![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlıyorum...
Ve yine uzun bir gece, Ve yine matem kadar siyah gökyüzü… Gözlerin içimde canlanıyor, Belli belirsiz.. Siyah,simsiyah, Ve karanlıklar görüyorum… En derin noktalarında, Umutsuz çığlıklar duyuyorum… Siyahlıklarında, İçimin yandığını hissediyorum… Gözlerinin siyahi kızıllıklarında Acı çekiyorum Simsiyah gökyüzüyle… Bakamıyorum bazen başımı kaldırıp, Bakamıyorum Umutsuz çığlıklarına.. İçimin yandığını hissediyorum, Ve seninde içinin yandığını biliyorum… Ve yine uzun bir gece, Ve yine matem kadar siyah gökyüzü… Ağlıyorum… 23.01.2002 00:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Saçların! ! ! !
Saçlarını kırlarında dolaşsam, Beyaz papatyalarına dokunsam Kokusu buram buram… Gökyüzünün maviliklerine hiç özlem çekmem! ! ! Hiç aramam, Kızıl gökyüzünde sarı yıldızın doğuşunu… Saçlarının kırlarında dolaşsam, Kokusu buram buram… 13.12.2001 18.38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımda sıcak ellerin...
Aklımda sıcak ellerin, Tenimde teninin kokusu… Bahçendeki kırmızı gül bile olamadım! Bana dokunmadın,beni okşamadın, Sabahın ayaz kızıllığında, Asla benimle konuşmadın… Aklımda sıcak ellerin, Tenimde teninin kokusu… Sofrandaki sıcak lokman bile olamadım! Ne içini ısıtabildim, Nede dokundun bana… Bir yudum su bile olamadım ağzında! ! ! Aklımda sıcak ellerin, Tenimde teninin kokusu… 08.07.2002 21:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akrep Nefreti...
Senin mutsuz olduĞun her gün Ben hayatımın en mutlu günlerini yaŞayacaĞım. SevineceĞim. AĞaçlar gibi kuruduĞunu seyredeceĞim. Rüzgarlar öyle bir uçursun ki sevinçlerini PeŞinden koŞup bulamayasın! Her taŞın altına bakasın ve Her taŞın altından çıkan bir akrep Ellerini soksun… 15.08.2001 çarşamba 23.05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ama İnsan....
Karlı bir kış günü, Gökyüzünden yere inen, Alabildiğine beyaz, Alabildiğine çok, Soğuk ve ıslak kan damlaları… Ne yazık ki Hepsinin sonu aynı, Ve Hepsi kirli sokak sularında Erimek zorunda… Tıpkı benim hayatım gibi… Gökyüzü alabildiğine soğuk ve beyaz, Ve karlı bir kış sabahı… Otobüs durağında bir insan, Ama yürekli, Ama kirli sokak sularından korkmayan, Ama insan… 29.12.2001 09:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık zor...! ! !
Gitmeliyim artık buralardan diyorum, Bu sokaklar artık bana zor! ! ! Unutmalıyım diyorum geçmişi, Bu hayat bana zor… Kahpe faklara düştüm, Yenildim ve Yendim… Bu hayat benim diyorum, Ben yaşamalıyım ve Yaşamalıydım… Mutlu olmalıyım diyorum, Ve olmalıydım… Unutulmaz acıların sonu gelsin diyorum… Gitmeliyim artık buralardan, Bu sokaklar artık bana zor… 20.08.2002 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asıl olan yürektir...
Uçurumların kenarındayım belki, Marifet atlamak olsaydı sonsuz boşluklara, Umutsuz ve çaresiz, Ta uzaklardan gelenler bile Sonsuz boşluklarda bulurdu kendini… Uzun yollar boyunca Zamana yenik düşmüş malubiyetlerin, Lüzumlu lüzumsuz karmaşasında Unutulurdu belki sonsuz uçurumlar… Kalptir asıl olan, Asıl olan yürektir… 18.02.2002 21:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk-ı Muamma........
Çözemediğim bir muammaydı Bendeki senler Ve sendeki bensizlikler…… Yaradılış mıydı Söylenenlerin masa altında kalanları, Veya hafif miydi Su yüzüne çıkanları……. Muammaydı çözemediklerim Ve senin söylemediklerin….. Toprak altında kalanlar gibiydi yaşamın, Ve ben bir arkeolog gibi yaşardım………. Kazdıkça yaklaşıyor, Ben yaklaştıkça sen uzaklaşıyordun………… Sorular soruları doğuruyor, Bilinmezliklerinde kayboluyordum…….. Çözemediğim bir muammaydı Yüreğinde kaybettiğin aşkın……. Severken umursuzca sevilmiyor, Sevmeyince bir kaçakçı misali kovalanıyordun…….. Bir muammaydı aşkın, Ve bir muammaydı yaşamın…. Oysa ben iyi bir arkeolog gibi yaşardım…….. 04.03.2006 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk hissetmedin...........
Sessiz çığlıklarım vardı, Bir gece yarısı Uçurum sonlarında Senin bilmediğin ......................................... Depremlerim vardı yüreğimin orta yerinde Sarsıntılarını senin görmediğin………. ......................................... Ve göz yaşlarım vardı yüzünü seyrederken Uykuda senin silemediğin………. ....................................... Ve bir onur kırıntısıydı bendeki Sevdiğimi bile söyleyemedim, Ve sen aşk hissetmedin………… Dokunamadım dudaklarına Ellerimi el hissettim. Öpemedim istanbulun gözlerinden Yüzünde giz hissettim. Açamadım ki hislerimi,yüreğimi Korkumda acı, Acımda seni hissettim. ..................................... Ama sen aşk hissetmedin………. 22.02.2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk ve Kış...
Önce ilk baharı tanıdım seninle, Her şey bir başkaydı benim için! Yeniden doğmuştum! Çiçekler açmıştı gönlümde... İçimde filizler büyüyor, Yaprak veriyordu... Bahar yağmurları yüzümü ıslatıyor, Filizlerim büyüyordu seninle Mutluydum... Sonra yaz geldi,içim sıcacık oldu, Gülüşün,bakışın... Seninle yaşıyordum artık Temmuzu,ağustosu... Terin terime karışıyordu. Yazın akşam serinliklerini Gönlümüzdeki ılık meltemlere benzetirdik Mutluydum... Sonra sonbahar geldi, Yaprak dökümü başladı bir bir... İlk düşen sen oldun, Sonrakide sen Ve sonrakide sen... Ben hiç düşmedim daldan... Ben bir çam ağacının iğneleri gibiyim, Yaz kış oradaydım... Yapraklar sarardı senin gibi önce, Hava artık hep rüzgarlı, Hep sert yağmurlu! Hüzünlendik sonbaharda... Sonra kara bir kış geldi. İçim üşüyor artık Ve artık sen yoksun... Çoktan kar altından çıkamayan Kardelen çiçeği gibi olmuştun... Aslında,sonbaharda düşen Kuru bir yapraktan başka bir şey değildin! Ve,içim üşüyor artık... Aşk ve kış bitti... 8.2001 uğurböceği |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|