![]() |
İlk göz ağrım*
Yaramaz mı yaramazdır afacan mı afacandır onu görenler tanır güzelliğini anlatır oğlumuz çok tatlıdır bizim ilk göz ağrımızdır yavrucuğum çok akıllıdır dediğini hemen yaptırır ağzı burnu ufaktır saçları sapsarıdır boyu fidan gibidir her şeyiyle bir tanedir |
İmkansız
yıllarca peşimden koştun sonunda kalbimi çaldın ahvali yi toplayıp nişan düğünü yapmıştık balayına çıkmıştık beni anlayamadın seni anlayamadım annemin tek çiçeğiydim solmayan gülleriydim hayallerimi çaldın beni soldurup attın şimdi ayrıldık işte çekiyoruz ikimizde yaşamak buysa eğer acılarla yaşıyoruz ikimizde sevsen de beni sevsem de seni sarayımız yıkıldı vazo artık kırıldı birleşmesi imkansız birleşmemiz imkansız |
İnanma anam
ben olmuşum iki ne yapmalıyım bir yanım memleket diğeri gurbet size kavuşunca yar kalır mahsun yarla kalınca da aklım hep sizde ne yapayım anam devran böyleymiş anacığım ben de oldum bir ana yavrularım burda gelemem sana zalim yollar girdi aramıza çaresizim anam kaldım arada en yakın ben idim gurbete düştüm böyle bir oyuna nasılda geldim sevgimin peşine sürüklenmişim kadermiş be anam alıştım artık alıştım desem de inanma anam elim mahkum benim acıyor kalbim |
İncilerimsiniz
incilerimsiniz nadide birer çiçeksiniz değer biçilemezsiniz aldığım nefesimsiniz gözünüzden akan yaşlar yüreğime akar ciğerimi dağlar bilemezsiniz sizler benim bebeklerimsiniz sevgiyle dolsun yüreğiniz huzurlu olun her biriniz insanlara değer veresiniz beni de böyle bilesiniz |
İspat et sevgini*
Seviyorum demekle olmaz aşkımsın demekle olmaz bir gülümsemeyle olmaz ispat et sevgini bana tatlı sözlerle kandırılmaz bu aşk böyle yaşanmaz insan bu kadar kırılmaz ispat et sevgini bana herkes murat alıyor ben kahrımdan ölüyorum seni ölesiye seviyorum ispat et sevgini bana mesut yaşamaksa maksat haydi ellerini uzat aşka inanmayanlara inat işte kalbim işte fırsat İSPAT ET SEVGİNİ BANA |
İstemem
Gözlerin ıslanmış mahsun bakıyor canımın canını kimler sıkıyor konuşma sus gözlerin anlatıyor pişmansın her halinden okunuyor istemem bir tanem yüzüme gülme istemem sevgili peşimden gelme ardımdan bakıpta kalbimi delme ağlayıp ağlayıp aklımı çelme istemem gözünde yaşlar olmasın istemem saçına karlar dolmasın gül yüzünde güller açsın solmasın sıcacık kalbine hüzün dolmasın istemem sevgili yanıma gelme istemem sevgili dağları delme kalbini kilitle sevgin kaçmasın mutluluğun avucundan uçmasın isterim sevgilim yanımda olsan isterim sevgilim gönlüme dolsan isterim sevgilim ışığım olsan isterim sevgilim sen ben de kalsan |
İsterdim ki*
Şimdi kapım çalınsa gelen iyilik perisi olsa dile benden ne dilersen dese hiç düşünmeden tereddüt etmeden zamanı durdurmasını seni bana getirmesini özlemlerimizin bitmesini çok isterdim aşkım biliyorum bunlar hayal olmayacak arzular isterdim ki gerçek olsa tüm hayaller rüyalar kağıt kalem elimden düşmüyor dizeler peş peşe geliyor sanki her şey bir rüya bitecek diye korkuyorum uyanmaya 1990 |
İstiyorum
kalpten kalbe köPage Rankingüler kurdum ki sana gelmek istiyorum gelemiyorum zamanı durdurdum ikimiz için sevmek istiyorum sevemiyorum seninle birlikte mutluluk için gülmek istiyorum gülemiyorum isyanları silmek geçiyor ben de ölmek istiyorum ölemiyorum |
İsyankar etmeden*
Ateşler sönmeden sular durulmadan sevdiceğin ölmeden görmek istersen gel ağaçlar sökülmeden yapraklar dökülmeden tabuta girmeden mezara gömülmeden gel beni isyankar etmeden kaderime küsmeden kendimi öldürmeden bu sitemi mi duyarsan gel |
İsyankar ettin
Seni karşıma aldım fermanımı sen yazdın neden kuyumu kazdın beni isyankar ettin devam edeceğim bil ister isen beni sil silersen yıkarsın bil neden isyankar ettin sözüme güvenmedin huzuruda vermedin beni yedin tükettin artık isyankar ettin geziyorum ben dalgın sayende oldum baygın kalmadı artık saydın beni isyankar ettin mezarıma yazdırın adımıda kazdırın kıskançları azdırın ölü şair yazdırın |
İsyanlarım bitecek
Karaları bağladım her gün her gün ağladım hislerimle çağladım artık feleğe küstüm dalgalarla boğuştum yıldızlarla konuştum yalnızlığa alıştım ben de hayata küstüm yanımda kimse yokmuş özlemlerim ne çokmuş kader içimi burkmuş ruhum kadere küsmüş bir gün güneş doğacak yine beni yakacak kader bana gülecek özlemlerim bitecek o gün elbet gelecek gözyaşlarım dinecek güneş bana gülecek isyanlarım bitecek |
İşte benim çocukluğum
ramazan geldiği için mi nedir çocukluğum aklıma geldi benden bir kesit anlatmakla bitmez ama,madenlide bir yokuşumuz vardı kışın arkadaşlarla toplanım kayardık donsakta oynamaktan bıkmazdık hele ramazan ayına denk gelirse kapıda toplanıp otururduk babalarımızın mis gibi yumurtalı pideleri getirmesini beklerdik ezanın okunmasıyla evlere girerdik evde zaman geçmezdiki ben 8yaşındaydım oruca başladığımda herkes kızsada tutacağım demiş ve tutmuştum sokakta çamurlarda çivi saplamaca oynardık ip atlardık yüzlerce taşları toplayıp ortaya atıp oynardık ip atlardık misket oynardık kız erkek ayrımımız yoktu komşu çocuklarıyla ne biliyim işte çok güzeldi çocukluğum eve girince annem bizleri banyoya alıp yıkar giydirir saçlarımızı tarardı her gün bir sürü çamaşırı elinde yıkardı o zaman nerde çamaşır makineleri süpürgeler nerde çamaşırları asar mutfağa geçer yemeği hazırlar bulaşığıı yıkar sahur telaşına düşerdi su börekleri baklavalar lokma tatlıları keteler aklımıza gelecek her şeyi yapardı akşamları sobanın etrafında toplanıp çayımızı içerdik kestane patlatırdık keyfimize bakardık derslerimizi yapıp tv de uykudan önceyi seyreder yatardık kalabalık bir aileydik o zaman ki yediğim hiç bir şeyin tadını lezzetini hala bulamıyorum annemin eli değdiği için ve kalabalık olduğumuz için her şey kapışılırdı o da bambaşka bir eğlenceydi ne güzeldi çocukluğum o yokuşta bir gün annem kasaba göndermişti beni hiç unutmam bir kaç bina ileride bahçeli bir ev vardı ve köpekleri havlayıp dururdu etin kokusunu almışki o kovalıyor ben kaçıyorum ağlaya ağlaya kapımızın önüne gelince yere yapışmıştım pis köpek yanıma geldi hiç bir şey yapmadı gitti olan bana olmuş çok korkmuş ve kollarım dizlerim yara bere içinde kalmıştı o gün bugündür bir köpek görsem yolumu değiştiririm )) yine bir yaramazlığımızıda anlatayım karşı binanın arkasında kayalıklar vardı oraya tırmanır yürümeye çalışırdık ki bir adımlık yer bile yoktu çoğu düşüp çamura yapışırken ben baştan sona varırdım belki beş metre belkide daha fazlaydı yüksekliği aslında azda yaramaz değilmişizbizgünümüzü gün ederken anacığım canı çıkana kadar çalışırdı o zaman bilemedik şimdi çok iyi anlıyorum kalabalıktık ama evde sessizdik annem kaşını çatınca susup otururduk şimdi çocuklar kaş çatmayı bırak bas bas bağırtıyorlarda yine bildiklerini okuyorlar neyse işte böyleydi çocukluğum |
İyi ki geldin
Bir anne bebeğinin doğumunu nasıl sabırsızlıkla,heyecanla zaman zaman sancılarla beklerse ben de seni aynı heyecanla sabırsızlıkla aylarca bekledim ve sonunda geldin sana olan tutkumu hasretimi,sevincimi tüm benliğimde hissettirdin iyi ki geldin akan yaşlarımı dindirdin bebeğim,artık ebediyyen benimsin |
İyiki varsın günlüğüm*
sevindim ilk sana söyledim ağladım ik sana koştum çekinmeden senle paylaştım sana herşeyimi anlattım günlüğüm dert ortağım mutluluğum sırdaşım her zaman kadim dostum iyi ki varsın canım sen olmazsan napardım? ben nasıl rahatlardım herşeye rağmen vazgeçmedim seni her zaman yanımda taşıdım yıllar önce yazmaya iyi ki başlamışım herkese inat yazdıkça yazmışım her zaman seninle baş başa kalmışım defterim senden başka kimse beni anlamıyor neden yazıyorsun diyorlar üzerime hep geliyorlar ister anlasınlar beni isterse anlamasınlar sırdaşım dostum bildim seni seninle paylaşacağım |
Kaderde bunlar varmış
yüreğime düşen kor gelip birde bana sor beni anlaman çok zor tutuşan coşkularım bir yan da korkularım nolacak arzularım bırakıp gitsem seni acı yakar kalbini o an anlarsın beni beni çok zorluyorsun belki de deniyorsun bizi yok ediyorsun gidersem dönmem geri yarattı bu eseri içindeki serseri hor gördün hep beni yıktın hayallerimi çekemem artık seni biz ipin ucundayız sallanıp duruyoruz her an düşebiliriz kaderde bunlar varmış kalbimiz yarılcakmış yolumuz ayrılcakmış |
Kaderim-hayallerim-geleceğim*
Kaderim böyle imiş benim alnıma yazılmış gördüklerim kim bilir daha neler göreceğim? bilmiyorum ki bekleyeceğim güzellikler ya da çirkinlikler başıma neler gelecek neler inşallah olur güzellikler mutluluklar bizi bekler kim bilir hayallerim gerçek olur olursa ölsem de gam yemem ardımda ben den bir eser kalır yaşantımdan ders alınır çok istiyorum kitap çıkartmak vitrinlerde kitabımla yer almak düşündükçe heyecanlanıyorum inanın yerim de duramıyorum |
Kahve gözlüm*
Kahve gözlüm kalem kaşlım ben sana hayranım bu diyardan gidersen bir gün beni seversen aklına ben düşersem sen hep benimlesin çekinme beklerim ben de seni işin olunca gelirsin beni babamdan istersin muradına erersin 11-6-2006TÜM SEVENLERE BİZİMLE İLGİSİ YOKTUR |
Kana bulandı
Akan yaşlar dinmeyecek mi? lanet terör bitmeyecek mi? hala öcalan beslenecek mi? her gün şehitler gelecek mi? Devlet daha ne bekliyorsun! Ordumuzu bitirmek mi istiyorsun canlarımızın canı gidiyor ateş düştüğü yeri yakıyor Meclis neden susuyorsun K.Irak a neden göndermiyorsun neden kökten kazımıyorsun Mehmetlerimize hiç mi yanmıyorsun Analar babalar ağlıyor yarlar çocuklar ağlıyor Vatanım gözyaşı döküyor her gün her gün şehitlerimiz geliyor Türkiyem terörle sarıldı Toprağım şehit kanıyla sulandı Mehmetçik korkmaz teröre yürür Vatanı için canını verir yan gelip yatan onlar değil sizsiniz yapıştınız koltuğa gitmediniz bir şehitte siz verseydiniz o zaman AB yi değil milleti dinlerdiniz Mehmetciğin hesabı sorulacak onlar ölsede hep anılacak siz bugün varsınız ama yakında yok olacaksınız vicdanınızda boğulacaksınız |
Kandırıyorsun*
Yalanlarınla avutuyorsun beni hep kandırıyorsun sen kendini ne sanıyorsun aşkımıza yazık ediyorsun hep aşkımsın diyorsun tatlı tatlı konuşuyorsun inan onla evlenmiycem diyorsun beni hep kandırıyorsun sana geleceğim diyorsun beni hep kandırıyorsun bekliyorum gelmiyorsun özlüyorum sen yoksun bir türlü gelmiyorsun sen beni kandırıyorsun |
Karalamalarım
Güneşin sıcaklığıyla yandım rüzgarın savurmasına alıştım volkan olup patladım xxxxxxxxxxxxxxxxx umutlar tel tel döküldü ciğerim yerinden söküldü yüreğimdeki isyan büyüdü xxxxxxxxxxxxxxxxxxx bak ışıklar yanıyor loş bakışların benim için boş istemiyorsan hadi git koş sana duygularım bom boş xxxxxxxxxxxxxxxxxx nakış nakış işlerken ben sen söküyorsun neden nedir çektiğim senden xxxxxxxxxxxxxxxxxx elime aldım bir kalem sana ettim bir kelam sen de söyle bir selam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx yüreğimde katmerleşen sorular bir türlü alamadığım yanıtlar nerede kaldı umutlar kaldı bana hırçınlıklar olduğunuz yerde kalın ey vicdansızlar xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bekler isen başımı çatma sakın kaşını siler isen yaşımı ver o tatlı aşını biliyorsan ahtımı benim kötü bahtımı geri versen tahtımı alıversen hatrımı |
Kardeşlerim*
Kardeşlerim bacılarım canımdan bir parçasınız hiç aklımdan çıkmazsınız hepiniz benim kalbimdesiniz sizlere yakın olmak isterdim iyi kötü günlerinizi paylaşmak isterdim yeğenlerimin büyümelerini izlerdim bıkana kadar öpmek isterdim çocukluğumuzu hatırlıyorum da ne kadar iyi geçinirdik bazı şeyleri gizlesemde öğrenip hemen anneme yetiştirirdiniz Ömer imin de büyümesini göremedim bebekliğini bilemedim hepiniz sağlıklı mutlu olun da tek ben sizden uzak olayım sizlere birşey olmasın olacaksa bana olsun anne,baba,kardeş,evlat acısını görmektense ben hepinizden önce öleyim gözlerinize yaş dolmasın hepiniz mutlu olun benim canım kardeşlerim |
Kaybolan yıllarım*
Nerde o on yedi yaşlarım? içimin kıpır kıpır olduğu her şeyin güllük gülüstanlık gözümün bir şey görmediği nerde o kaybolan yıllarım? telefonların hiç susmadığı bir an bensiz durmadığı nöbet çıkışı soluğu yanımda aldığı nerde o kaybolan yıllarım? her gün gezip tozduğumuz beraberken mutlu olduğumuz her zorluğu aştığımız nerede nerede o kaybolan yıllarım? zaman tersine dönse kaybolan yıllarım geri gelse o anları yeniden yaşasak yeniden mutlu olsak yıldızlara beraber çıksak |
Keder düştü
yürüdüğüm yollar hep seni hatırlatır acını yaşatır her günümde sen,her iklimde sen acı tatlı hep sen bir de bana gelsen penceremden içeri girsen düşlerime düşsen gerçek yada düş yeter ki gönlüme düş yokluğunda gönlüme keder düştü ela gözlerime hüzün çöktü dünyam sensiz sessiz her şeye yenik düştü |
Kelebek
nazlı bir kelebeğim ömrümü sana vereceğim çiçeklerde gezeceğim çok yakında öleceğim |
Keyfimize bakalım
katmerleri yapalım mangalıda yakalım semaveri yakalım keyfimize bakalım patlıcan fösletelim biberi kızartalım salatayı yapalım keyfimize bakalım börekleri yiyelim çayımızı içelim hep beraber yiyelim keyfimize bakalım zeytinyağlı saralım tatlıyı unutmayın çayları yudumlayın keyfimize bakalım ağaçların altında sofrayıda serelim dayayıp döşeyelim keyfimize bakalım |
Kır çiçekleri
tepeleri tırmanırken soluğumda kesilmişken dizlerimde tutmaz iken gördüm kır çiçeklerini temiz havayı koklayıp son gücümle tırmandım çünki orada sen vardın bekliyordun kır çiçeklerinle sen kır çiçeğimsin benim yanında kalmak dileğim nereye çağırırsan gelirim ömrümü iste veririm |
Kısa kısa
sesimi duyacak bir ses haykırışlarımı duyacak bir nefes aradım aradım bulamadım çırpındıkça battım ne duyan ne gören olmadı xxxx saçlarımı yele verdim yüreğimi sele verdim sevdamı ben sana verdim ölüp ölüpte dirildim xxx inan aylardır soluyorum gülüm kafesimde ötmez oldu bülbülüm gözyaşımı almaz oldu mendilim |
Kıyametim kapıda
Yılların birikimi çekemem artık seni güler yüz göstersen de zehir gibi nedense seviyorum desen de inanmıyor yüreğim millet ne derse desin göze aldım her şeyi yürek silmiş bir kere seni özleyeceğim acılar çekeceğim yine de gideceğim ne olursa olsun canım yıktığın onurumu yerlerden alacağım yalnız kalsam da yine çekipte gideceğim artık dönmeyeceğim içimdeki bu öfke sevgimi bastırıyor söylenen bütün sözler kulak ardı oluyor nasihatler boşuna KIYAMETİM KAPIDA |
Kıymet bilmiyorsun*
yakınlar bize ırak oldu gönül bahçemde çiçekler soldu aşkım bana haram mı oldu? her zaman ki gibi gözlerim doldu zaman durmuş ******* bitmiyor aşkım beni arayıp sormuyor biliyorum öfkesine yenik düşüyor beni *******le yalnız bırakıyor yüreğimde şimşekler çakıyor yıkılıyorum gururumdan sana söyleyemiyorum senden nefret ettiğimi söylüyorum sevdiğimi özlediğimi söyleyemiyorum kıymet bilmiyorsun söylesem ne olacak ki? |
Kızıma*
Kızım doğduğunda kapkaraydı onu görenler şaşırdı gün geçtikçe açıldı tatlımı çok tatlıydı saçları simsiyahtı kalem gibi kaşları vardı yok denecek kadar ufaktı ağzı burnu kahve gözlü beyaz tenli tatlı dilli güler yüzlü sevimlimi sevimli cilvelimi cilveli benim güzel kızım kızım çok hanımdır görenleri şaşırtır bir de bana sorsalar içten pazarlıklıdır sessiz ama huysuzdur evimizin mutluluğudur gülen yüzü hiç solmasın tek umudumuz mutlu olmasıdır |
Kızmandan korkuyorum
Geçen yeni bir reklam çıkmış İzlerken rengim soldu Bana çocukluğumu hatırlattı Seni hatırlattı anne Bilirsin reklamları nasıl severdim Hele bazılarına nasıl gülerdim O sıralar elimi tutar saçımı okşardın Sende benle izlerdin anne Offf off Ne günlerdi onlar Kıymetini bilemediğim En kıymetli günlerim Biliyormusun anne Hala bana anlattığın hikayelerle uyuyorum Off anne off Bana bir kez daha hikaye anlatman için neler vermezdim En çok keloğlanı severdim Her seferinde bende kel olacağım mı diye sorardım sana Sende hep uyursan hayır derdin Anne çok özledim seni Bazen dayanamıyorum yeter diyorum Yanına geleceğim artık Ama kızmandan korkuyorum En çok neye üzülüyorum biliyormusun anne Gelinini göremediğine Al yazmalı yarimi göremediğine En çok onu görmek isterdin her halde Neyse anne gitmem lazım Ama yarın yine geleceğim Bu çiçekleride sana getirmiştim Seni seviyorum anne Seni seviyorum OĞLUM OSMAN BAŞBEKLEYEN |
Kim derdi ki(ATAM)
Kim derdi ki bir çocuk doğacak büyüdükçe adı Mustafa kemal olacak dört bir yandan milleti toplayacak üstün zekasıyla vatanı kurtaracak kim derdi ki Cumhuriyet ilan edilecek Büyük Millet Meclisi kurulacak her yerde aynı dil konuşulacak şanlı Bayrağım göklerde dalgalanacak kim derdi ki kadınlar hakettiği yerde olacak her yerde çalışabilecek eve mahkum olmayacak kim derdi ki Mustafa Kemal tanınmayacak Atatürk eserleri unutulacak senin için göçtü diyorlar kim demiş ilkelerin kalbimizde yer etmiş aradan da atmış sekiz yıl geçmiş milletin her zaman seni yad etmiş senin gibi bir yiğit gelmez bir daha dünyaya sana ihtiyacımız var Atam sen kalk yerinde ben yatam her zaman iftiharımızsın sen Atam unutulmayacaksın unutturmayacağız sözde değil özde yaşayacağız emanetlerine gözümüz gibi bakacağız ......ruhun şad mekanın cennet olsun Atam..10kasım 2006gece1..30 |
Kim?
Buğulu gözlerimi yakan kim? yaşlarımdan akan kim? bana böyle takan kim? yüreğimi çalan kim? bana iç çektiren kim? gözyaşı döktüren kim? beni ezdiren kim? diyar diyar gezdiren kim? o kim? biliyor kendini susturup siliyor hepsini elekten eliyor geçmişimi alamaz benden benliğimi |
Korkuyorum*
Seviyorum diyordun Neçabuk unutuldum Bütün herşey yalanmış Beni kalbimden vurdun Unutsan da ben seveceğim Anılarımda yaşatacağım Olur ya birgün hatırlarsan Çekinme gel bekleyeceğim Sen tutunduğum dalımsın Gönlümün sultanısın Yaşadığım aşkımsın Hep benim olacaksın Birgün bulursan başkasını Dünyamı karartırsın Dalımı kırar canımı alırsın Beni gerçekten yıkarsın ....Der ki bırakma beni Unutma seni seveni Yazık olur bu aşka Eğer bırakırsan sen beni Hep şüpheyle yaşıyorum Acaba gidermi diyorum Herşeyi içime atıyorum Korkarak yaşıyorum |
Körebe
yine gece oldu aya bak bir tanem bize göz kırpıyor yıldızlarla körebe oynuyor peri olup aya ulaşabilsem yıldızları tutabilsem ve yıldız olup kaysam senin gönlüne aksam sevdamızı paylaşsak yıldızlara aşkımızı yazsak sonsuzluğa ulaşsak |
Kulakların çınlasın*
Günler ******* uzadı geçmez sevdiğim bana gelmez artık aşk acısı çekilmez inan ki beklemeye gücüm yetmez Kulakların çınlasın yüreğin hep sızlasın rüyaların bensiz olmasın aşkımla yanıp tutuşasın |
Kumral çocuk
Beni benden aldığında gözlerine baktığımda kollarınla sardığında sevdim seni kumral çocuk baygın baygın baktığında sende aşkı tattığımda bana kucak açtığında sevdim seni kumral çocuk o gözlerin yaktı beni bu dudaklar öptü seni tatlı dilin çekti beni sevdim seni kumral çocuk sol yanımdan çıkmıyorsun kalbimi hiç kırmıyorsun güneş gibi parlıyorsun sevdim seni kumral çocuk senle tattım mutluluğu sende buldum ben huzuru senden aldım hep bu gücü sevdim seni kumral çocuk kumral çocuk kumral çocuk sessiz sakin nazlı çocuk al yanaklı bal dudaklı sevdim seni kumral çocuk |
Kumralım*
Ne sarışın ne esmersin ne beyaz ne karasın sen benim kumralımsın buğday tenli sevdiceğim saçlarını arkaya tararsın gözlerinle beni yakarsın giydiğini yakıştırırsın gülünce o yeşil gözlerinle içimi eritirsin sen sadece benimsin |
Kurban ol(hayalleri yıkılan bir kızın feryadı) *
Ağlamak istemiyorum ama kendiliğinden dökülüyor sanma yağmur gibi yanaklarıma kurban ol gözyaşlarıma nelere katlandım senin için zamanında ailemi çok üzdüm senle olmak için babamla küstüm anneme neler çektirdim şimdi çok iyi anlıyorum ki bizimkiler çok haklıymış büyüktür,kıymet bilir dedim her zaman ki gibi yanıldım saf,temiz kalbimi çaldın pembe hayallerimi aldın bir de kaba olman ile üstüne tuz biber saldın yapmayabilirdin ama, kıymet bilmedin bana hiç destek olmadın zamanla düzelir dedim ama asla huyundan vazgeçmedin |
Kurtulacaksın*
Canım sevildiğini biliyorsun üzülmeni istemiyorum asla dualarımla yanındayım kollarının arasındayım derin bir nefes al canım gönlünü ferah tut canım göreceksin atlatacaksın bizlere kavuşacaksın olup bitecek herşey boşuna korkmuşum diyeceksin sonradan gülüp geçeceksin aşkım haklıymış diyeceksin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.