![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Peygamber Efendiğimiz (S.A.V.) gök yüzüne yükselirken miraç gecesi o taş üzerinden gök yüzüne çıkıyormus o taş'dan Yardım Almış İnerken Taşa Dur Demiş Taş O Şekilde Durmus ve Kıyamete Kadar O Şekilde Kalacakmış
![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 10 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5572
İtibar Gücü: 1469
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() gerçek olamaz ya olur mu böyle şey?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7242
İtibar Gücü: 1483
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ALLAH"IM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 30 Times in 17 Posts
Üye No: 8894
İtibar Gücü: 1506
Rep Puanı : 2510
Rep Derecesi :
|
![]() GerÇekmİ Bu Acaba
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2034
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() aramızda photoshop tan anlayan arkadaşalar vardır bi incelesinler bakalım bana mail olarak geldi gerçekliği hakkında hiçbir fikrim yoktur.....!
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 3403
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() slm arkadaslar su resım yuzde yuz sahte bunun gercegın varr arakdasımızın anlatmak ıstedıgı olay peygamber efendımız cenab-ı allahın huzuruna cıkarken altındakı kaya onunla beraber yukselmeye baslamız peygamber efendımızde dur dedıgınde kaya durmus kayanın altında namaz kılınacak kadar bosluk olusmus kuranda gecıyor bu olay sonra peygamber efendımız allahın huzurundan geldıkten sonra o kayanın altında namaz kılmıs h.z alı h.z fatıma ve h.z ebubekırde kılmıs bır tv de ızlemıstım bunu cok ıyı hatırlıyorum bu resım bence gercek degıl sımdıkı tasında altına destek koymuslar duserdıye ama tas gercekten havada duruyor bunu ınkar eden muslumanlıgıda ınkar etmıs olur saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1618
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
|
![]() rabbİm Sen BÜyÜksÜn Senden BaŞka İlah Yok Bunu Anlamayana Ne Dİyeyİm Artik
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1973
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() gerçek olamaz yaa......
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 12196
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Enterasan KardeŞ Saol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9727
İtibar Gücü: 1418
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() burdan bı kez daha ALLAHIN buyuk oldugu kanıtlanıyor.ınanmıyanlar ınansın.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
### // KıYaMeTe KaDaR HaVaDa DuRuCaK KaYa // ### [ ReSimLi ] | rockstar | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-01-2008 02:10 PM |
Seni seviyorum desem, var olan en yüce dağlar kadar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 12:56 PM |
İmamların Ölümüne Sebep Olan Sürücünün 15 Yıla Kadar...25 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 05:12 AM |
kiyamete kadar havada asili duracak olan kaya | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-15-2007 03:27 PM |
Kıyamete kaç yıl kaldı? | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 15 | 10-16-2006 10:33 AM |