![]() |
Kıyamete Kadar Havada Duracak Olan Kaya
Peygamber Efendiğimiz (S.A.V.) gök yüzüne yükselirken miraç gecesi o taş üzerinden gök yüzüne çıkıyormus o taş'dan Yardım Almış İnerken Taşa Dur Demiş Taş O Şekilde Durmus ve Kıyamete Kadar O Şekilde Kalacakmış
http://img56.imageshack.us/img56/589...y6ao7ia7yt.jpg |
gerçek olamaz ya olur mu böyle şey?
|
ALLAH"IM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN
|
GerÇekmİ Bu Acaba
|
aramızda photoshop tan anlayan arkadaşalar vardır bi incelesinler bakalım bana mail olarak geldi gerçekliği hakkında hiçbir fikrim yoktur.....!
|
slm arkadaslar su resım yuzde yuz sahte bunun gercegın varr arakdasımızın anlatmak ıstedıgı olay peygamber efendımız cenab-ı allahın huzuruna cıkarken altındakı kaya onunla beraber yukselmeye baslamız peygamber efendımızde dur dedıgınde kaya durmus kayanın altında namaz kılınacak kadar bosluk olusmus kuranda gecıyor bu olay sonra peygamber efendımız allahın huzurundan geldıkten sonra o kayanın altında namaz kılmıs h.z alı h.z fatıma ve h.z ebubekırde kılmıs bır tv de ızlemıstım bunu cok ıyı hatırlıyorum bu resım bence gercek degıl sımdıkı tasında altına destek koymuslar duserdıye ama tas gercekten havada duruyor bunu ınkar eden muslumanlıgıda ınkar etmıs olur saygılar.
|
rabbİm Sen BÜyÜksÜn Senden BaŞka İlah Yok Bunu Anlamayana Ne Dİyeyİm Artik
|
gerçek olamaz yaa......
|
Enterasan KardeŞ Saol
|
burdan bı kez daha ALLAHIN buyuk oldugu kanıtlanıyor.ınanmıyanlar ınansın.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.