![]() |
Kımıltısız
Kımıltısız çıtı çıkmıyor susuyor susturulmuş susmuş korkuyor korkmaktan kımıltısız aşk Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-1 24/10/02
Maviye boyandı her şey ben sen zaman mektuplar her şey Bugün mavi ilk defa ben gidiyorum sen kalıyorsun sana doğru ilk adım mavi Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-10 10/02/03
Ey dilim sus artık aşk arıları sokmuş seni daha ne söylüyorsun böyle arsız arsız aşksız aşksız sus be artık SUUUUSSSS...! Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-12 10/02/03
Diyorsundur şimdi 'Neler söylüyor bu şaşkın' diye diyorsundur inan ben de bilmiyorum belki de konuşan sensin şimdi burda cevaplar arayan böyle aşkın aşkın Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-11 10/02/03
Biz de düşebilenmişiz en aşağılara hiç olunmaz dediğimiz bulunulunmaz Bir ovayı dağa döndürüp şimdi de vadiye düşebilenmişiz kendi kendimize Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-13 10/02/03
Ben gideyim iyisi burda durmaya vakit kalmadı ne de söz belki dinlemiş olsan dururdum Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-14 16/05/03
hüiçbir yağmur damlası geriye dönemeyecek gözlerinden ta gittiğin buralara ne de sen bu kadar zor muydu bu bulutu taşımak bilmiyorum bu kadar zor muydu cevap yok biliyorum... Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-15 15/06/03
Ne kahramanlıklarını gördüm şu koyu aşkın içimde ser verdi sır verdi düş vermedi Ve hala ilk cenk günü gibi o ilk huzura koşuşla düşüyorum kalkıyorum düşüyorum kalkıyorum düş-üyorum haklı-yorum ... Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-16 16/06/03
Umrumdan ne çok şey almışsın kendini bile... Masum Elmas Gül |
Mavi Mektuplar-17 17/06/03
Hala okuyor musun bilmiyorum bunlar hala sana mektup asla susmayan mektup kanatları yorulmaz bir güvercinle nereye gitsen ulaşan mektup hala sana yazılmış binlercesi ve daha yazılacak bilmem kaçbinlercesi hep ilk tadında mektup bilmem alıyor musun Alıyor musun? Masum Elmas Gül |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.