![]() |
Salı.........
Günlerden acı Günlerden mutsuzluk Günlerden umutsuzluk Bu gün günlerden Salı… Bu gün günlerden perişanlık… İçime bir pişmanlık saplandığı bu gün Kurumuş yapraklar gibi döküldüm bu Salı… Gönlümde mor menekşelerin ağlamaklı ölümü Sevdalarımda,kayan yıldızların hüzünlü vedası Ölümümle,mutsuzluğumun garip sonu… Günlerden acı Günlerden mutsuzluk Günlerden umutsuzluk Bugün günlerden Salı… Kurumuş yapraklar gibi döküldüm bu Salı…. 20.08.2001 salı |
Salıncak zincirlerindeki yaşam..........
Küçük bir kızın Salıncak zincirlerinde kalmıştı Hayata sıkıca sarılıp Kopmayan yaşam belirtileri… Direnmekti belki Tırnaklarınla toprakları yırtıp, Görmek ölümün sahte yüzdeki Acı bir gülümseyişi… Bir gidiş vardır Gölgen bile seni zincirlemişken Geçtiğin yollardaki güzel gül yapraklarına Ve bir gidiş vardır Acımasızca girdiğin bir hayatın Mutsuz palyaçosunun Sahte şuh kahkahalarındaki Acı göz yaşlarında…….. Direnmekti belki Ayakta kalmanın gururuyla Hayatını Küçük bir kızın salıncağındaki Zincirlere bağlamaya……… ………… …….. 10.08.06 |
Sebepsizlikler içinde bir bitiş...
Komik şeylerle uğraşıyoruz, Şu koskoca ve altında ezildiğimiz dünyada… Belki tamamen sevseydim kendimi, Ezilmezdim,kırılmazdım ve yok olmazdım, Sebepsizlikler içinde… Sebeplenmezdim,suçlanmazdım, Boynum eğik, 24 yaşında gözünde yaş kalmamış, bir yaşlı olmazdım… haraboldum,parçalandım ve bittim… sönük bir dünyada parlayan elmas gibiydim! Küçük, kara bir kömür parçası oldum… kırılıp unufak olabilen… yanan, yandıkça tüten, tüttükçe biten… .. 1999 |
Sen Bilirsin..........
Özlettiğin kadar özlersin, Hissettiğin kadar seversin, Ve beklettiğin kadar beklersin……… Sen bilirsin……. Son bir adım kalmışken, Umutlarına umutsuzca sarılmışken, Sevmeyi unutup,sevilmeyi seçmişken, Özlettiğin kadar özlersin, Beklettiğin kadar beklersin, Ve dokunduğun kadar seversin……. Sen bilirsin…….. 11.03.06 |
Sen Delisin........
Sen delisin… En olmadık zamanlarda sevdin hep beni…. Uçurumların kenarlarından aldın, Dipsiz kuyulara attın sevgimi…. Şimşekler çaktı kimi zaman, Derin düşüncelerinde. Kimi zaman sustun, Kızıl derin sularda duruldun…. Sen delisin aslında… En olmadık anlarda gömdün sevgini… Bir katil zanlısı gibi kaçarken kendinden, Ben buradayım diye bağıran Yüreğini susturamadın hiç…. Ütopyalar kurdun kendi içinde, Ve kendi kentinde kayboldun……. Sen delisin aslında… En olmadık anlarda hep sus pus oldun….. Konuşsan bitecekti acıların, Bir konuşsan, Dünyan yıkılacaktı kapkara olan…….. Sarı bir güneş doğacaktı ansızın, Ve sen kendinle, Henüz tanışmadığın, Sadece kendinle varolacaktın…. Sen delisin aslında….. En olmadık anlarda, En olmadık zamanlarda, Ve en olmadık diyarlarda Sadece kendini sevdin……. 20.01.06 |
Sen Sevmekten Ne Anlarsın Be Adam...
Sen sevmekten ne anlarsın be adam! ! ! O son bakışları istiyorum, Sessiz ve derin… Unuttuğumu mu zannettin? Asla! ! ! Kalbime kazıdım o bir lokma sıcak ekmek gibi Bakışlarını… O bakışların,güneşte yanmış bir başaktı belki… Belki güneşli bir havada alnına düşen Tek bir yağmur damlası… Belki memleket hasretiydi gözlerin… Sen sevmekten ne anlarsın be adam! ! ! Sen hiç yüreğinin derinliklerinde Bir çiçek açtırdın mı? Güneşsiz,susuz,havasız büyüttün mü onu? Sonra kahrolası ellere teslim ettin mi hiç? Öldün mü sende o koparıldığı anda! ! ! Seni de köklerinden söktüler mi hiç söylesene? Sen sevmekten ne anlarsın be adam! ! ! 03.04.2002 04:30 |
Sen uğrama buralara..........
SEN UĞRAMA BURALARA……. Buralar benim mekanım, Sen buraları bilmezsin……… Böğürtülü seslerini bilmezsin Yürek yangınlarının…….. Etraf sana yabancıdır, Sen etrafına…….. Ne ateşler yanar,söner Dipsiz kuyular misali Derin duygularda……. Sen buraları bilmezsin, Yaşayamazsın sen….. Alışık değilsin Öldürür buralar seni Ve Narin sevgilerini….. Buralar benim mekanım…… Acı içinde kıvrananların sokağı. Ne raylarından mutluluk taşıyan trenler geçer, Ne de kızıllıklarında gün batımlarının Sevgililer sarılıp gezer……. Buralar benim mekanım. Buralarda mutsuzluklar dikilir, Hüzünler biçilir, Bir lokma ekmekle boğazına takılır Acı çektirir…. Buralar benim mekanım, Sakın uğrama, Uğrama buralara sen canım……. 06.02.06 |
Senden Ayrılınca...
Senden ayrılınca sonbahar geldi sandım, Yapraklarım birer birer döküldü… Sıcaklığın olmayınca hava soğudu ben üşüdüm… Senden ayrılınca,çiçeklerim soldu yanaklarımda, Sonbahar yağmuru gibi göz yaşlarım hiç dinmedi, Ama benim hayatımda bahar hiç gelmedi… Temmuz 1992 |
Senden nefret ettiğim
Senden nefret ettiğim her gün için Saksımdaki menekşeden Bir yaprak kopartacağım. Kuruyacaksın mor menekşeler gibi, Solacaksın sende… Köklerin su almayacak artık Sararacaksın! Yavaş yavaş öldüğünü hissedeceksin. Kahpe insanlar nasıl ölür bilir misin? Tıpkı mor menekşeler gibi… 15.08.2001 Çarşamba 22:40 |
Seni Seviyorum...
Güneşli güzel bir günde, Mor dağlardaki bulutlar gibi yüzün... Sensizliğin içime çöktüğü anlarda bile Seni,senin hayalinle yaşamanın Tadını çıkartıyorum Ve Seni seviyorum... Gözlerinin derinliklerinde kaybolduğum O günden sonra, Baktığım her şey bir başka benim için... Mutluluğun tadına vardığım, Güzel şeyleri seninle paylaşmak istediğim, Vuslata yaklaşan her gün için, Sana ulaşmam için, Seni,senin hayalinle yaşamak istediğim Her gün için Her gün için Ve her gün için, Ve bütün günler için Seni seviyorum... 5.2001 uğurböceği. |
Serin Bir Havada Ilık Gizlilik.........
Serin bir havada, Başıma yağan duygularım vardı, Ne içimi ısıtırdı, Nede serinliğiyle yüreğimi üşütürdü.…………. Kar beyaz hayallerim vardı, Ellerimi nefesimle ısıttığım…. Bir çocuk kadar şımarık bazen, Bazen bütün ciddiyetiyle hissedilen…. Son bir kadeh mutluluğum vardı bitmeyen, Gecenin bir yarısında hayallerimden hiç gitmeyen….. Yazdıklarım vardı Ve yazmadıklarım, Ne içimi ısıtırdı, Nede serin bir havada yüreğimi üşütürdü…... 16.03.06 |
Sessiz Bitişlerim..........
Sessizliklerim besler, Yüreğimde, Koptu kopacak olan fırtınaları………. Gidişine dur diyemeyen yorgun yüreğim, Ve bir kalp ağrısı derinden hissettiğim…… İki günlük tesiri olan bir ilaç almış gibiyim….. Ve yan etkilerinden yıpranmış, Ağlayamamış, Sessiz bitişlerim…….. 12.04.06 |
Sessiz İstanbul...
İstanbul’un sessiz gemileri vardı, Yüzer geçerdi yüreğimin en kuytu köşelerinden… İstanbul’un sessiz *******i vardı, Kaybolurdu benliğim kimsesiz ve sevgisiz sevinçlerimden… Yaşanmışlığım vardı, Yaşamaktan korkup sokaklarında sakladığım… Evsizlerin ısınmak için aldığı, kocaman ve ateş topu gözlerim vardı! Ağlamaktan,göz yaşlarımın donup kalmasından korktuğum Alev topu gözlerim… Gerçeklerim vardı, Dar sokaklarına ürküp,sinmiş Kalabalığın sindirdiği gerçeklerim… Yüzen gemilerim vardı, Hayallerimi içine koyup gezdirdiğim… Batık gemilerim vardı, Hayallerimin suya düşüp ıslandığı ve kurumadığı Çocuk hayallerim… İstanbul’un sessiz gemileri vardı Sessiz *******inde, Yüzer geçerdi yüreğimin en kuytu köşelerinden… 19.10.05 03:53 KDH |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.