![]() |
U. Oğuz Şahin
Acılara Kürek Çekenim
Hep ayrılıklardan çektim Yakamdan düşmeyen yalnızlıklardan Herkes pay alırken mutluluklardan Bense ödül aldım hep mutsuzluklardan Durmadan bir şeyler girdi aramıza Zaten hasret gurbet vardı koynumuzda Hayalin bile soğuk bir cesetti yatağımda Bense sıcaklığı çare sandım güneş ışıklarında Aradım bulamadım hiç gerçek aşkı Sevgiler us'ta kaldı gerisi dilde yavan bir şarkı Kalmadı gönlümün sığınacak bir parkı Yaşananla yaşanmayanın olmaz mı farkı Usanmadan yazıp anıyorsam seni Hâlâ çıkmadı biri göstersin yerini Bir kitap yaptım uğruna bendeki şiirleri Kim bilir bulur belki seni o meçhul adresi Yine de bir kırık umut var içimde Acaba dediğim olmuyor değil Bazen önümde buluyorum seni bir biçimde Kimi yarım bir şiirde ya da eski bir resimde Hep aşklarda yaşadım güzü Hiç bitiremedim gönüldeki hüznü Ayrılık yalnızlık oldu başımın iki gözü Yine kader yazdı kader söyledi son sözü Hayalim sen sendin beklediğim Sorumlusu sensin yaşanan matemlerin Ağlamadım çakır pençem delikanlılığa inat İçimde sonsuzlaştı acıları çektiklerimin Sen nasıl hissedeceksin yüreğimdekileri Nereden göreceksin gözlerimdeki ifadeleri Daha da varsa gönder sendeki çileleri Ben sabırla ıslah ettim içime gömdüklerimi Artık kocadı içimde sevgim hasretlerim Gönül şelalem sustu kıriz geçirdi kalbim Şahidim takvim yaprakları alın çizgilerim Kaderin yazgısı dedim hep köşeme çekildim Yalnızlığın acının hazzını Yaşadım öğrendim seninle Demek ki insanın her istediği olmuyormuş Ferman her zaman kaderin elinde Şimdi sevdanın eseri karşında o benim Söyle kapandı mı sendeki hesap defterim Oysa ben hâlâ mutsuzluğa gebe Hâlâ acılara kürek çekenim |
Adın Kaldı (Beste Gülü)
Varsın serseri diye anılsın ismim Varsın serseri diye anılsın cismim Serseri oldum evet aşkınla senin Serseri dediğin senin eserin Kör olsaydı görmeseydi seni gözlerim Ben senin hayalinle de yetinirdim Hiç dokunmasaydı sana ellerim Ben senin hayalinle de sevişirdim Seni uzaktan sevmek şimdi kaderim Senden bir selam sadece beklediğim Artık yoruldu yaşlandı ümitlerim Sana ebedi mutluluklar dilerim |
Affeder misin
Gelmek istedim sana Gelemedim Ah bu gurur yok mu Bir türlü ruhumdaki beni Yenemedim Çok istedim Ama olmadı Bir türlü içimdeki seni Silemedim Depreşti durdu Bu gönlüme Söz dinletemedim Şimdi yığınla birikmiş Özlemle geliyorum sana Kırmızı güller sersem yoluna Gel düzeltelim kırık kalpleri Eski günler hatırına Affedersen beni Sende bir müjde ver Sevindir bir telefonla... |
Affet Beni
Affet beni artık bitsin bu hasret Figan olan bu gönülde beklemek bir illet Fayda etmiyor yalvarış dedikodu fesat bu millet Engellenir yoksa mutluluğun özlemlerinle sabret Tüketme kendini elde edilmez bir daha bu nimet Bir gün sende anlayacaksın her şey bir gerçek Erişilmesi güç yollarda elde edilir sevmek Nasırlaşmış ellerde sevgiyle büyümek İşte sana erişmek ve sonunda benimsin seninim diyebilmek |
Alev
Alev hep yangın bekler Yangın da küle kavuşunca rahat eder Yaktığı yıktığından bi haber Bilseydi hep nefreti kazandığını O'da isterdi yağmurun yağmasını |
Alo De
Yine evde yoksun Nereden bildin deme Ardı ardına çaldı telefonun Ne sesin duyuldu ne de soluğun Sonra çevirdim numarasını Cep telefonunun Ulaşılamıyor diyor aradığınız kişi Bilmemki nasıl değiştirmeli bu gidişi Seni arayan nerede bulacak Sana nasıl kavuşulacak Hem evde yoksun hem telefonların kapalı Bilmem ki sana nasıl ulaşmalı Yaşatmalısın kalpteki o heyecanı Duymalıyım telefonda sesini Çaldırmalısın gönül zilini Söylemeliyim seni ne kadar sevdiğimi Ya telefonumu bekle ya da Alo de Bıktım not bırakmaktan telesekretere Artık gönül sabrım doldu taştı Ya bitir ya da yaşat bu aşkı... |
Anlasana
Sahiller boyu uzansam Bilmem erişebilir miyim sana Dalgalar gibi kırılsam Beyazım ulaşır mı sana Duygularımı anlatırmı sevda yelleri Yalnızlığına ortak et desem beni Bir soru mu bırakırım sende Ne olur bir şeyler yap bekletme beni Aklımdan geçiyorsun her an Gözlerimde pırıltı umutlarım yığın yığın Her şeyimi benliğimi serdim yoluna Ne olur beni anlasana |
Askerim
Nasıl ki bugün ayrılıyorum Bekle yarın da öyle dönerim İstemem göz yaşı Gülsün göz bebeklerin Sen de gül kahkahalar savurup Sen de neşe saç bu bahara Mutluluk bu canım aşkım Yolculuk kutsal vazifemi yapmaya Hani kızardım sana bazen Çok gülüyorsun diye Bu akşam benimle sonsuzlaşsın o gülüşler Baksana karşındaki şimdi bir asker El sallama hüzünle ardımdan küserim Ben bir rüzgârım belli olmaz nerede eserim Bugün yağmur sunarım Yarın şafakla doğan güneşim |
Aslında Hepsi Analarmız
Herkesin annesi kendine güzel Aslında bütün dünyadaki anneler güzel Onların sayesinde tanıdık ilk ışığı Onların sayesinde attık hayata ilk çığlığı Tüm anneler kutsal ve güzel Hepsinin yüreğinde ölene dek o heyecan Ellerinde kalplerinde bitmez o sıcaklık Ne uyku vardır onlarda ne de rahatlık Tüm sevgilerin en güzeli onlarda Ninnileri en güzel onlar okur Bizlere yumaklar yığını sevgi dokur Eğer bilseydik dünyaya gelmeden önceki O heyecan bekleyiş yaşattığımız tatlı ıstırapları Yedi aydan dokuz aydan önce bitirirdik sancıları Annem...Canım anneler...bilmem nasıl ödenir hakları Hiç büyümeyiz gözünde onların yaşımız kaç olursa olsun Bir taneleriyiz bebekleriyiz ömrümüz boyunca Saçlarına aklar düşse de yığınla çileler çekse de Hiç şikâyet etmezler birer sonsuz ışıktır onlar Gökyüzünde yıldızlar Yeryüzündeki güneşimizdir onlar Hep alınlarından öpülesi Ayaklarının suyu içilesi analar Sevgileri hiç değişmez ölene dek aynıdır Analar hepsi bizim analarımız Yalnız biri doğurur bizi İşte o isim anamız... |
Aşk
Aşık olmak kolay Zor olan Önce yakalamak Gözlerdeki parıltıyı Sonra yaşatmak yürekte Ölene dek baharları Ve birlikte yaşamak Tüm hazları Aşk her şarkıda Mutluluk ve hüzün kaynağı Aşk felç gibidir Bir yıldırım gibi Aniden düşer İnsanın yüreğine Beynine ipotek kor Dağılır tenine bedenine Estirir her yönden Rüzgârları Göğüsleyebiliyorsan eğer Duygusal fırtınaları Zor işte o zaman zor İçine düşünce Hayatın dönme dolapları |
Ayakapıdayım
Fatih Küçük Mustafa Paşa'da Ayakapıda Semtimde meyhanedeyim Bir kadehim kaldı karşımda arkadaşım O da kırılacak diye titremekteyim Anılar bir bir geçiyor önümden Sanki elekten süzülmekteyim Çileler boğazında bilenmekteyim Karşımda altın boynuz Yakamozlar raksediyor pas dökmekteyim Ruhumda kap karanlıklar Hâlâ o hasret denizinde yüzmekteyim |
Ayırırlar
Sen gönlümün tahtının sahibisin Söyleme kimseye göze gelirsin Ayırırlar sonra bizi Sen kalbimde açan çiçeğimsin Duyarlarsa koparırlar Göze getirirler sevgimizi Farkında olamadan Sonra ayırırlar ikimizi |
Aynalardaki Sihir
Gittiğin günden beri içimde acın hatıra kalan Yaşattıkların güzeldi hatırlanan gerisi yalanmış yalan Zamansız kuşlar gibiydin dallarda soluklanan Apansız gelişlerin değil istediğimdi hep gönlümde olman Dön bak maziye hep mutsuzluklar hep unutulanlar Suçlu arıyorsak eğer sadece insanlar Suşsuz olan masum yıllar Çiçeği koparana kadar çekilir cefalar Dökülür dilden bin bir türlü kelamlar Hevesler son bulduğunda Bahçeler kimin umurunda Ayrılıkları yaşatır bukalemunlar Hiç değişmez sevgi denizleri Niceleri yaşar bu çileleri Dünya yedi bucuk milyar insan Dörtte üçünün yaralı kalpleri Kim duymuş kimin sesini Kim tamam yaşamış sevgisini Gerçekleştirmiş düşlerini Sonunda geçtik aynaların karşısına Gördük değişmeyen kendi gerçeğimizi Kim farkında oldu yandığının yanıldığının Acaba kim sildi aynalardaki sihri |
Ayrılık Akşamı
Bir ayrılık akşamı daha geldi çattı Bu başka bir ayrılık akşamı Bir daha hiç görüşemeyeceğiz duygusuyla Birbirimizi ölesiye sevdiğimiz akşam Hiç bir zaman olamayacağımız kadar yakın Hiç bir zaman ulaşamayacağımız kadar uzak Her zamankinden de sıcak olduğumuz akşam Ve kalbimize inci inci dökülen Aşkımızın bittiğinin kanıtı olan göz yaşlarımız Ve senden son kez dinlediğim aşk şarkımız İşte bir ayrılık akşamının duygusal tablosu Beni böyle kahreden |
Ayrılık Saati
Ayrılık saati yaklaşıyor sevdiğim Uzaklaşacağımız an çok yakın Aramıza dikilecek kahverengi mor dağlar Hasret yangısı kavuracak yüreğimizi Acılar aramızdaki dağlardan yüksek Onlardan aşılmaz olacak Giderken hırçın bir deniz misali Kabaracak yüreğim dalga dalga Göz yaşlarım dolu dizgin yağmura nispet Akmak isteyecekler Ama aciz olmayacak yüreğim İçime akıtacağım yaşlarımı Ve sen uzaklaşınca sevdiğim Doyasıya ağlayacağım |
Ayrılıklar Üstüne
Seni anlatamam Daha meçhulsün bende Olumlu olumsuz sevgiler Vardır bu evrende Nasıl ki sevmek sevilmek bir özlemse Gülmek de ağlamak da Onun gibi bir bilmece Ümitler var ya bu ümitler Mutluluğa ilk duraktır Lakin boyun büktüren O acı sessiz ayrılıklardır |
Başı Sağolsun
Hep bizi kovalar mutsuzluklar Kaderin yazgısı değil mi bu yaşananlar Her kalpte yığınla kırık dökük umutlar Ve gökyüzünü kaplamışsa siyah arzular Nasıl yaşansın mutluluklar Hep *******de hep voltalarda yalnızlık Sönmüşse o göz bebeklerdeki ışık Son demi yaşıyorsa nefeslerdeki çığlık Nereye dönüp baksan her kolda sefalet açlık Hep yarım hep kırık aşkı sevgiyi yaşamışlık Tükettiler denizleri erittiler dağları Söndürdüler gönüldeki volkanları Katılaştı dondu o yürek sevdaları Tutştu hayaller yandı gönül ormanları Başı sağolsun herkesin Gömdüler mutlulukları |
Başka Baharı Bekle (Beste Gülü)
Uzattım tutmadın ellerimi Sevdim görmedin yüreğimi Okusaydın eğer gözlerimi Anlardın ne kadar sevdiğimi Gelemedik seninle yüz yüze Aşk kör etti gözde sustu dilde Yüreğimde sancı o ateşle Gömdük anıları kızgın küle Suç ne gönüldeydi ne de dilde Ben delice sevdim hata sende Mevsim geldi çiçekler açtı hep Sense başka baharları bekle |
Başka Şansım Yok
Bir şansım daha olsaydı Seni sevmemeyi dilerdim Bu cefaları da çekmezdim Şimdi...gidiyorsun Ardında bir enkaz bırakarak Beni sensizliğe Mahkum ediyorsun Yüreğimde, düşlerimde Sen yoksun diyorsun Yaşanmamışçasına Hasreti, acıları Sırtıma yükleyerek Hiç bir şey olmamış gibi Çekip gidiyorsun... |
Bayramlar
Bir bayram daha yaşıyoruz bugün Herkeste neşe mutluluk bendeyse hüzün Herkes misafirlikte herkes el öpmede Babam elini öpemiyorum yüzünü göremiyorum Toprak göstermiyor seni üstünü örtmekte Sokaklarda insan seli herkes bayram etmekte Oysa bende yine o her zamanki hüzün Göz yaşlarım yere düşmekte Yine penceremin kanatları titremekte Bayramları gözü yaşlı karşılarım hep o pencerede |
Bayramlar Bayramlar
Bayramlar Çocukluğum Çocuklar Düşlerdeki giysiler Yeni pabuçlar Ve sabaha hazırlanışlar Bayramlar En doruğa yükselir Manevi bağlar Yaşanır mutlu anlar El öper çocuklar Şekerlemeler Alınan harçlıklar Ve atılan çığlıklar Bayramlar Çalınır kapıdaki ziller Sevinir yaşlı yürekler Tüm bekleyenler Bir kutu çikolatayla Ziyaret edilirler Kimi mutlu kimi küskün Ya da benim gibi öksüz Çocuklar gibidirler Bayramlar Bir de ebedi istirahatgâhta Olan canlar Yaşattığımız ölüler Ziyaret bekler mezarlıklar Bayramlar Güçlenir tüm bağlar Unutulur dargınlıklar Yaşanır mutluluklar Bir bir anlatılır O eski hatıralar Yine de bir köşede kalır Yürekte sönmeyen yangınlar Huzur evleri Hastahaneler Mapushaneler Ve ebedi yalnızlıklar Acısıyla yaşar onlar Sadece ağlarsa analar ağlar Yürekler de Hep yarım kalmışlıklar Bastırılan duygular İşte böyle gelir gider Yaşanır bayramlar Tazelenir anılar Acısı tatlısıyla Asırlardır hep böyle yaşanırlar |
Bekleyenler
Sen de güleceksin Gözlerinde yeşiller Sende seveceksin Bitmeyecek o tebessümler Yolcusunuz diyeceksiniz Korkulu ve yarım ******* Sarıldığın sevgim olacak Bitecek artık elemler Gülsün artık yüzler Sevsin gönüller Birleşsin artık eller Mutlu olsun sevenler sevilenler |
Beni Korkutuyorsun
Yalnızca sensin beklediğim Bir kere söz verdim Mehtabı bile *******e terk ettim Hep seninleyim yeter gel hasretim Yalnızca seni bekliyorum Bir yudum çay bir nefes sigara sabır çekiyorum Zannetme senin de çektiğin azabı bilmiyorum Hâlâ o denizdeyiz hâlâ özlemlere kürek çekmekteyiz Ne zaman gülecek yüzümüz açacak güllerimiz Sen orda ben burada duada ellerimiz Haberimiz yok Kim bilir ne yazı yazmıştır bize kaderimiz Bitsin sancılar artık doğsun güneşimiz Şu anda gözlerimin önünde duruyorsun Nasıl sevdiğimi sormana gerek yok biliyorsun Hep sana aitim seninim Başkasının olamam diyorsun Bitecek diyorsun bir gün Hasretimiz mi sevdamız mı Beni korkutuyorsun |
Beni Sensizliğe İtenlere Kalem Kırıyorum
Yalnızım yapayalnız bir liman başında Çaresizliğime yanmıyor fenerler Karanlık kapkaranlığa gömülmüşüm Ne gökyüzü ne sessizce kırılan o dalgalar Ne de yıldızların insafı kaldı Anlatamıyorum derdimi kimseye Yalnızım yapayalnız bir liman başında Her zamanki gibi sırdaşım Volta attığım liman yolu Daha da arkadaşlarımı mı soracaksınız Bir elimde şişem bir elimde kırık bardağım Sensizliğin zehrini yudumluyorum Çaresizliğime bin bir küfür savurarak Galiba yavaş yavaş sarhoş oluyorum. Bir mahkeme kuruyorum düşümde Ben yargıç onları mahkum kılıyorum Ve beni bensizliğe terk edenleri Karşıma çıkararak Karar veriyorum İlk kez liman fenerleri de yanıyor Kararımı kutlar gibi Nihayet kalemleri bir bir kırıyorum Beni sensizliğine Çaresizliğime sürükleyenleri Tek celsede İdama mahkum ediyorum |
Beni Seviyorsan Eğer
Beni seviyorsan eğer Hayallerine hapsetme Yaşa beni tüm gerçeklerle Çünkü gerçek sevgiler hep ebedi kalmıştır Bir gönüle girmeye karar verdiysen Orada her şeyi bulmak istersen Hayalle gerçek arasında kalmamalısın Çünkü gerçeğe dönüşmeyen hayaller Hep yıkım olmuştur Beni seviyorsan eğer Sözlerinde hapsetme Krizlere dayanacak gücüm yok artık Çünkü severken ölenlerden olmak istemem Beni seviyorsan eğer Şöyle uzun uzadıya başın ellerinin arasında düşün Bu işin yokuşları çok bedeli ağır yükü ağırdır Çünkü sevginin terazisinde hile su kaldırmaz |
Beste Zamanı
Sevmenin ne tarifi var ne de zamanı Apansız iner hisler yüreğine insanın Doğum sancısı ıstırabıdır şaha kalkışı duyguların Yenisi başlayınca eskisi hüzün yaşarmış hatıraların Şimdi seni sevmek zamanıdır Yağmur mevsimi gönüller hazanıdır Bir gün de olsa doğsun o güneş yeter Kim bilir belki o suskun bülbül de öter Bir ölü deniz misali de olsa sessizliğin Varsın uçmasın martılar Geçmesin üzerinden yelkenlerin Tarifsiz bir gizdir yüreğimdeki derinliğin Istırabı ciğer söker o karamsar bekleyişlerin Bitsin bu ıstırap bitsin artık bu sancı Doğsun bir çocuk gibi güneş sevgimizin üstüne *******in koynundaki bekleyiş bitsin artık Şimdi aşkı mutluluğu bestelemenin zamanı |
Bilemezsin
Biliyorum boynu bükük Her gece bekliyorsun beni Yine mahzun yine o pencerende Yalnızlıkla kavgadasın biliyorum Bakışların yorgun bitkin susamış Umutlarına günler çekiyorsun Hep çıkagelmemi bekliyorsun ansızın Sonunda hep hayal hayal bu diyorsun Biliyorum hep beni düşünüyorsun Ama bir gerçeği unutuyorsun Bizi ayıran kilometreleri sabrımı Seni ne kadar sevdiğimi bilmiyorsun |
Bilmediğin
Her şeyi biliyorum deme Elbet bir bilmediğin vardır Ne kadar seviyorum dersen de O da sevildiğin kadardır |
Bin Bir İnatla
Yalnızlıktan sesizce ağlar dağlar Yüreklerde durmadan volkanlar kaynar Bölük pörçük prangalara vuruk duygular Mutluluğu nasıl yaşarız diye sorarlar Dağlara benzer *******in yalnızlıkları Ölü sessizliğinde koskoca Metropol sokakları Hesaplaşmalar derinleşir zifir karanlıklarda İple çekersin uzadıkça uzayan o sabahları Gönüllerde sevgiler gezer düşlerde sevgililer Yalnızlıklar ayakta bekler sonsuz umutla Dağlar devrilir ******* yorulur sevgiyi bekler Tekrar ardı ardına yaşanır ******* bin bir inatla |
Bir Gün
Bir gün bitecek o sevda şarkıları Tutacak seni eskittiğimiz yolların ahı Göz bebeklerin büyüyecek korkuların yükselecek İstesen de yaşayamazsın o arzuları Yokluklar ıstıraplar kapını çalacak hep Çok arayacaksın yaşadığın mutlulukları Kapında sevgiye aç sana muhtaçken bir zamanlar Ne çabukta unuttun boş bıraktığın avuçlarımı Duydum ki şimdi de senin başında çaresizlik girdapları Bazen ters teper hayatın hayallerin hesapları Kimin güftesi kimindir bestesi belli olmaz Bir gün sana da dinletirler o meçhul şarkıları |
Bir Gün Diyecekler Sana Da
Gönül bu sever sevilir Üzülmek dertler ise bizi kemirir Lalelere bakış bir aşk'tır yürek titretir Tanrı her zaman gerçekten seven kalplerdedir En güzel duygular mutluluklarda perçinlenir Sabret Sabrın sonu selamettir Nihayet bir gün sana da Biri sevgilim diyecektir |
Bir Hatıra Sen Kaldın Bu Nefesten
Bir rüzgâr eser uzaklardan Ta ki içime dek işler serinliği Senin kokundan getirir bana Ve tıkanıncaya dek İçime çekerim seni Bir daha nefes vermem inan Çıkacaksın diye korkarım içimden Hep öyle içimde kal ne olur Zaten bir hatıra sen kaldın bu nefesten... |
Bir Müjde Ver (Beste Gülü)
Gülün kurusunu sevdim Saçlarına benziyor diye Denizin rengine aşığım Mavi gözlerin diye Adını kolye yaptım Tuttum boynuma taktım Seni ruhuma kattım Beni seversin diye Dünyayı vermen bana Gözlerinle gülmendir Artık seviyorum de Beklediğim müjdendir |
Bir Sonbahardı
Bir gökkuşağından köPage Rankingü kurdum Kalbimden kalbinin çıkmaz sokağına Uzunca bir zamandır seni bekliyordum Sonbahar yapraklarının kucağında Kaderimmiş meğer sürüklenmek Alnıma yazılmış besbelli doğduğumda Sonbahar yapraklarıyla hatırlarım seni Yıllar önce yağmurlu bir akşam da unutulduğumda |
Bir Başkası Asla
Aldın başını çekip gittin uzaklara Yine beni yalnızlıkla Baş başa bıraktın buralarda *******im yine yalnız şimdi yine sensiz Olsun be gönlüm biz alıştık Bu gidişle Seninle daha çok sabahlar ederiz Bırakıp beni bu Yaz sıcağında Anıların koynunda Çıldırtan öpmelerinin hâlâ Sıcaklığı kaldı boynumda Yaşıyorum seni sensizliğin karanlığında Hep ******* sarhoşluğumda Şu an bedenimdesin ruhumda Sen dolaşıyorsun kanımda Seni bir başka seviyorum Herkes bir yana sen bir yana Gözlerine bakıyorum yalansız Yüzündeki ifade katıksız Her şey iyi güzel ama bu sensizlikleri bitir Yükleme sırtıma Başkası için asla sanmıyorum katlanırdım Bu kahırla bu sevgiye bu aşka |
Bir Çare Bulalım
Uzaklarda mekân kurmuşsun sevdiğim ******* boyunca yaşarım sensizliği Uçsuz bucaksız dağlar arasından Rüzgârla gelirim bir nefes gibi Şimdi yanımdasın günler geçiyor Ama neyleyim yakında gideceksin Hatıraların ve hayalinden başka ne kalacak İnan benliğimi yine sensizlik saracak Nereden bileyim sonumuz ne olacak |
Birtaneme
Yüreğime yıllar önce bir yıldız düştü O yıldızın bugün doğum yıldönümü Sevdim seni sevdik bir birimizi Ve dünyaya getirdik o narin çiçeklerimizi Tanrım korusun seni bu şirin ailemizi Ruhumda estin hep meltem rüzgârları gibi Sönmedi içimde hiç o sevginin ateşi Mahşere kadar yanacak bizdeki bu aşk alevi Bu aşktan kimse koparamaz ne seni ne de beni Doğum günün kutlu olsun bir tanem Aldığım nefessin özlemimsin yok başka bir gayem Seni seviyorum seni seviyoruz Sensiz neye yarar bu âlem Nice yıllara hep birlikte mutlulukla el ele bir tanem |
Bitmeyen Ayrılık
Çiçekler bahçemde açmıyor artık Seni çok özledim inan Ne söylesem ne etsem de Deli gönül dinlemiyor artık Mevsimlerim hep hazan Çekilmiyor yalnızlık Dertliyim hicranım sonsuz Tüketti beni bu ayrılık |
Bitmez Senin Yalanların
Yok neşesi günlerin, izleri üzerimde hâlâ yaşanan o matemin Yüreğimdeki, okyanusların halini gelip görmeliydin Yaşamadım, böyle ne fırtına ne kasırga, bunların tek sebebi sensin Söylesene sen, hangi yağmursun, hangi mevsim İstanbul, İstanbul olalı, böyle hüzne sokmamıştı beni Hadi ben neyse...gözlerimin cezası neydi, kapattın pencereni perdeni Sen duymadın ama, kaldırımlar bile isyan feryadı çekti Çünkü onlarla beklemiştim, yorgun sabahlarda seni Kaç nöbet geçti bilmiyorum, karargâh kurduğum o köşe başında Kimileri selam veriyor, kimileri hal hatır soruşta Dostlar bile haz vermiyor o senin gönül boşluğunda Çatık kaşlarımda nefretim, usandırdın beni, hep o yalan yokuşunda Sen mevsimlerin bukalemun kızı, temizlemedin ruhunu, hâlâ uslanmadın Hiç durmadın, her mevsim yağdın, bir çıkar yol bırakmadın Çaresizlikleri kaldı, elimde *******in, gözlerimde kan çanağı sabahların Söylesene, hangi mevsimin yağmurusun sen, bitmek bilmiyor ıstırabın Bitmiyor yokluğun, bitmiyor kışların, gelmiyor beklediğim baharın Hasretin bir volkan gibi, tüketti beni, ardı arkası kesilmez kâbusların Yangının bağrımda hâlâ tütüyor, eriyor yavaş yavaş gönül dağım Söylesene hicranım, gözlerimdeki kan çanağım, sen hangi mevsim yağmurusun? Hiç belli olmuyor zamanın, bitmiyor yalanların... |
Bitsin Sensizlik
Bir konuşabilsem O cesaret bir gelse Anlatabilsem yüreğimdekileri Bir bitirebilsem sensizliği Ah bir başlasa Gönül misafirliği Sen bana gelsen ben sana Fark etmez sohbet olmasın Bakışsın konuşsun gözlerimiz Doyasıya Hissettiklerimi sen de hissetsen Kiracısı olmaktan Kurtarsan beni Şu yalan dünyanın Bir gönül sahibi yapsan beni Zor mu bunları yapmak Zor değil aslında Bıktım yalancı Gönül kapılarında Aslında yaşamak değil bu Karşılıksızlıklardan Bıktım hep Yalvarıyorum Allah'a Seni sensiz yaşamak Ölüm gibi vallaha |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.