![]() |
Mecburumdan sayildin
tül kanatlarina takipta götürdün son sevdalik ettigin yüregimi ay kadar mecburumdan sayildin mehtabini tüketen israfci *******ime es artik bakislarinin sinirina dayanan gözlerinin kacagi firari rüzgarlari at gitsin dipsiz ucurumlar at gitsin ömrümüzün dert yazgili ne varsalarini Yasar Aydin |
Meralim
hani üc günlüktü bu ayriligin saymadigim yil mi kaldi meralim yokken bir kirginlik bir darginligin konmadigim hal mi kaldi meralim sensiz gecen ömür zararim diye hic mi düsünmedin ararim diye belki bir haberin duyarim diye sormadigim kul mu kaldi meralim gönlümün sevdani kaptigi yerden dogmuyor gülüsün örtülü perden penceren önünde yagan gözlerden dökmedigim sel mi kaldi meralim bekleye bekleye karanlik cöküp sokaklar ardina umudu döküp köse baslarinda boynumu büküp dönmedigim yol mu kaldi meralim Yasar Aydin |
Misra misra
ne kadar yazdiysamda yetinmedi satirlar kim seni benim gibi misra misra hatirlar Yasar Aydin |
Nasil anlatsam
aldatmayin beni bilirim... vakti gecgin ilk baharlarda solgundur bütün cicekler kari dinmeyen daglarin kim görmüs ki yeserdigini bilmemki daha kim benden hangi bahari bekler Yasar Aydin |
Neden
mademki yoktuysan bu ask yolunda beni bir basima göndermek neden zaten kac sahne kaldi ki oyunda bitmeden perdeyi indirmek neden bari son rolünüde oynasaydin dayayip kursunu tek tek siksaydin ölmekten betermis bir anlasaydin gönül yarasiyla inletmek neden sevdani gönlümde cicek sanmisken kasirgayla uyandirdin dalmisken yakisir sifatin hazan kalmisken kendine bahari sevdirtmek neden bir daha yüzünü görmek istemem gözüme nefreti sürmek istemem var misin yok musun bilmek istemem yine sokagimda görünmek neden yazdigin senaryo okunur bir gün varsa vicdanina dokunur bir gün pismanlik kendini yutkunur bir gün simdi zalimligi sindirmek neden neden...? Yasar Aydin |
Neredesin yar
her aksam gizlice yolun beklerdim ******* bitmiyor neredesin yar bir anlik hasrete bir gün eklerdim simdi yil yetmiyor neredesin yar ha bugün ha yarin döner sevdigim fal acar dururum cikmaz tahminim sensiz gecen günü gönül takvimim ömrümden saymiyor neredesin yar bilmedin mi hasret kislara dagdi sensiz mevsimlere hep karlar yagdi kirilmis gönlümün kolu kanadi el yaram sarmiyor neredesin yar ne zaman resmine dalsa gözlerim sacini islatir dudak izlerim bilsen kokusunu nasil özlerim güle el gitmiyor neredesin yar bahtim yoklugunu zulüm bilip te vuslati yazmiyor insaf edip te sel olmus gözyasim kimse gelip te bir damla silmiyor neredesin yar neredesin...? Yasar Aydin |
Neydi gözlerin
bir dilek tutulur yildiz kayinca gözümün önünden kaydi gözlerin unuttum herseyi seyre dalinca bir anda binlerce saydi gözlerin bahtim baskasini yazmasin dedim ne yazdiysa artik bozmasin dedim simdi digerleri bir kalsin dedim beni hayaline caldi gözlerin donupta kalmistim oldugum yerde derman derman bakti olan her derde sanki cennetlere acildi perde ahiretten bir sir verdi gözlerin kimbilir belkide kayiyor hala bambaska dilekler sunuyor hala bir makam tuturmus söylüyor hala su gönül telime degdi gözlerin gördügüm bir serap miydi gözlerin söyle,söyle neydi,neydi gözlerin yoksa bitmez rüyamiydi gözlerin söyle neydi,söyle neydi gözlerin Yasar Aydin |
Neyi kazandin
var olmanin anlami yüreginde saklidir gül dikene kirginsa yerden göge haklidir dönüp bir bak ardina neler kattin tadina insan olmak adina neyi kazandin neyi gönül oynasa dalmis dünya hakkini almis sorma kac günün kalmis neyi kazandin neyi ne dogru neymis yanlis kalp gözüyle görülür kim alemi bir parca var etmekle övünür kör seytana uymakla zararina saymakla bir ömüre kiymakla neyi kazandin neyi son durakta konumuz bir parca bez sonumuz tükenecek yolumuz neyi kazandin neyi neyi kazandin dost hatiri sormadiysan neyi kazandin bir yarayi sarmadiysan neyi kazandin hakkini görmediysen neyi kazandin bir gönüle girmediysen neyi kazandin neyi...? Yasar Aydin |
Nolursun
sitemlerin vurdu su can evimden bir daha üstüme gelme nolursun actigin yarayi desip derinden sabrimin tasini delme nolursun sanmistim ki sendin tek dert ortagim su ömür yolunda en son duragim birak artik sensiz kalsin yatagim gelip yorganimi örtme nolursun megerse nankörün biriymissin sen kör gözlü seytanin eriymissin sen cöp dolu cukurun yeriymissin sen bana gönlünde yer verme nolursun Yasar Aydin |
O hatirladigin benim
cözemezsen bir kördügüm o hatirladigin benim sizlatirsa dügüm dügüm o hatirladigin benim vakit aksam arasiysa güz bitimi sonrasiysa gittigin yer orasiysa o hatirladigin benim kalmissan dertli halinde o sarki varsa dilinde bir gül solduysa elinde o hatirladigin benim hasretlerde yandiysan bir teselli aradiysan sokagima ugradiysan o hatirladigin benim dersen bahtim karasiydi en devasiz yarasiydi sanma ki bir baskasiydi o hatirladigin benim Yasar Aydin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.