![]() |
Günah Çocuk
Bütün günahları bir kadına yükleriz O onları doğurur Masum Elmas Gül |
Hayat İşte
Hayat işte... deyip devam ediyoruz hayat işte... demeye hayatın işte olmadığı 12/04/2 Masum Elmas Gül |
Hep Olduğun Yerdeyim
Nerede olursan ol nerede olursam olayım olduğun yerdeyim hep 12/04/2 Masum Elmas Gül |
Heryer Olduğu Keste
Belli ki saati durmuş yolların herkes olduğu yerde kırılıp dökülüyor her an her defasında bir başka yerimiz heryer olduğu keste Belli ki yoksun yine o uzak iklimde yüzün bir başka görünmüyor bugün belli ki yoksun yine Hüznümü şimdi bu masadan alıp başka bir sensiz yere gideceğim bu şiir de burda kalsın bekleyen bir sürü kanayan kelimem var zaten birazdan olacağım yerde Gülüm kalktım işte iyi bak kendine olduğun her yerde 07/03/02 Masum Elmas Gül |
İade-i Mektuplar-01 31/05/0001
'Sitemlerini umuduma sarıyorum, hasretin ıslanınca yüzümde ellerine doluyorum susuyorum...' Biliyorum... Sessiz kelimelerin dile gelme vakti şimdi can bulma hayat bulma vakti... Sana mektuplar yazmak sana seni yazmak sana beni yazmak... Ne yazsam kelimeler eksik silik az harfleri süslesem heceleri boyasam rengarenk ışıl ışıl hepsi yine silik yine renksiz yine mavisiz Sensiz herşey hicbir sey sensiz hersey sessiz mavisiz Sensiz hersey herseysiz anlamsız Sen anla beni kimseyi hicbir seyi anlamadığın kadar tüm hiçleri anladıgın kadar anla beni... anla ki anlatabileyim beni sana seni bana Anlayacağını bildiğim en cok anladığım beni en cok anlayan bir tek SENSIN. Ve yazıyorum işte... -Masumine- Masum Elmas Gül |
İade-i Mektuplar-02 01/06/0001
'Hüzünleri parcalayip karanliga savurabilseydik...! ' Ah be narin yüreklim ah be yüzümün tek gülen yanı yaşamanın kokususun sen ömrümün en güzel parcası olmaz sana geç kalmak Yamulur dilim beynim yırtılır yetim kalır göz bebeklerim sana susmak olmaz Sana siirler dolusu siirler yazmalı eller dolusu dokunmalı gözler dolusu bakmalı ve aşklar dolusu sevmeli seni seni defalarca özlemeli durmadan öpmeli bıkmadan sarmalı seni göğsünde nefes alıp dizlerinde ölmeli Öldürmeli sensiz kalmıs kalıslarımı emeğine diz çökmeli sevmek ezilmeli karşında güzel cirkinlesmeli önünde bütün dünyayı yıkmalı senin için... seni milyonlarca kez ölmeli yasamalı... -Masumine- Masum Elmas Gül |
İade-i Mektuplar-03 02/06/0001
'Ellerin avuçlarımda, ellerim yanıyor...! ' Ellerin yanıyor İstanbul yanıyor aklım kanamakta sensiz bir ülkedeyim yine sınırlar... sınırlar... duvarlar... ve yanmakta aşklar bak... gözlerin yanıyor kaşların yanaklarına inmiş gülüşün gırtlağında kucağın üşümüş ellerim elim elin içime düşmüşsün iki ömür arasına iki kent yıkıntı bir tarih ve zamanı henüz gelmeyen bir bulusmaya düşmüşsün avucların erimiş ellerim avuçlarında koynum sabahlamış ama sen gecedesin hâlâ dışarısı soguk Hadi gel...! göğsünü yüzüme yasla saçlarınla ellerimi ört bak yanıyor avuçlarının içinde ellerim bak... dört şehir arasında bir Istanbul bir Istanbul iki de tarihte yanmis iki daha Istanbul avucların yanıyor ellerimin içinde İstanbul ellerimde boğazlamaktayım bütün yollarını ve iskencehane *******ini bak... ellerin yaniyor üşümekteyiz hâlâ Hele bir gel, hele bir gel..! göğsümü yüzüne yasla... -Masumine- Masum Elmas Gül |
İade-i Mektuplar-05 04/06/0001
Bak sana sesleniyorum ağlasam bağırsam haykırsam sesimi duysan kokumu sarsan yüreğime dokunsan dünya mı durur du sanki Kıyamet kopsa ne yazar sana kavusmak varsa gittigim bu yolun sonunda kıyametimiz değil mi her gün her gece her an her saniye her hece her kelime her gözyaşı her gülüş Bak karanlık bir gece ve sen yoksun yanımda sensizliğin tam ortasında varlığında yoklugunu yaşamak cehennemin en göbeğinde bir damla su aramak sanki Karanlıklara sığınmak niye güneşim sensin diyorsam güneşe gülümsemek niye güneş gözlerinin gölgesindeyse Bir bedel ödemekse tüm mesele ben coktan ödedim sensizligin bedelini ben asirlardir öksüzdüm sensiz sevginsiz varlığınsız Şimdi kopsun kiyamet hemen şimdi... -Masumine- Masum Elmas Gül |
İade-i Mektuplar-04 03/06/0001
'Uyutsam şimdi kendimi ve sen gelene kadar uyanmasam...' Özleminle kavrulan bir günün sonunda dün yattığın yastığı kokladım ölmek gibi bir seydi sanki ölmekti gidişin içimde bir deniz birikmiş boşaltamıyorum ve gidişini hazmedemiyorum artık 'Olamaz! ! ! ' diyorum nasıl olur da bu kadar varken bu kadar yok oluyorsun nasıl oluyor da... Ve şu seni özlemek var ya öldürüyor beni... ... Simdi zilzurna sarhoş olup sana ağlayıp sana yazmak vardı şu an aklımı sıyırıp gezdiğimiz yerlerde koşmak vardı birlikte oturduğumuz yerleri dağıtmak vardı şimdi şu an sana koşarken ölmek vardı -Masumine- Masum Elmas Gül |
İade-i Mektuplar-06 05/06/0001
Aşkı çok uzaklarda yıldızların ardında sanırdım hep şimdi yiıdızlar avuçlarıma yağıyor seninle ıslanıyorum susuzluk yok artık karanlıklar yok Susamışlığım şimdi yalnız dudaklarına üşümelerim yalnız yüreğinin yangınına özlemelerim yalnız sana Sen varsın sen yağmurum sen yıldızlarım sen aşksın aşkımsın... -Masumine- Masum Elmas Gül |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.