![]() |
Ben güçlü bir kadınım*
aylarca savaştım aylarca mücadele verdim zaman zaman yıkılsam da emellerimden vazgeçmedim ben güçlü bir kadınım öyle ya da böyle dediğimi yaparım tüm engelleri aşarım sabırlı olmasam da ben güçlü bir kadınım damarım tuttu bir kere çok zor ikna etsem de çok ama çok yakında gelecek ruhum huzura erecek |
Ben kadınım
Tarlalarda çalışan,elleri nasır tutan alın terinin hakkını alamayan susturulan köylü kadınının sesiyim yasalara uyan,adaletten yana olan haksızlıklıkların karşısında yer alan eşitlik isteyen Türk kadının sesiyim Bayrağını namusu bilen,vatanını,ordusunu seven baş örtüsünü başının tacı yapan ben müslüman türk kadının sesiyim korkmadan,cesaretiyle yolumuzu açan köylü milletin efendisidir diyen Satı kadının izinde olan bir kadının sesiyim gecesi gündüzü olmayan,mesaisi tatili olmayan saçını süpürge edip,gençliğini solduran sadece saygı bekleyen ev hanımlarının sesiyim kadının hakettiği yerde olduğuna inanmayan hakkını aradığı için,yollarına taş koyulsada bildiği yoldan şaşmayan,engebeli yolları aşan Cumhuriyetin güçlü kadınlarından olan Nene Hatunun cesaretini örnek alan ben dadaş kızı Nermin Terzi yim |
Benden aldın
gönül hırsızım oldun aşkımı benden aldın beni bırakıp kaçtın yazıklar olsun sana şimdi kalbim acıyor günler sensiz geçiyor kalbim kabuk bağlıyor seni unuttu diyor beden ölmüş ruh ölmüş kader ağların örmüş gençliğim böyle geçmiş herkes bir şeyler çalmış |
Benden alma*
Dünyama ışık doğdu gönlüm yeniden mutlu oldu sen yaşam kaynağımsın tutunduğum dalımsın canımsın kanımsın sadece benim aşkımsın umutlarımı yıkma bir canım var onu da benden alma |
Benim adım hüzün
Benim adım hüzün içimde saklı gülüm gözlerimden yaş değil kan akar hüzün akar sevincimde hüzünlüdür gözlerim hep dalar yılların acısımı belkide gurbetlik yaptı beni böyle hüzünlü gün gün soluyorum gülüm yüreğimdeki hüzün taşar taşar da dağları aşar kalemim yazar yazar içimdeki hüzün ölünce çıkar insanlar beni o zaman anlar |
Benim gibi istersen
Gönlüm seni istedi dileğim beni sevmendi dertlerime sevgin yeterdi bir gülüşün ömre bedeldi mevlamdan diledim seni anımsarsın diye beni üzmeyesin bu gelini kırmayasın bu kalbimi bir gün benim gibi istersen beni yürekten seversen yüreğin ben gibi boş kalacak hayallerin bir anda yıkılacak kaderin sillesini yiyeceksin yeter artık diyeceksin ettiğini çekeceksin rabbim kurtar diyeceksin |
Benim gibi*
Kimseyi sevemezsin benim gibi dertlerini açamazsın bana açtığın gibi içinde ki sevgiyi kimse bilemez benim gibi kalbinin benimle olduğunu bildiğim gibi |
Bilemezsin*
Aşkım özlüyorum seni bekliyorum iyileşmeyi bir an önce bana gelmeni beni sarıp sevmeni kendimi sana bırakmayı kollarının arasında olmayı sana dokunup okşamayı senle gerçekten titremeyi aşkımızı yaşayıp hissetmeyi öyle istiyorum ki bilemezsin |
Biliyormusun*
Üzülüyorum beni güldürüyorsun ağlıyorum hiç yakışmıyor diyorsun beni benden çok düşünüyorsun ne kadar iyisin biliyormusun saatler gecenin bir yarısı herkes uykuya dalmış bir sen bir ben kalmışız sen nöbetini tutarken ben de seni düşünürken uykularım birden kaçmış kimbilir kaçıncı sigaram bu? içtikçe efkarlanıyorum sana şiirler yazıyorum sen tanıdığım en iyi eşsin beni her zaman koruyorsun beni sınsıkı sarıyorsun sen çok iyisin biliyormusun? 1998 |
Biliyorsun*
Bana aşkı sen öğrettin sensiz bırakma beni yanında huzur buldum her zaman mutlu oldum bir gülüşün ömre bedel bu can seni hep sever herşey inan sana değer beni sensiz bırakma öyle alışmışım ki sana yokluğuna alıştırma senden başka kimim var ki sevgimizi unutturma yeşil gözlüm bal dudaklım ben sana muhtacım sevdiğimi biliyorsun dilimden hiç düşmüyorsun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.