![]() |
Nermin Terzi
..Dörtlükler
saçlarım dolanmış taramam omuzlarım çökmüş doğrulmam öyle bir düştüm ki kalkamam yüreğim yaralı susamam xxxxx kara bulutlar etrafımı sardı dağlarda bile sesim yankılandı yılanların ağzından zehir aktı neden neden insanlar bana taktı xxx kuşlar göçtü mevsimler gelip geçti kader kısmetim değişmedi gitti ne yaptım ki böyle çilem bitmedi kör talihim bir gün bana gülmedi |
Ağladığımı biliyorsun*
Ağladığımı biliyorsun yüreğimi hissediyorsun neden sessiz duruyorsun pişman olmayı mı bekliyorsun? |
Ağladın mı hiç? *
Senin de yüreğine düştümü ateş benim yüreğime düştüğü gibi? sen de özledin mi hiç benim özlediğim gibi? gerçekten sevdin mi beni benim seni sevdiğim gibi? gözlerin dolup ağladın mı hiç her gün sana ağladığım gibi? hiç yüreğin sızladı mı? çektiğim acıları hissettin mi hiç? |
Ağlama
ağlama gözyaşların altın kıymetinde derdin silerdin ne oldu neden değiştin gözyaşlarım nehirlere karıştı taştı görmedin silmedin |
Ağlayan yağmur
Bulutlar birbirine çarpabilir her an fırtına çıkabilir şimşekler çakabilir bombalar patlayabilir sessizce ağlayan yağmur doluya dönüşebilir ayrım yapmadan her şeyi kırabilir ağlayan yağmur her an coşabilir öfkesini kusabilir intikam alabilir hergün ağlıyorsun yağmur sen ağlarken doğan güneş nasılda toprağa gülümsüyor ya çıkan gökkuşağı bak rengarenk ne güzel ışıldıyor senin gibi ışıl ışıl sevgi dolu sıcacık ağlama yağmurum hadi gülümse artık |
Ah şu erkekler*
Bir elmanın iki yarısıyız Birbirimizi tamamlarız Erkekler olmazsa ne yaparız? Hayatın tadı olmaz onlarsız Ah şu erkekler yok mu? kadın birşey ister Erkek olmaz der Ne yapar eder yine Sonunda kadın yener Güzellikle yapsalar baştan İkiside kırılmasa Darılıp barışmasa Ortak bir nokta bulunsa kadın ihtiyacını alır Erkeklerin gözünde büyür Neşesidir kadın evin Tadı tuzudur her şeyin Çocuklar kavga eder Anneler araya girer Baba kızar eşine Sen şımartıyorsun onları der Çocuklar kızar anneye Sen babama söylüyorsun derler Ne yaparsa yapsın kadın Ne yazık ki hep arada kalır Çocuklarına bakar Gönüllerini yapar Tatlı bir söz bekler Gelince eşi yanına Geç kalsa merak eder Hemen erkeğini arar Evinin direğidir eşi Dört gözle yolunu bekler Ben derim ki her şeyde Sevgi saygı olmalı Eşler birbirini kırmamalı Herşeyde ortak karar vermeli Evliliği anlatmakla bitmez İnanın saatler yetmez Evlilikte aşkı öldürmez Sevgiyide bitirmez Evdekiler evde kalmalı Dışardakilere anlatılmamalı Desemde inanmayın Sağlam bir dostla paylaşılmalı Hep içine atarsın,sinirlerini bozarsın Ya da alış verişe çıkıp rahatlarsın Veya iyi bir dostla paylaşıp Sakinleşmeye çalışırsın İşte böyle bir şeydir aile Hem tatlı hem acı Evli olanlar anlar beni Derler sanki bizi anlatıyor |
Alamazsın
Alamazsın Gel yanımda kal sevdamdan payını al sana sevdam tükenmez yar alabiliyorsan gel de al gelsende alamazsın kalbimden kalbini çalamazsın sen de beni bırakamazsın sevdamızı unutamazsın |
Aldırmıyorum
Kararan dağlardan duyulan fısıltı hızla eteklerinden yayılıyor aldırmıyorum karşımda hilalim ve yıldızım en sevdiğim arkadaşlarım elimde sigaram,çayım balkondayım şiir kitabı açıp okuyorum gecenin sessizliğinde dalıyorum okuduğum şiirlerde kendimi arıyorum kanayan yaralarımı sarmaya çalışıyorum dönüp dolaşıp aynı yere de geliyorum bu çıkmazdan kurtulamıyorum geçmişte kalan mutluluğumu bulamıyorum konuşan çook beni anlayan yok ben de kimseye aldırmıyorum her geçen gün biraz daha boğuluyorum bu çıkmazdan kurtulamıyorum |
Alıştım
vatanımdan toprağımdan ana baba ocağımdan ayrı düştüm canlarımdan gönlüm dayanmaz ayrılığa alıştım her gün ağlamaya ak düştü bak saçlarıma bir umutla baharı beklerim belki belki ben de giderim acılarımı da dindiririm |
Almak istiyorlar
Her gün her gün ağlamaktan sebepsiz yere suçlanmaktan bıktım artık yanlızlıktan usandım artık bu canımdan dört bir yandan eziyorlar elimi kolumu bağlıyorlar beni karamsar yapıyorlar üzerimden oyun oynuyorlar beni çaresiz bırakıyorlar suçum sadece yazmak onuda almak istiyorlar eşim yok der,babam neyine yazmak der arkadaşlarım boş ver yazma bırak derler ne talihsiz başım varmış meğer hiç dostum olmamış ben ağlamayımda kimler ağlasın kara yazmalar bağlasın |
Amcam
Bugün ziyaret günüdür of Hiç kimseden ses gelmiyor of Gelenlerin çoğalıyor Neden kimseler gülmüyor Neden kimseler gülmüyor of Sağlığına nolur kavuş Sevenleri biraz güldür Tanrım amcamı iyileştir of Böyle hayat olmaz olsun Mutluluklar seni bulsun Tanrım amcam iyileşsin of İlk başında içmeseydin Eziyetler çekmezdin ki Kimseleri üzmezdin ki Başka çare kalmamış ki of Artık amcam yaşamıyor of Bu dünyadan kurtuluyor of Herkes ardından ağlıyor Herkes ardından ağlıyor of |
Anacığım*
Çok doğru söylemişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar anacım duydu sesimi üzülme kızım tamam dedi yıkılan hayallerimin yerine yeni bir ışık doğdu sen olmasan ne yapardım derdimi kime anlatırdım senin için ölürüm inan Yaradan'a olurum kurban eş,dost hepsi yalan insanın içini acıtan her zorluğa katlanan yine anadır ana hepimiz aynı yollardan geçtik zamanında analarımızı çok üzdük geçte olsa anladık analarımızın sözüne geldik dualarında hep biz varız kalbinde ve beyninde de her zaman el üstünde tutar bizi analarımız öpülesi ellerini öpelim hep ziyaret edelim gönüllerini alıp her zaman mutlu edelim |
Anam-Babam
Anam sıladayım seni saramam ben acılarına derman olamam gurbet ellerde de artık duramam çileli anam yanına varamam babacığım senden haber alamam iyimisin hatırını soramam dertlerin çok ben,dermanın olamam özledim babam,yanına varamam zalim gurbet acıların düremem unutursun deme,asla unutmam anamdan babamdan beni ayırdın memleketimede hasret bıraktın |
Ankara
Sıcacık bir havan var dağının taşının namı var beni senden kopardılar gurbet ele yolladılar yüreğime özlem koydular her semtin ayrı güzel her yerin ayrı cevher insanların farklı güzel her şeyinle özlüyorum seni güzel Ankaram derin derin havanı solumayı suyundan kana kana içmeyi taşını toprağını ççok özlüyorum Ankaram |
Anla beni*
Alev çıktı şu bağrımda Lanet olsun böyle aşka İnan ki kalbimi açtım sana Kahroldum baksana bana Elveda diyemem sana Madem ki sevdim seni Anlasana sen beni Laleye sümbüle seni sordum Sensiz sarardım soldum En sonunda hasta oldum Ne olursun allah aşkına İnan ne olursun bana Seni görünce açıldım El kızının kolunda görünce çıldırdım Vuruldum sana aşık oldum İnsanlıktan anlıyorsan Yalandan kaçıyorsan Olmuyor ki sensiz hayat Rüyalarımda her anımda Uyurkende hep yanımda Mutsuzluğum hep arttı |
Anla işte sendeyim
vaktimden önce ölürsem şiirlerim dilinde olsun hece kimseler bilmesin yüreğine göm gizlice hatırla anıları unutma aşkımızı ateş olup kavrulsanda için için ağlasanda dağlara ovalara çıksanda avazın çıktığı kadar haykırsanda korkma aşkım sendeyim yüreğinin en güzel yerindeyim seni hep göreceğim gözlerin gözlerimde yüreğin yüreğimde kalbinin en güzel yerindeyim anla işte sendeyim |
Anlat babacığım*
Hadi yine elimden tut beraber gezelim mi babacığım seninle uzun uzun konuşalım dertlerimizi paylaşalım bana çocukluğumu anlat babacığım o günleri hiç ama hiç unutmadım bir de sen anlat babacığım ağlamama dayanamazdın hasta olunca sırtında taşırdın senin gibisini bulamadım babacığım babaların bedduası tutarmış sen bize dua et babacığım |
Anneciğim karalar bağlama*
Anneciğim benim için ağlama sakın karalar bağlama ciğerini dağlama zamanında çok üzdüm seni hala da üzüyorum anneciğim arayıp ağlıyorum derdimi söylüyorum sonra da pişman oluyorum başımın üstünde yerin var diyorsun biliyorum anneciğim biliyorum her zaman benimle olduğunu biliyorum sana nazım geçiyor o yüzden arıyorum beni affetmeni istiyorum senden özür diliyorum canım anneciğim ellerinden öpüyorum |
Anneciğim*
Sevginden şüphe ettim değerini bilemedim ömrünü harcadın bize gençliğini bilemedin nasihatlerini dinlemedim geçte olsa anladım herşeyi bizim için yaptın affet bizi anneciğim çok üzdük seni biliyorum gülen yüzünü çok özlüyorum artık üzülmeni istemiyorum anneciğim seni çok seviyorum bende anladım seni anne olunca sözlerini cahillikmiş yaptıklarım affet beni anneciğim sözlerin hep kulağımda çınlıyor bir türlü aklımdan çıkmıyor senin yanındayken hep sarılıp öpmek geliyor içimden nedense yapamıyorum sonradan pişman oluyorum seni çok seviyorum en güzel yıllarını harcadın bizi yetiştirmek için hep gül mutlu olmak seninde hakkın anneciğim |
Annem*
Benim için üzülme annem üzülüpte hasta olma sakın bana vicdan azabı çektirme annem canından bir parçayım ben her şeye alışırım sakın anneciğim sakın iyiyim ben merak etme çektiklerin yetmez gibi birde ben çektiriyorum seni de çok üzüyorum bu deli kızın akıllanmaz inan ben iyiyim annem şu küçücük kalbime her şeyi sığdırırım elbet bir gün uslanırım |
Artık istemiyorum*
İçimde kocaman bir boşluk var ne nefret ne sevgi var dondum kaldım nedense acıyor yüreğim aklıma geldikçe gelecektin sende biliyorum olmadı aşkım ne yapalım kavuşmak bize haram olmuş hakkımızda hayırlısı buymuş kendimde değil boşluktayım çok kırıldım yastayım o günki haberinle yok oldu hayallerim sevgim ve aşkım artık istemiyorum seni bu acıya dayanamıyorum olanları unutacağım kendimide toparlayacağım |
Aşık sana*
Bu kadın aşık sana Gözlerime baksana Aşk acısı yakacak Kalbim yerinden çıkacak Her günüm senle başlıyor İçime güneş doğuyor Saatlerim senle geçiyor Kalbime huzur doğuyor |
Aşkım
nasıl tanıştık bilmiyorum hala kendime inanamıyorum bir türlü senden vazgeçemiyorum sen içimdeki kansın kalbimin aynasısın benim neşe kaynağımsın hayallerim tek aşkımsın gülen güzel gözlerin o tatlı sözlerin bedenim ruhum herşeyim sevdiğim tek erkeğim 1989 diyordum ama olmadı aşkımm olmadı sen bir yana ben bir yana savrulduk yaprak misali kader ayırdı bizi hiç ummazdın belki benden sana şiirler yazacağımı yarım kalan aşkımızın şiiride yarım kalmıştı yıllar sonra tamamladım aşkım bitsekte biz kavuşamasakta aşkımızın sonu hüsranla bitsede sen yinede bir tanesin bana ilk perileri getirensin belki beni hissedersin her zaman neşeli ol eskisi gibi seni görmesemde,duymasamda,bilmesemde yinede seni hissederim aşkım aşkım şunu bilki kalbimdesin ve her zaman dediğim gibi sen benim benim kapanmayan yaramsın nede olsa sen sen benim ilk aşkımsın |
Aşkım ben varım*
Derin düşüncelere daldığında aşkım dertlerinle başbaşa kaldığında sıcak bir sevgi aradığında aşkım unutmaki sana aşık olan birisinin var olduğunu unutma canım beni seven bana aşık olan olmaz diyorsan gizli gizli ağlıyorsan unutmaki sana aşık olan biri var oda benim aşkım canım seni seven bir dostun var BEN VARIM |
Atam
Utanırım ATAM yanına varamam ülkem bölünüyor sana dert yanamam rahat uyu ATAM bekleriz vatanı unutmam toprağın altında yatanı seksen dört yıl geçti aradan ne zaferler kazanmıştın yılmadan milletin oldu artık sıradan değerlerin unutuldu ATAM bal tutan parmağını yalıyor ülkem sefilleri oynuyor ah ATAM millet perişan oluyor ne yazık ki olan ülkeme oluyor karış karış toprağım satılıyor düşmanlarımız arkamızdan kahkaha atıyor içimiz kan ağlıyor eminim kemiklerin sızlıyor ordumuzda olmasa tamamen gidecek vatan elden can pahasına koruyor vatanı emanet ettiğin gençler koruyor |
Attım ki
İçimdeki boşluğu doldurmuştu kalemim tahammül edemeyip neden kırmak istedin beni kırdığın gibi her gün yıktığın gibi içindeki nefreti hergün kustuğun gibi ben de bitirdim sizi unutacağım sizi ister ağla ister gül attım ki kelepçeyi nefreti aşıladın sen alnımdan kaşıdın sabrımı çok taşırdın bağlarıda yıktırdın |
Ayaktayım
yar dedim yarim dedim ömrümü yedin can dedim canım dedim çek git dedin aşk dedim aşkım dedim sana yakışmaz dedin balım dedim nefesim dedim beni yedin tükettin tutunduğum dalımsın dedim ellerinle dalımı kestin tehditlere alışmışsın korkuturum sanmışsın yıkamadın yıkılmadım ayaktayım |
Aynı günde sevinç ve acı(deneme öykü)
Ankara nın şereflikoçhisar ilçesinde bir çift yaşarmış.Nesrin 9aylık hamileymiş,2.5yaşında sarışın çok tatlı bir oğlu varmış.93yılının ramazan bayramının birinci günü erkenden zil çalmış.Nesrin kapıyı açmış ki bir de ne görsün! annesi,babası ve iki yaşındaki kardeşi karşısında,Nesrinin gözleri dolmuş ağlamış hepsine sarılıp sarılıp öpmüş,,babası evine ilk defa geliyormuş,içeride ailesiyle hasret gidermişler.Nesrin hemen sofrayı hazırlayıp karınlarını doyurmuş. Babası Nesrineceketini vermiş,kızım otobüste ceketim kırıştı ütülede giyeyim demiş,Nesrin ütüyü yaparken sancısı tutmuş,tamda zamanı demiş içinden.Eşi gelmiş hastaneye gitmişler ebeler kabul etmemiş,dr yok aksaraya ya da Ankara ya gitmelisiniz demişler.Hamileyken bir kere aksaraya gitmişler ki hamile gelinler bas bas bağırıyorlarmış kimse ilgilenmiyormuş,her yer pis ve böcek kaynıyormuş Nesrin bir daha gidermi oraya.eşi araba ayarlamış annesinide alıp yola çıkmışlar babası kardeşi ve küçük oğlu evde kalmış,oğlu cama yapışmış ağlıyormuş.Sancılar sıklaşmış Nesrin bağırıp duruyormuş,eşi dizlerini dövüyor,şoförde bir an önce yetiştirmek için gaza basıyormuş,annesi dayan kızım diyormuş.Numuneye 20dakika kalaarabayı düz yolda devirmişler.Doğum başlamış,araba batmış camlar kırılmışNesrinin gözleri kararmış,arabanın yan ve kırık camlarının arasından Nesrini çıkarmışlar yoldan geçen bir arabaya bindirmişler arabadan gençlerin sesi geliyormuş ama Nesrin kimseyi görmüyormuş ambulans çağrılmış gelmiş 20 dakikalık yol bitmez olmuşsonunda hastane kapısında sedyedeyken doğum yapmışNesrin üstü başı kan revan içindeymiş,doğumhaneye almışlar bebeği kuveze koymuşlar bebeğide hastane bezlerine sarmışlar eşyaları arabada kaldığı için.Gelin doğumhanede ağlayıp duruyor dr ise bacaklarına vurup! yeter bugün bayram senin gibi kaç doğum geldi kazayla diyormuş bir yandanda işini yapıyormuş yatağa almışlar Nesriniçifter çifter iğneler çift serumlar haplar dr un biri gidiyor diğeri geliyormuş,ertesi gün Nesrin temizlikçilere yatağı değiştirirmisiniz demiş onlarda olmaz yeni yattınız deyince Nesrin yatağı göstermiş yatak kanlar içinde,üç gün böyle devam etmiş kanamalar Üçüncü gün dr lar ve herkes şaşırmış nasıl bu kadar kısa bir sürede ayağa kalktınız diyorlarmış işlemleri yapıp taburcu olmuş bebeği kapkara ama çok tatlı bir kızmış,annesine gidip bir gün dinlenip evlerine gitmişler,babası bir iki saat oturup Ankara ya gitmiş oğluyla beraber Bu olayda acısıyla tatlısıyla burada bitmiş |
Babacığım
Hep sana ben yakındım beni hep sen anlardın bir sıkıntım olsa hep sen gelir sorardın ne dersem yapardın birşey istesem alırdın kardeşlerim annemin yanındayken ben hep seni tutardım çoğu huylarım sana çekmiş sabır hariç diğerleri dünmüş gibi aklımda o güzelim yıllarımız hepinizden çok uzaktayım yollar girdi aramıza sanmayın unuturum sizi hasretiniz yakar yüreğimi neyse ki sesinizi duyuyorum biraz olsun rahatlıyorum keşke sözünü dinleseydim de seni bu kadar üzmeseydim gülen yüzün solmasın benim canım babacığım |
Bağ bozumu*
Geçen bağ bozunuydu köye gitmiştik komşularla yaprak zamanı geçmiş üzüm topluyorduk beraber sözde bende yardım ediyordum koca bir yeri güzelce,nerdeyse kökünden budamışım hepsi saatlerce güldüler o gün de bir kandil günüydü bozulmuş ama belli etmemiştim bunda da vardır bir hayır demiştim ya batacak ya da daha güzel sürecek demiştim haberini aldım,budadığım yerler çok güzel yaprak vermiş bugün gidip baktım bağa gerçekten çok güzel olmuş yapraklar ıhlamur ağaçları arasında ceviz,kiraz,erik ve bir sürü ağaçlar arasında oturup semaver çayı içtik,piknik yaptık çeşmeye gittik su buz gibi yanında da koca bir köpek korkarak ellerimizi yıkayıp kaçtık |
Bana taktı
Gözyaşlarım çağlıyor yüreğim kan ağlıyor yar içini dağlıyor efkarından susuyor umutlarım coşuyor sevgim sana akıyor bülbül gibi şakıyor bana naz mı yapıyor çayımın buharında sigara dumanında aldığım her lokmada varsın benim canımda bir gün görmesem seni mahsun olur durulur huzurumda kaybolur görünce mutlu olur inan ki çok farklısın belki sende haklısın beni anlamalısın sen de yaşamalısın bu duygular çok farklı benim ruhumda saklı periler bana taktı beni hiç bırakmadı ah bir de sana gelse eline kalem verse için için kemirse yazarsın inan sen de |
Baş harfleri
Nazlı bir çiçeğim evimin bekçisiyim renkli gözlü sevdiceğim mazimi hiç silmeyeceğim ismimle öleceğim ne zaman bilemeyeceğim Aradım durdum seni yıllarca yıldızlarda rüzgarlarda hava da suda karada aradığımı buldum sonunda nikah masasında senin yayında ) |
Başım dumanlı
Başım dumanlı yürek yaralı nerede dağıtırım içimdeki yangınları firar edip dağlara kaçsam doğayla baş başa olsam göl kenarında olta atsam atsamda balıklar tutsam mavi sulara kendimi atsam ayağım kaysada boğulsam dalgalar alıp götürse beni içimdeki dert yumağı o zaman söner |
Başımın belası
başımın belası sen sigara nasıl alıştım sana bir iki derken çoğaldın arttıkça arttın bırakacağım diyorum kırıyorum olmuyor içmiyorum damarlarım çekiliyor kanımı kirlettin; seni istiyor yine içiyorum sonunu bile bile sen yok edeceksin bu gidişle |
Bazen diyorum ki
Bazen diyorum ki boş ver be Nermin niye çırpınıyorsun ki sen ve senin gibi kadınları sen mi kurtaracaksın nasılsa seni anlayan yok insanların yaptığı gibi yapmacık ol,gül,gez hayatını yaşa kır kalemini olanları hiç olmamış say sen yoksun senin adın yok sen yazmıyorsun yazamazsın zaten okumamışsın sus be kdın konuşma diyorum geri kafalı bir kadın ol otur evinde büyüt çocuklarını eşine kul köle ol nasılsa eşin çalışıyor bir dediğini iki etmiyorseni seviyor daha Allah tan belanımı arıyorsun nasılsa yanlızlığını anlayan yok boş ber sen de sen Cumhuriyet kadınıda olamazsın sevgi şiirleride yazamazsın hakkın yok saçı uzun aklı kısalardan ol derler ya öyle ol niye yiyiyorsun kendini boş ver ye iç yan gel yat niye çalışmak istiyorsun niye kendini parçalıyorsun diyorum diyorum da ben kendimi bildim bileli haksızlıklara adaletsizliklere hele hele de kadınların her ne şekilde şiddet olursa olsun karşı çıkan ben nasıl boş veririm vurdumduymaz bir kadın olsaydım mutlu olurmuydum hiç sanmıyorum ne olursa olsun ben Nermin terzi isem dadaş isem hele hele Ankara lı isem boş veremem tahammül edemem çocukken etmedim ki şimdi kabulleneyimherşeyi er ya da geç nasılsa anlaşılacağım o günleri görürmüyüm bilemem ama hayatımı toplumu kadınların susturuluşunu yazmaya devam edeceğim evet okuyanların kızdığını duyar gibi oluyorum haklısınız yaptıklarım düpedüz isyandır günahtır ama kadınlar sesini çıkarmaz ise ezilmişlik devam edecek erkek egemenliği sürecektir yarası olanlar gocunacaktır böyle gelmiş olabilir ama böyle gitmeyecek |
Bebeğim(son göz ağrım) *
Güzel gözlüm nur yüzlüm selvi boylum tatlı dillim pamuk tenlim canım benim güzel yavrum son göz ağrım yaradan özenip yaratmış inanın çok tatlı benim güzel bebeğim güldümü içimiz erir solunca yüreğimiz yanar anne demesini duysanız sizin de kanınız kaynar |
Bedenim ve ruhum*
Dün çok bitkindim sabahın köründe yollara düşüp fakültede koşturmaktan annemle telefonda konuşup beni bir güzel paylamasından tarumar oldum. bedenim ve ruhum o kadar bitkin düşmüştü ki tamamen çıkmazdaydım ne yapacağımı şaşırmıştım ne olduysa akşam uzun bir zamandan sonra ilk defa yan yana oturup konuştuk ve itiraz etmeden kabul etti sabah ki ben ile akşam ki ben arasında dünyalar kadar fark vardı yorgunluğum gitmiş dinçleşmiş kendime gelmiştim gözüme uyku girmedi sabaha kadar sonunda çok şükür dediğim oldu dünyalarda benim oldu |
Bekle bi tanem*
Beklerim ilk yerde Sende gel bir tanem Yakında biter bu çile Mutluluk pek yakın bir tanem Gözyaşlarını sileceğim Dünya evi pek yakın Bizi bekliyor bir tanem Aklımdasın her zaman Yeşil gözlü bir tanem Hasretlik ölüm inan ki Allah ım kavuştur bizi .....der ki gel yeter artık BİRTANEM |
Bekleyeceğim*
Sevdiğimi biliyorsun Neden beni zorluyorsun? Her şey bir yere kadar Bunu sende biliyorsun Seni ölesiye seviyorum Herkesten kıskanıyorum Sadece benim olmalısın Kimseye dokunmamalısın Artık bir şey düşünemiyorum Her şeyi oluruna bıraktım Yolculuğa çıktığım anda Senide bekleyeceğim o yolda Olur ya da olmaz bilemem Zorlada gel diyemem Sadece kalbinin sesini dinle Ona kulak ver ve yeter ki iste .....erzurum a giderken yazmıştım |
Ben bir öğretmenim
Küçüklüğümde başladı öğrenme merakı çok severdim okumayı yazmayı altı yaşında başladım ben aslında Öğretmen olacağım derdim babam karşı çıksada annem sorardı ne olacaksın kızım diye hep babam cevap verirdi benim yerime derdi; benim kızım doktor olacak hasta babasına bakacak bir şey diyemezdim sevgimden susardım onları kıramazdım ama demezdim de doktor olacağım diye Öğretmen olacağımı bilir sevinirdim içten içe şimdi yurdumun küçük bir kasabasında göreve başladım yirmi bir yaşında merak etmeyin hemen söyleyeyim ben bir Öğretmenim canım babam göremedin ama duyduğunu biliyorum doktor olup iyileştiremedim seni ama çok doktor yetiştirdim affet beni 24 kasım 2006 öğretmenler günü için kızım MERVE BAŞBEKLEYEN yazmıştırVE KIZIM14 YAŞINDA |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.