![]() |
Deneme*
Of günlerim oldu ziyan mevlama olurum kurban bildiklerim unutmuşum çok zaman geçti aradan 8lik babacığım nasıl düştün aklıma kimler var yanında ben de burada seni bulamadım konuşamadım babalar gününü kutlayamadım 11lik ******* uzun ve ben düşünceli gönlüm aldım annem,ben de sevinçli görmek istemem ben seni çileli hep gül ki annem sen,ben de güleyim anneciğim gel de gidelim köye gelini görelim haftaya düğün gidelim seninle memleketin gör zaman geçirelim trenle gidelim çifte minareyi ve kesik başı palandökeni ve evliyaları gezelim seninle akşama kadar dadaşlar diyarı memleketimi kadayıf dolmasını tel peynirini ketelerini ve tel helvasını dolmalarını ve cam şekerini turistik yerleri,daha neleri |
Ders almadık*
hiç bir şeyden haberim yoktu içimde öyle bir sıkıntı vardı ki her yer karanlığa gömüldü kapılar kırılıyordu herkes koşuşturuyordu çıkın dışarı çıkın deprem oluyor her yer sallanıyor kendimizi sokağa zor attık buralarda bir şey yoktu sarsılmıştık ama ya ölenler öksüz, yetim kalanlar binlerce insan yok oldu toprağa suya gömüldü ders aldık mı? hayır hayır alacağa da benzemiyoruz felaket üstüne felaket yaşıyoruz neden neden bir şeyler yapmıyoruz? |
Diyorsun ki sen*
Ankara ya gittin gideli bir şeyler oldu değiştin diyorsun çok haklısın değiştim orada beni yalnız bıraktın herkesin eşi kapılarda beklerken ben memleketimde garip kaldım kırıldı kolum kanadım seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun bir o kadar da nefret ediyorum artık sen deyince aklıma sevgi eşittir nefret geliyor o günleri hiç unutmayacağım sana da her fırsatta dokunduracağım aradan geçti altı ay hala aklımdan çıkmıyor o günler hastane sıcacık olmasına rağmen o kış günleri neler çektim neler bir ben bir ALLAHbilir sen,sen sadece kendini düşündün ben evelallah her işi başardım,başarırımda derdim o değil benim,sen beni yalnız bıraktın hala da yalnızım beni anlamadın seni nasıl sevdiğimi ve nasıl özlediğimi hala anlamadın |
Doğum günüm
bugün umutluyum umutsuzum mutluyum huzursuzum sevinçliyim hüzünlüyüm kalmakla gitmek arasındayım bocalıyorum ne yapmalıyım çok ama çok kararsızım bir anda tümü içimde ne garip duygular bunlar bir yanım kal derken diğeri her şeyi boş ver bana gel diyor gitsem mi kalsam mı kararsızım yaş 35 yolun yarısı deselerde bana göre öyle değil ki hayatın en güzel yılları her şeyden zevk alma zamanı zaman su gibi akıp gitsede dünyaya neden geldik ki mücadele vermek için kötülükleri yenmek için sevmek için sevilmek için ağlasakta yıkılsakta sonunda bir umutla gülmek için kötülüklere,karşındayım demek için günler günleri aylar ayları kovalıyor bizlerde zamanla yarışıyor sevince sevilince umut oluyor içimden bir ses kalmalısın diyor |
Doğum günün
doğum gününde hastasın belki birazda yastasın iğneleri yiyiyorsun korkma şifanı bulursun iğneden korkuyorsun haline çok gülüyorum birazda oh çekiyorum korkma geçer biliyorum sağlıklıyım diyordun ki hasta olmak nasılmış ki bedduların yerini buldu dönüp dolaşıpta geldi uğraşmaki artık benle çekiyorum bende senle korkarak geldin acile sessizce yattın sedire oh olsun sana da canım bu halinle çok komiksin doğum günün kutlu olsun bu günü hiç unutma kıyamadım yaptım pasta girdin kırk üç yaşınada yedi yıl var aramızda yetişemem ki ben sana ) |
Doyamadım
gözlerine bakmaya doyamadım yarim ben seni hiç unutamadım aşkımsın inan sana kıyamadım ben sana bakmaya hiç doyamadım sen her zaman benimle olacaksın inan ki mutluluğu tadacaksın sevgiyle gözlerime bakacaksın umudumsun benimle kalacaksın |
Dönüm noktası*
Hayatımda aldığım en güzel haberlerden birisi benim için dönüm noktası bu günü hiç unutmayacağım böyle diyeceğim çıkınca hayal etmesi bile çılgınca elbet bir gün olacak şiirlerim tanınacak vitrinlerde yerini alacak ispat edeceğim kendimi küçük düşürenler için beni beğenmeyenler için |
Dörtlükler*
Kaderim bana kaşlarını çattı neden felek bana da tokat attı? zalim kader umudumu yok etti bütün hayallerimi yıkıp gitti bana artık her şey bitti diyorsun beni bırakıp neden gidiyorsun? her şeyi satıp bitiriyorsun kaderime isyan ettiriyorsun sen hayatıma çok şeyler kattın da aşkı ve sevdayı ben de tattında canım,beni bir vefasıza sattın sonra da arkana bakmadan gittin yüzen gemilerimin hepsi battı su yüzünde kalanlar çığlık attı yüreğimde ki fırtınalar bitti sen gittin gideli yalnızım şimdi |
Dörtlükler.....
gönüle girmek senin elinde tatlı sözlerin hep dilinde kıvılcım çakıyor kalbinde umutların var beyninde xxxxx oltu taşı vereyim ben kalbine gireyim seni candan seveyim Erzurum a gidelim xxxxx her şeyinle güzelsin benim için özelsin hayat bulduğum yersin ülkemin baş kentisin xxxxxx Ankara da hayat var canıma hep can katar kalbim sen için atar anılar orda yaşar xxxxx üzerinden yükünü at sen de hayatını tat dünyanın anasını sat çatanlara sen de çat xxxxxx ışığına muhtacım yıldızım ruhum pas tutuyor yalnızım çile çile büyüyor bahtsızım umudu getir bana yıldızım |
Dua
Nurla nurlandır bizi Kabe ye gönder bizi bu aciz kullarını sen affeyle Yarabbim hiç isyankar değildik nasıl bu hale geldik kaldır gözden perdeyi sen affeyle Yarabbim Sıratından geçerken eminim düşeceğiz o azap ateşinde çok çektirme Yarabbim kapına geldik Rabbim sen çevirme bizleri sana kul olamadık sen affeyle Yarabbim Muhammed hürmetine Şehitler hürmetine bütün dualarımı boş çevirme Yarabbim kefene sarılmadan namazlar kılınmadan toprağa koyulmadan bizi affet Yarabbim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.