ormanda çıkmış nadide çiçek gibi Elime almaya kıyamamış Gül kokunu koklamaya doymamıştım Her erkeğin görmek istediği rüya gibi Sen benim rüyamdın Mevsimler gibi gelip geçtin hayatımdan Güllerim soldu Yazlarımda gözlerim artık kurak Kışlarım yokluğunla daha da soğuk Bir tohum daha ekiyorum gönül toprağıma Yıldız kaydığında bir dilek daha tutuyorum Umut aşılıyorum kurumuş fidanıma Gözlerim donuk Seyrediyorum Uludağ’ı Hala benim olmayan gönlümün çırpınışları yakıyor içimi Uzaklaşmış bulutlara özlem duyuyorum Ve sen Ömür çiçeği Birilerinin ellerinde patlıyorsun Karanlıklar içinde kalıyor elini tutan Güneşsiz bir dünya ve ay uzak sana Bir el tutmuştum şimdi heryer karanlık Yıkık viran bir gönül geride kalan bana 26/05/2008 Ethem Turan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamıyorum
Ne garip dünya ki Viran olmuş her yer Duygular yangın yeri Çölleşmiş bütün umutlar Kurumuş göz yaşları Bildiklerim yetmiyor artık Geniş caddelerde Yönümü bulamıyorum Dar geliyor şimdi sokaklar Yanmışım zaten yanacak yerim yok Değişen bir tek şey var Ağlamıyorum artık 01.03.2007 01.33 Ethem Turan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah Gönlüm
Ah Gönlüm Derinde yaran kanar Yar diye diye ömür solar Bir vefasıza gönül verdin Ne sevdadan nede halden anlar Ah gönlüm, Bir zamandı toz pembeydi dünya Yalandı zaman,mekanlar yalan Uçup gitti zalimin kızı Ne bitti nede başladı aynı zaman Ah gönlüm Umut ede ede soldu günler Bekleme ne selam nede haber Bir duraktın oda kara tiren Gitti gelmez,duyulmaz ne bir ses nede bir siren Ah gönlüm Zalimin sevdası olur mu Kaçıp giden yar diye gönle konulur mu Bilmez ne umutlar yoğurdu bu yürek Ne bitti der nede bitmedi yakar yüreğimi felek 09.11.2007 Ethem Turan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Beni
Duy beni uzakta kalan yar Sarılmamış yaralarımı sar Tut elimden çok oldu sesini işitmeyeli Al beni uzaklara götür yar İçerim sarhoş olamam Sevdama ağladım yokluğuna gülemem Sessizlikte haykırırım sesim duyulmaz Al beni olduğun yere götür yar Ocağımın dumanı tütmez Camdan süzülen gün ışığı kırgın Sensiz odam üzgün Al beni sana götür yar 19/04/2008 Ethem Turan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|