![]() |
Gelmem mi?
İstersinde yıldızları saymam mı semalardan senin için almam mı canımıda senin için vermem mi gel dersinde senin için gelmem mi fidan boylum inan daha çocuksun güzellerin güzeli ilk kuzumsun sen nerelerede çekip gidersin canım yavrum gel dersinde gelmem mi habersizde nasıl çekip gidersin nerede kalır ne yer içersin ciğerimi söküp beni üzersin yeter ki gel ne istersen vermem mi dünyaya getirip besledim dertlerini dertlerime ekledim sizler için bu evide bekledim eve gelsen yüreğime basmam mı şu canımı senin için vermem mi |
Gelmiyorsun*
Gelip seni saracağım diyorsun mis kokulum koklayacağım diyorsun seviyorum aşığım diyorsun ama bir türlü gelmiyorsun kavuşmamızı istemiyor kader önümüze engeller koyuyor şu gün diyorsun olmuyor bugün diyorsun olmuyor neden böyle oluyor yarın gideceksin aşkım belkide hiç gelmeyeceksin umutlarım tükendi sen bana gelmeyeceksin |
Gençliğim
Genç yaşta ayrıldım baba ocağından ana kucağından içim kıpır kıpırdı her şey güllük gülüstanlıktı kimse karışmayacaktı artık yuvamızı kuracaktık hiç kimsenin baskısı olmadan gezip tozacaktık beraber ikimiz ne gezip tozduk ne de mutlu olduk umduğumuz gibi olmadı hiç bir şey geç anladım bunları ama iş işten geçti sevgim bitmedi ama sorumluluklarda hiç bitmedi geldik gurbet ellere hiç bilmediğim yerlere ordan oraya taşındık bir düzen kuramadık olsun yinede mutluyuz yuvamızda huzurluyuz çocuklarım eşim ve ben geliriz her şeyin üstesinden |
Gidiyorsun
İçim kan ağlıyor biliyorsun beni bırakıp gidiyorsun acılar içinde kıvranıyorsun bile bile gidiyorsun beni çok üzüyorsun nasıl dayanırım yokluğuna gidiyorsun ama bil ki aldığım nefesimi kanımı canımı neşe kaynağımıda yanında götürüyorsun benide kahrımdan öldürüyorsun |
Gidiyorum
gidiyorum çaresizliğime ağlıyorum gözyaşlarımda yok olan umutlarımı yeşeren tohumlarımı da alıp gidiyorum hüznümü yüreğime gömüyorum gidiyorum |
Gitmeni istemiyorum
Çayımı yudumlarken yavaş yavaş seni yudumluyorum tadını çıkararak bitmesini istemiyorum gitmeni istemiyorum yüreğimin yanmasını hiç istemiyorum çatlayan dudağında yağmur yüreğinde güneşin olmak seninle güne başlamak istiyorum kendini ben de bırakıp gitme yüreğime keder düşürme karanlıktan korktuğumda sığındığım tek limanımsın ne zaman çırpınsam ağladığımı duyar koşarsın gözlerime süzülür beni gülümsetirsin sönen duygularımı avuçlarına alır coşturursun gülüm yüreğim gülyüreklim senle birlikteyim gitme |
Gittin
bir gün gözlerimi arar ise gözlerin veda edip beni yıktığın günü anımsa güzelim anımsa o günü gitme unutamazsın beni demiştim de arkana bile bakmadan çekip gitmiştin gözlerimdeki yaşlarla öylece donup kalmıştım o kadar yalvarmıştım gitme gitme kal diye duymadın kulaklarını tıkadın ve gittin gidişinle beni de yüreğimide sürükledin bana yaşattıklarını belkide fazlasıyla yaşadın giderken son söylediğin o sözler kilitledi kalbimi sevgiyi unuttu senin acını bıraktı ben artık ben değilim ki yüreğime sapladığın hançer yediğim darbeler ne gariptir ki benim aklımı başıma getirdi hiç bu kadar güçlü olmamıştım bu gücü sana borçluyum çook teşekkür ederim |
Gölge
Her adım atışımda her yerde hissettiğim fakat göremediğim bir gölge beni izliyor korkuyorum anlayamadığım bir ölüm korkusu sardı yüreğimi her şeyden ürküyorum uykuya dalarken bile korkuyorum gölge her yerde ama göremiyorum bir görebilsem savunacağım kendimi yok yok göremiyorum tutamıyorum okuyorum üflüyorum yine de içimdeki korkuyu atamıyorum |
Gönlüm
Gönlüm çektirme bana bir yerlerde dursana yeter artık kıyma bana haykırışlarımı duysana yalnızlığa avundu gönlüm geçip gidiyor güzel ömrüm yeter boyun büktüğüm yeter kabus gördüğüm acı sözler yaralar beni karanlıklara gömer beni gurbette süründürür beni vaktimden önce öldürür beni |
Gönül bağını yıkma
gönül bağını yıkma dertli dertli de bakma boşa canını sıkma kara yazma bağladım yar canım dan usandım sen beni anlamadın ben mutlu olamadım hüsranlarım çoğalttın sen beni anlamadın ağlıyorum olmuyor konuşsam anlamıyor benim çilem bitmiyor |
Göreceksin
Aşkımızın acısını hasretinde sancısını feleğinde kancasını yiyeceksin yiyeceksin maziyide anacaksın her günde kan kusacaksın kolların bom boş kalınca yanacaksın yanacaksın resimlere baktığında hülyalara daldığında yapa yalnız kaldığında çatacaksın çatacaksın için için öleceksin sen yanıma geleceksin affet beni diyeceksin çekeceksin çekeceksin daha çok çekeceksin sonunda pes edeceksin başkasıyla evlensen de onda beni göreceksin |
Gözlerime bakacaksın(eşimle atışmalarım)
sen bana geleceksin yüzüme güleceksin çiçeğimsin diyeyeceksin kalbinde taşırsan beni başının tacı olursam mutluluğu tadarsam gözlerime bakarsan bana ışık saçarsan kollarına alırsan güneş gibi parlarsan gözlerimi kamaştırırsan el üstünde tutarsan bana huzur verirsen gönlümü feth edersen seni seviyorum dersen ellerimden tutarsan bana neşe saçarsan mutluluğu alırsam biraz kibar olursan kıskançlığı bırakırsan benle gurur duyarsan sevgimi gösteririm benim erimsin derim olurum senin kölen bunlara alışacaksın beni taşıyacaksın ya da sonum olacaksın3kasım2006saatgece1.30 EŞİMİN SÖYLEDİKLERİ ben sana değil sen bana geleceksin evimin direği diyeceksin interneti keseceksin tanımadığın beyler ve bayanlarla muhabbeti keseceksin kendini evine adayacaksın kızını gelin oğlunu damat edeceksin ömrünün yarısındaki anneye bu yakışır şairlik ünvanını bırakıp çocuklarına anne,eşine kadın olacaksın kendini yuvana adayacaksın cennete ayak basacaksın aksi takdirde hayatın mantar kendine yazık edeceksin şansını iyi kullan büyülü sanal aleme aldanma nefsine hoş gelsede yüreğine sağlık lafları inanma 3kasım saat 1.50 |
Gözlerimiz*
Seni sevdiğimi biliyorsun gözlerimden anlıyorsun yüreğim sevginle dolu bunu sende biliyorsun aşkımız şahittir buna sıcaklığımı hissettiğin anda sende seviyorsun biliyorum bakışlarından anlıyorum gözler yalan söylemez gelip halimi görsen dayanamaz ağlarsın beni sımsıkı sararsın 1999 |
Gözyaşımı silermiyim
yolları aştım da noldu güllerim sararıp soldu gözümden akan yaş oldu kahrından sen ölmezmisin mutluluğu vermezmisin insafada gelmezmisin ben de bir gün gülermiyim gözyaşımı silermiyim mutluluğa erermiyim uğrunda yıllarım geçti kader seni bana seçti bu hayat canıma yetti |
Gurbet*
Sensiz çıktım yolculuğa Aklım fikrim oralarda Bir daha senden ayrılmam Ayrılırsam dayanamam Gece gündüz aklımdasın Rüyalarda yanımdasın Olmayınca sen yanımda Erzurum yaramadı inan bana Gezmek tozmak bir yanda Aklım fikrim Ayhan da Bir tanem den uzaktayım Bilmiyorum ne yapayım Ağlıyorum olmuyor Çağırıyorum gelmiyor Sana bunlar ceza diyor Çaresizim çaresiz Ateş gibi yanıyorum Yarimi hep bekliyorum Hüzünlüdür her günüm ALLAHım bitsin bu gurbetlik .......ızdırap çekmesin Burada günler geçmiyor Aşkım bana gelmiyor Şan şöhret istememki Bana bunu yapıyor Erkeğimi istiyorum Kahrımdan ölüyorum Leylaklar yanımda soldu Erzurum bana haram oldu Yüzüm gözüm birden soldu Ellerim birşey tutmaz oldu Neden gelmiyorsun sevgilim |
Gül kokulum
gül kokulum beni sevip alsaydın gönlüme peri gibi dalsaydın gelemezsen rüyalarda kalsaydın hayalimi yıkanlara dargınım yaban gülümde olsaydın razıydım yanında ben her şeye alışırdım bilmelisin sana hiç kıyamazdım rüyama gelmedin gülüm üzgünüm mısralara dökerim hece hece seni işlerim inan gündüz gece sensizliğe nasıl alışırım sence alışamam gülüm sevdim bir kere |
Gül yüzlü*
Gül yüzlü meleğim benim tek çiçeğim biricik sevdiceğim gel de yüzünü göreyim bir sorum var sana sen de cevap ver bana bırakıp gidiyor musun surat yapılmaz canana soldum senin yüzünden dertler koydun hüzünden üzme dedikçe üzüyon aklar düştü saçıma |
Güle güle
özgürlüğüm istiyor inim inim inliyor benliğimi istiyor verirmiyim biliyor güçlüysen ben de öyle istersen bana söyle bilesin olmaz böyle can sana güle güle boyun eğmem ben sana çok ta gücüm var sanma belki güçlüyüm amma asla kanmam ben sana gözden düşmek istersen beni yıkmak istersen canım yakmak istersan yık hadi yıkabilirsen |
Gülhane parkında
Telefonda tanışmıştık Okulda karşılaştık Bir arkadaşlık kuruldu Gülhane parkında Göz göze geldiğimiz yer Gülüp gezdiğimiz yerler Çiçekler arasında Gülhane parkında Ayrılık zamanı geldi Kalplere hüzün girdi Kısmetse yine görüşürüz O ilk günki yerde bekle Ayrılık hiç çekilirmi Yaşlı gözler dinermi Hüzünlenir hep kalpler Ayrılık başa gelince Nameler söze gelince |
Gülmedi yüzüm
dediniz ki taş yerinde olur ağır duymadınız feryadım oldunuz sağır bakın taşlar ufalandı ağır ağır kalmadı artık çatladı ben de sabır içimize nasıl geldi fırtına ne kadar yük yüklemişim sırtıma felek neden bizi de aldı çarkına gülmedi yüzüm kötü çıktı bahtıma |
Gülüm*
Gülümün dikenleri batıyor artık canımı yakıyor avucumdan kayıp gidiyor kanasa da avuçlarım batsada dikenleri sımsıkı yumdum avucumu bırakmam seni gülümsün döndü sarıya al gülümüz araya dargınlık girdi beni seven sen ve içinde ki sen hanginiz yenilecek hangisi gelecek ben, beni seven gülümü beklerim gülümden ve incilerimden vazgeçmem incilerimi incitirsen,geçerim senden |
Gülümse
gözlerin uzaklara daldığında gezdiğimiz topraklara bastığında yüreğin acıyıp yandığında aşkımızı hatırlayıp gülümse gözlerinden iki yaş süzülünce yüzüne kara bir hüzün çökünce bizim şarkılarımız söylenince aşkımızı anımsayıp gülümse yalnızlık ölümden beter olsa da kolların bensiz bom boş kalsa da öpüp kokladığın gülü hatırla aşkımızı unutmayıp gülümse üzülünce unutma yıldızıma bak tebessüm et gözlerinde ışık yak ah aşkım ah feleğin işine bak kavuşmak mahşere kaldı unutma |
Gülümsüyordu küçük kız
Gözleri ışıl ışıl parlıyordu elleri heyecandan titriyordu sanki kalbi yerinden çıkacaktı o kadar heyecanlıydı ki sadece etrafına bakıp gülümsüyordu herkes dudaklarından dökülecek kelimeleri sabırsızlıkla bekliyordu o ise şoktaydı dakikalarca olduğu yerde kalakaldı ve sonunda gözlerinden yaşlar boşalarak anlatıyordu çok çalışmasının mükafatını almış istediği fen lisesini kazanmıştı kendiside çok iyi biliyordu ki asıl çalışmalar yeni başlayacakı o doyunsuz mutluluğu saatlerce paylaştılar yeni okulunun heyecanını duyarak odasına gitti ve yeni planlar yapmaya başladı küçük kız (o.k.s.sınavına girecek olan tüm öğrencilerimizi düşünerek yazmıştım kazanamasalarda canları sağolsun) |
Güneş yeniden doğacak
Günlerdir uykular kaçtı heyecan çok kötü bastı on sekiz mart gelip çattı Nermin i bir telaş aldı başarmak da zorundaydı artık sinirler yatıştı o günü bir atlatsaydı arzusuna kavuşsaydı tatlı hazzı yaşayacak belki yaşlar kuruyacak sonunda murad alacak adım adım yol alacak zafer terzinin olacak güneş yeniden doğacak beklenen saatler geldi heyecandan da buz kesti eli eteği çekildi Ali bey desteği verdi bırakında yazsın dedi eşini de ikna etti ümüt bey de sohbet etti Aysel hanım da güç verdi Çelebi bey davet etti çarpıntılar yükseldi aklı da başından gitti kimseye de bakamadı korktuğu gibi olmadı şükür o anı atlattı |
Güneşim donuyor*
içimdeki çiçeği soldurdun sende ki beni öldürdün benim için sen de bittin yıldızlarım birer birer sönüyor ısıtan güneşim de donuyor ruhum karanlıklara gömülüyor yorganım cayır cayır yanıyor kurtulamıyorum eteklerim tutuşuyor isyanlarım da çoğalıyor şöyle bir sirkelenelim ya kendimize gelelim ya da tamamen bitirelim |
Günler
pazartesi:çok yorucu oluyorsun beni koşturuyorsun salı:biraz daha durgunsun işler yoluna giriyor çarşamba:her şey yolunda gidiyor perşembe:hafta sonunu düşünmeye başlıyorsun cuma sanki işler bitti gibi cumartesi:hiç iş biter mi pazar:tüm günlerden yorucusun canımı çıkarıyorsun buda böyle olsun |
Halacığım
Okulların açılmasına bir hafta vardı aniden telefon çaldı kötü haber tez duyulurmuş birden içim çok yandı Ezurum da ki halacığım geçirmişti beyin kanaması hastaneye yatırmışlar ameliyata almışlar günlerdir komadaymış son kez konuşamadım aradan bir hafta geçti okulların açıldığı gündü yine haber geldi halacığım vefat etmişti bu diyardan gitmişti en son üç yıl önce görmüştüm hastaneye babamı ziyarete gelmişti acımız iki misliydi halamla dayım evliydi dört bir yandan toplandılar namazını kıldılar nur içinde yat halacığım |
Hasretim sana*
Gözlerim uzaklara dalıyor Sevdiğimi çok arıyor Birgün gelecek biliyorum O günü iple çekiyorum Sigara elimden düşmez oldu İçimde ki acı dinmez oldu Kalbim paramparça oldu Canım sen gelmez oldun Gülen yüzüm gülmez oldu Çarpan kalbim çarpmaz oldu Dayanamaz oldum hasretine Gelde dindir bütün acılarımı O ilk günü hiç unutmadım Her yerde seni aradım Açtım kollarımı sana Koşarak gelsene bana |
Hasretim*
Biz birbirimize aidiz desek te kader ayırdı bizi kavuşmamız imkansız ayrı düştü yollarımız içimde ki ateş hiç sönmeyecek ölene dek sürecek sevgilim aşkım herşeyim mahşere kaldı kavuşmamız ........der ki bitmez çilem bilmeden düştüm kara sevdaya içim içimi kemirip bitirsede ayrılık acısı hiç bitmeyecek aşkın bende hiç tükenmeyecek 1987 |
Hasretin
Büyülendi gözlerim o gözleri görünce lal olmuş ki dillerim çıkmadı bir kelime el ele tutuşunca sarmaş dolaş olunca canı cana katınca yakmış beni hasretin prensimi de bulmuştum nasıl mutlu olmuştum ne hayaller kurmuştum korkarak uyanmıştım |
Hayal kuralım
Sıkıntıları bir kenara atalım biraz hayal kuralım uçağa binmiş gidiyoruz göklerde süzülüyoruz gelmişiz Antalya ya otele yerleşip duş alıyoruz lokantada yemeğimizi yiyiyoruz mayoları giyip denize gidiyoruz fazlada açılmayalım boğuluruz kumsala uzanmışız yanımızda cola su v.s aman bizimkiler görmesin tefe koyarlar beni valla neyse devam edelim duşumuzu alıp giyiniyoruz yatağa uzanıp dinleniyoruz turistik yerleri geziyoruz akşam otelin eğlencesine iniyoruz oynayanları seyrediyoruz dörtlüyü kurmuşuz okey oynuyoruz bir yandan da çayımızı yudumluyoruz akşam sahilde geziyoruz karetta ları seyrediyoruz zil çaldı tüh hayallerim yarım kaldı.))) |
Hep bekledim*
Gündüzüm sendin gecem sendin Sen benim her şeyimdin Sen ise sevgimide çalıp çekip gittin Dile kolay 18 gün hastanedeydim Hep bekledim belki gelir diye Gelme dediysemde bekledim Hep yollarını gözledim Her kumralı sen sandım Sen beni çok ağlattın Evet beni yalnız bırakmadın Telefonunla hep yanımdaydın Yinede sesin yetmedi bana Çok ihtiyacım vardı sana Bu günleri hiç unutmayacağım Sanada hiç unutturmayacağım Aşkım özlediğini biliyorum Bende seni özlüyorum Düzelip geleceğim yanına Koşarak atılacağım kollarına |
Hesap sorulacak*
Yetim hakkı yiyenlerden laf götürüp getirenlerden garibanı ezenlerden elbet bir gün hesap sorulacak insanları küçümseyenlerden kendini beğenenlerden her şeyi ben bilirim diyenlerden elbet bir gün hesap sorulacak mazlumun ahını alanlardan kadir kıymet bilmeyenlerden ALLAH'tan korkmayanlardan elbet bir gün hesap sorulacak komşusu açken tok yatanlardan bir selam alıp vermeyenlerden komşusunu üzenlerden elbet bir gün hesap sorulacak anne babasına isyan edenlerden helal aşına haram katanlardan askerini,bayrağını,toprağını sevmeyenlerden elbet bir gün hesap sorulacak insanları öldürenlerden gözyaşı döktürenlerden kardeşi kardeşe düşürenlerden ELBET BİR GÜN HESAP SORULACAK |
Hey sen
hey sen sana söylüyorum kime bana mı evet sana ne bu halin kalk bir aynaya bak o güzelim saçların karışmış bir birine saçlarını tara güzelce topla hiç yakışıyor mu sana asmışsın suratın kendine gel gülümse biraz bak yüzünde bem beyaz olmuş hadi renk ver biraz ben senim sen bensin gördünmü içindeki ses işe yaradı bırakma kendini sen işte busun bakımlı olmalısın mutlu olmalısın |
Hiç olmazsa*
Öldüğümde beni memleketime gömün hiç olmazsa orada rahat yatayım ailemin yanında olayım mezarımda bulurlar gelip dua ederler günahlarımı silerler başucumda ağlarlar gömmeyin gurbette beni güzeldir ülkemin her yeri ben istiyorum memleketimi yerine getirin son isteğimi |
Hisset beni*
Gözlerim yollarda kaldı Aklım hep sende kaldı Öfkemin yerini özlem aldı Anılarımla baş başa kaldım Yine düştün aklıma aşkım Gözlerimden yaşlar boşalıyor Her damla yaş yüreğine aksın Aksın ki sen de hisset beni Sevdim seni biliyorsun Artık bana dönsen diyorum Ayrılık bize göre değil Yeter be bi tanem gelsen diyorum |
Hissetmiyorum
Daralıyorum nefes alamıyorum umutlarım yok oldu hayal kuramıyorum içimdeki ışık kayboldu sanki kanım duruldu nabzım yavaşlıyor gücüm kuvvetim azalıyor her gün bir adım daha yaklaşıyorum biliyorum hissediyorum ben yok oluyorum gülemiyorum ağlayamıyorum duygularım silindi bir şey hissetmiyorum |
Hortum
beni benden alan beni dünyadan koparan zamansız içine alan bir hortum var kendine çeken sen benimsin diyor bırakmışım kendimi sadece beni istiyor saçlarımı savurmadan canımı acıtmadan yüreğimi,ruhumu sıcaklığı sarmış korkutmuyor beni tozu dumana katmadan beni incitmeden rüyalarımın ülkesine götürüyor şiir sevdalılarının ülkesine sultanlar inci inci dizilmiş hayalleri şeçit çeşit çizilmiş özgürlük için and içilmiş kalem kıranlara ceza biçilmiş |
Hüznümsün*
Yıldızlar kadar parlak bir o kadar da uzak gözümün nuru ışığım hem sevincim hem hüznümsün seni sensiz yaşıyorum kaybetmekten korkuyorum bırakıp gittin ya beni ben gelmeni bekliyorum |
Islandın yağmurda
ıslandın yavrum yağmurda bu ayaz ve soğuk havada bekledik seni bebeğim saatlerce babanla geldin ya sensiz sabahlasakta bir daha yapma bizleri korkutma ya gelmeseydin ya sana bir şey olsaydı ben yaşarmıydım sanıyorsun üçünüzüde seviyorum ama sen farklısın ayrısın benim ilk gözağrımsın anneliği ilk tattıransın ben helede sana hiç kıyamam inan yavrum dayanamam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.