![]() |
Gidiyorum ben
hayrina baslayan sabah görmedi günleri toplayip gidiyorum ben hazandan bahara sira gelmedi gülleri toplayip gidiyorum ben kurt kuzu taksimi gitti hosuna aylari ödettin saat basina yeter harcadigin bosu bosuna yillari toplayip gidiyorum ben her yarami acip sizi biraktin sen yalniz günahi razi biraktin her adimda bin dert izi biraktin yollari toplayip gidiyorum ben bir kez vah etmedin kendi haline damla yagdirmadin kurak eline emanet edilmez senin diline sirlari toplayip gidiyorum ben kapinda cehennem bekletirsin sen cennet diye diye inletirsin sen söndü ask atesim cignetirsin sen külleri toplayip gidiyorum ben Yasar Aydin |
Gitme
gitme... ayriligin vebalini tasimaz bu sokak köseyi dönmeni bile beklemeden ihanetine acildi diye gidisinin izlerini carpar kapimin suratina gitme... kayip sabahli *******de dönmeyi hatirlatir hasretin uyku vurgunlari bir adimlikta olsa yikilir gururun gitme... hatiralar pinarina sizdiginda boynu kildan incedir artik gözlerinin mecrasindaki yagmurlari giydirip birer birer döker yanaklarina silmeye bile kiyamadiklarin olur gitme... pismanligin actigi yaranin dayanilmaz bir sizisi vardir saclarini yolduran her kanamadan darmadaginik bir senle cikarsin gitme...gitme...gitme... bakislarimin damgasi vurulu 'gözlerine böyle kim bakti' diye sorarlar Yasar Aydin |
Gönlüm sevdana küskün
sarartti baharinda yaprak dalina küskün zehir olmus peteginde ari balina küskün dinmis mi diye eyvahim korkuyla baslar sabahim hep dünümde kalir ahim bugünüm yarina küskün senle dolu her kösesi yok bir satirlik nesesi gelmiyor artik göresi kaderim yazgina küskün oksayip oksayip durdum bir tel sacinla avundum o bana ben ona kahroldum hatiran hayrina küskün anla artik halimi al götür su zalimi ettirdigi dert talimi gönlüm sevdana küskün Yasar Aydin |
Gönlüme düsen pay
arilar cicekten yapti balini sen sevgine zehir kattinda verdin yagmurlar topraga yagdi hakkini sen bir kuru damla aktinda verdin dinle bak ne diyor yarin tanimi 'bir ömre sigmayan umut sayimi' sen benim gönlüme düsen payimi kahirdan kursunlar siktinda verdin zulmünden bir adim atmadin geri neydiki kadrimin sendeki yeri perisan halime tutan degeri üc kurusluk nazar baktinda verdin zalimligi sildirmedin adindan ünvanin söylenir durur ardindan zevkine tuttugun her gül falindan sansima hep diken ciktinda verdin nolurdu ahdinden bêr kere cayip sunsaydin söyle bir busene kiyip borcun mu bildinde yerine sayip dert üstüne derdi yiktinda verdin Yasar Aydin |
Gönlüm sevdanla damgali
mühürledin gözlerinle gönlüm sevdanla damgali vurulmus uykularindan gecem hasretle kavgali Yasar Aydin |
Gönlümle Sohbet
anla artik gönül dag daga kavusurda yerle gök bulusurda can ecelle barisirda...dedigin olmaz birak artik karanliklar *******in perdesini gersin birak artik hazanlar iklimlere hüznünü sersin nedir senin bu bedbahtligin nedir acilarla ugrasligin usandim kahrini yasamaktan usandim cileni tasimaktan bilirmisin bu kacinci misrasidir kalemi elime tutusturdugunun bilirmisin bu kacinci sonrasidir dilimi sitemli sitemli konusturdugunun ikide bir hasretini bahane edip yollarida serme önüme anla artik gönül... bir sila gurbet öyküsü degil bu bir dahada gecilmez o kapinin önünden perdeler bir baskasina aralanir siyah saclar bir baskasina taranir oldu yetmedi mi dikenleriyle parcalandigin yetmedi mi oluk oluk kanadigin kopar at su yaban gülünü ALLAH askina gönül ALLAH askina Yasar Aydin |
Gönlün kalmasin
bu savda yoluna düstüm bir kere dönüsü kapat ki gönlün kalmasin götür umutlari sakla sir yere ömrümce arat ki gönlün kalmasin mevsimler yerinde kalir bilirdim göz göre göre bahardan edildim hazan bayraminda kurban verildim hayrina dagit ki gönlün kalmasin agina düsecek gönül cok ama zulmüne baska bir garip arama bütün sancini dök benim yarama derinden sizlat ki gönlün kalmasin bekleme hasretin cökene kadar tutup cek bagrimdan sökene kadar son damla yasimi dökene kadar durmadan aglat ki gönlün kalmasin göstermedin bana gülen bir yüzü vefasiz her yarin sendeymis özü adina söylenen bu kadar sözü tarihe yazdir ki gönlün kalmasin Yasar Aydin |
Gönül hakki
gelmedin ya... mecrasina sigmayan bekleyissin gelmedin ya... yüregimde agitlasan söyleyissin bilemedin mi...? hasret *******in kara yazgisidir bilemedin mi...? hasret bülbülün gül ugruna kavgasidir neredeydin...? topragin hakki yagmurdan sorulurken neredeydin...? ferhat sirin icin daglarda yorulurken hey vicdansiz... toplasan gün etmez bana kaldigin helal mi saydin ömrümün hakkini hey vicdansiz... yetmedi mi sevdasindan umutlari caldigin helal mi saydin gönlümün hakkini cek hayalimden bakislarini... bil ki ucurum kadar can alici gözlerin ve ben kenarindayim Yasar Aydin |
Götürdügünü geri vermez ayrilik
sen hala burada misin...? hani aksama sözün vardi yüregindeki hasret alevlenmeden karanligi tutusturmadan dönecektin bu defa simdi ettigine kizgin su cehennem sigintili gecede nasil sönecek senin bu yanginin önündeki camurlasmis cukurlara su bulutsuz gökyüzünün hangi yagmurlari yagdi böyle ah be kocum safak söker neredeyse karanligi firsat bilip yine kac damla gözyasina kiydigin yanaklarina sorulur birazdan hala anlamadin mi giden bir gitmeye görsün daha ilk adiminda baslar gayrilik bosuna bekleme be kocum umursamaz su kör olasi sebep götürdügünü geri vermez ayrilik Yasar Aydin |
Gözler gercegi söyler
ne kadar sussanda dudaklarinda gözlerle gercegi söyler gibisin bu gizli sevdanin sokaklarinda her köse basini bekler gibisin seni sorsam SIK SIK daliyor derler bazen sabahlara kaliyor derler kirlarda papatya ariyor derler fallarla gönlümü yoklar gibisin her firsat yoluma cikmandan belli hasreti önüme yikmandan belli ikide bir dönüp bakmandan belli beni yüregine saklar gibisin Yasar Aydin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.