![]() |
Bir pazar günü yine yoksun
Bir pazar günü yine yoksun
Ama sen yanımdaymışsın gibi kalktım Yanağına bir buse kondurmuşum hissine kapıldım Gülmeye çalıştım, sevinmeye; Ama olmadı, sen yoktun Sanki sen varmışsın gibi hazırladım kahvaltıyı Sen karşımdaymışsın gibi heyecanla oturdum masaya Çayını koydum, karıştırdım sen varmışsın gibi Ama biraz sonra hüzünlendim Çünkü gözlerine bakakaldığım anlar geldi aklıma Sessiz sessiz ağladım biraz Haykıramıyordum Feryad etmek istemiyordum içim kan ağlasada Sonra doğruldum biraz Kendime gelmeye çalıştım Ama yine başaramadım Ben sensiz ben değilim Kendimde değilim sensiz Aynaya baktım senden yoksun Yoksul bir can gördüm Dakati kalmamış cansız bir can Sonra biraz dolaşayım dedim Her zamanki mekanımıza gitmek istedim Üsküdar a senin ile herzaman gezindiğimiz kıyılara Çehresini yalnızlık bürümüş evi kendi haline bıraktım Attığım adımların herbiri içimi acıtıyor Sensizliğin doğurduğu hüzün yağmurları başladı yine Bitmek tükenmek bilmiyor bir türlü İşte o seninle başbaşa olduğumuz bankın yanındayım Oturdum sensiz olsamda Yaşlı gözlerle o anlar anılar geldi aklıma Sensizliği barındıran yaşlar arasından kurtulan bakışlarımı Kızkulesi nin çehresine bıraktım Gözlerim orayı esir etmişti ama görmüyorum sanki Sadece düşünceler meşgul ediyor beni Gözlerimdeki yaşları silmek bile geçmiyordu aklımdan Sen silerden nemlenen bu gözleri Senin sıcak dokunuşların esir ederdi Gerçi senin bakışların ağlamam mahal vermezdi Umut dolu hayat doluydun Işıl ışıl gözlerin beni mahkum ederdi Yanımda varoluşun verdiği haz heyecan ümitler Onlar hiçbirşeye değişilmez gülüm Hele o başını sineme yaslayıp elimi tutuşun Bana fısıldadığın sevgi sözcükleri Ne kadar özledim bir bilsen Ne kadar acı çekiyorum Nasıl bir haldeyim görsen HaVa yine kararmaya başladı Bugün de sensiz geçti gidiyor Güneş kayboluyor istanbul un semasından Elini ayağını çekmeye başladı bu diyardan Ve bir an renklerin göz alıcı dansı başladı Bir kızıllık belirdi gökyüzünde ağlarcasına Şehrin ışıkları yanmaya başladı Yıldızlar beliriyor gökyüzünde Bir zamanlar gülümserdi bana Şimdi onlar da ağlamaklı bir haldeler Yine ordaydı dilek tuttuğumuz yıldızımız O da sensizliğin verdiği acıyla ışık saçamaz olmuş Parlamıyor eskisi gibi sönük duruyor Sensiz yaşanmıyor tadılmıyor hiçbir şey MELEĞİM Sensiz nefes alınmıyor Saatler alıp başını gitmiş haberim yok Üşümeye başladım titriyor bedenim Ama bu ayazdan soğuktan değil Yokluğunun verdiği bir soğukluk donukluk Senle yıkılmaz kale gibi Sarsılmaz surlar gibiydim Şimdi bir yele esir olabiliyorum Ufak bir güç dahi korkutuyor yeniliyorum herşeye Nefes alama oldum iyice Dirhem dirhem eriyorum Yorgunum sahipsizim sensiz Bir hiçim sadece bir hiçim sensiz Arıyorum seni köşe bucak yoksun…. Yazlnızlığa mahkum kaldım yoksun Senden mahrum kaldım yoksun Bir gün daha bitti yoksun yoksun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.