![]() |
Çanakkale şehitleri*
korudu tam yiğitçe toprağını taşını yazdılar tarihlere Çanakkale marşını vatan için ölüm göze alındı biri can verirken,bini savaştı gösterdi Türk gücünü şanını sökemediler yerinden bu iman dolu bayrağı anladı dünya türkün amacını özünden geliyordu bu inancının kaynağı her askerin amacı kurtarmaktı vatanı her zaman anılacak Çanakkale aslanları ey düşman yine tanı,Türk askeri yenilmez her karış toprağı mukaddes,ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ......KARDEŞİM ÖMER TERZİ BU ŞİİRLR 2004-2005YILLARINDA BU ŞİİRLE BİRİNCİLİK ALMIŞTIR |
Çıkma artık yoluma
İstesemde artık sevemem ki seni gelene gidene soramam ki seni dilinle yok etmiştin bendeki beni çıkma artık yoluma sevemem seni her gün hep bir umutla bekledim seni belki dedim belkide anlarsın beni boşa beklemişim anlamadın beni çıkma artık yoluma sevemem seni dikenlerin batırıp bitirdin beni büyük küçük demeden küçülttün beni helal olsun be ne de sevmişsin beni çıkma artık yoluma sevemem seni dilim dilim de doğrarmışsın sen beni eşşek arısı soksun senin dilini sevseydin rahat bırakırdın sen beni çıkma artık yoluma sevemem seni yaban gülümsün diyordum hep sana kayarak gittin ki sen avuçlarımdan gülümdün seviyordum seni amma çıkma artık yoluma sevemem seni |
Çileli annem
O çimen gözlerinle Bir bakışın yeterdi İçimizi eritir Sevgini gösterirdi Saçlarımızı okşar Hepimizi koklardın Ağladıkça bizleri Koynunda uyuturdun Senin dularınla Ben nefes alıyorum Ayakta duruyorum Seni çok seviyorum O yokluk yıllarını Bize hissettirmedin O güzel gençliğini Bizim için çürüttün Her zorluğa katlandın Kem gözlerden sakındın Sözlerin kulağımda Hiç aklımdan çıkmadın Okumamı isterdin Pişman olursun derdin O zaman cahilmişim Seni anlayamadım Babam doğru söylüyor Tırnağın olamayız Sekiz kardeş hepimiz Sen gibi olamayız Anneciğim ağlama Saraylara layıksın Mutluluk senin hakkın Sen de yaşamalısın İstemeden de olsa Üzüyorum ben sizi Ağlama anneciğim Gülersen güleceğim Göreceksin gül yüzlüm Zaferim çok yakındır Kazanacak kızınız Bitecek isyanlarım Seni güldüreceğim Yaşını sileceğim Kazanınca yanına O zaman geleceğim |
Çirkin şansı*
Boşa dememiş atalarımız Allah çirkin şansı versin diye bir şeyden anlamazlar el üstünde tutulurlar güzel olsan ne fayda yerden yere vururlar her işten anlasanda üstüne gül koklarlar gururun kırılır susarsın neden içine atarsın? ipleri koparmak isterler memleketine git derler susmanın zamanı geçti artık ne derse alır ağzının payını saygı göstermeyene saygı yok Allah' tan başka kimseden korkum yok |
Çok isterdim*
Şimdi yanımda olmanı göğsüne yaslanıp ağlamayı kollarının arasında olmayı seninde beni teselli etmeni çok isterdim aşkım senle dertlerimi paylaşmayı hıçkırarak ağlamayı başımı omuzuna yaslayıp sakinleşmeyi çok isterdim beni çok üzüyorlar bilemezsin hep incitiyorlar neden böyle yapıyorlarhep beni ağlatıyorlar |
Dans edelim
şiirler dökülüyor sahneye kelimeler nasıl da dans ediyor peşlerinden sürüklüyor gelin kız gibi süzülüyor bazıları mutluluktan uçuyor bazıları hüngür hüngür ağlıyor kimiside kara kara düşünüyor hasretlik çekiyor ve hepsi haykırıyor bu hayat senin dilediğin gibi yaşa ikinci bir şansın yok unutma mutluluk,gözyaşı,hüzün hepsi bizim için yazalım ister serbest ister hece ya da kendince yeter ki duygularımızı paylaşalım hadi dans edelim içimizi dökelim ucunda ölüm yok ya |
Dargınım
Hiç ummadığım bir anda yıkıldım şu yalancı dünyadan çok sıkıldım hiç bir zaman anlamadın kırıldım ruhumusoldurdun sana dargınım bir kurşun sıksaydın daha iyiydi her şey bir anda silinirdi belki yeni kaderin çizilirdi kurşunsuz öldürdün sana dargınım günler akıp gitsede çok yorgunum sırtımdan vuruldum hep mutsuzum yavaş yavaş çöküyorum solgunum mutluluğum çaldın sana dargınım |
Dayanamıyorum*
Yüreğimde fırtınalar koparken ağaçlar sağa sola savrulurken huzurumda tamamen kaybolmuşken olacaklardan sorumlu değilim ben ki sevdalarıma baş koymuşum hep yolların arasında kalmışım her şeyi göze alıp başlamışım dünyada da hiç huzur yokmuş bana huzur,biliyorum toprağın altında yarabbim canımı al,kurtar beni gücüm kalmadı dayanamıyorum sadece senden medet umuyorum |
Deli gönlüm
uyku girmiyor gözüme yar gelmiyor ki sözüme yara açtı gönlüme uslanmazsın deli gönlüm yarama derman olmazsın bir gün de halim sormazsın bana umutta vermezsin uslanmazsın deli gönlüm deli gönlüm nasıl yanar sevdiğinden medet umar tatlı söze hemen kanar uslanmazsın deli gönlüm hayal değil inan gerçek sabret terzi yakın elbet sen esmeye devam et uslanma sen deli gönlüm |
Deme sakın*
Seni istemiyorum deme sakın yüreğimi dağlama aşkım karşına al bir kurşun sık ama seni istemiyorum deme sakın beni bırakıp gitme sakın seninle oynadım deme sakın yaşadığımız onca şeyi unuttum deme aşkım seni istemiyorum deme sakın canımsın kanımsın aşkımsın derdin bu sözlerini unutma sakın kalbimdeki yerini yıkma aşkım seni istemiyorum deme sakın senden bunları duymaktansa ALLAHa yalvarırım alsın canımı kırılmasın diye kalbim ve aşkım ben her şeye ölüme bile razıyım beni ve bendeki seni unutma aşkım gülen yüzümü soldurma sakın seni istemiyorum deme sakın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.