cİHAn |
09-20-2006 02:04 PM |
"Ersun Yanal F.Bahçe'yi uçurur
Birleşik F.Bahçe Vakfı lideri Aziz Yılmaz, sarı-lacivertli yönetime “Radikal karar alma zamanı gelmiştir” diyerek ilginç mesajlar yolladı. Yaptığı açıklamada “Şu anda F.Bahçe Başkanı ve yönetiminin yerinde olmak istemem” ifadesini kullanan Yılmaz şunları söyledi: “Yönetim artık takımı ateşleyebilmek için hocayı mı gönderip bir hamle yapar, bunun kararını ben veremem. Ama takımın ruh bulabilmesi için radikal karar şart.
‘YILDIRIM ZORDA’
Aziz Yıldırım görevini yapmış, gerekli transferleri takıma monte etmiş. Kim kendi kendinin kötülüğünü ister ki? Oturup keyifle maç izlemek, izlettirmek istiyor. Ancak şu anda stresten herhalde oturamıyordur bile. Aynı şeyleri ben de zamanında yaşadığım için bu durumu Allah düşmanıma vermesin diyorum. Yıldırım görevini yaptı, karşılığını alamadı. Takım olamadık. Bunun altında yatan yanlışı bulmak hepimize düşüyor.
‘ATEŞLEYİCİ GEREK’
İlla stada gidip maç izleyip, ürün almak değil önemli olan. Birlik beraberlik içinde olabilmemiz için de gerekli çalışmaları yapmalıyız. Herkesin çok iyi düşünmesi lazım. Takım olamadık dememin en büyük nedenlerinden biri de şu: Bir yıl bir Anderson, arkasından Hooijdonk çıktı, şimdi Alex var. Bunlar çıkıp bir atıyordu, takım kazanıyordu. Ama bunlardan biri piyasaya çıkamayınca, takım durup kalıyor. Sahada üretken değiliz. Ateşleyici hareket şart.
F.Bahçemizin başkanı ve yönetimine tam olarak uygun isim Ersun Yanal’dır. Ersun Yanal ile Yıldırım coşar. Ben yıllardır Yanal’ın bu takıma gelmesini istiyorum. Yıldırım ile birkaç kez de bu yüzden tartışmıştık. Şimdi başkan bir radikal karar alıp Yanal’ı takımın başına getirmeli ki, ateşleyici güç unsuru takıma yansısın. Bu başkan ve bu yönetimle Ersun Yanal müthiş bir bütünlük oluşturur. Tamamen arkasında dururum.
‘YÜZDE YÜZ KEFİLİM’
Duyduğum kadarıyla Ersun Yanal’ın F.Bahçe’de hem medya hem de camia desteği bulamayacağı korkusu varmış. Doğru mu bilemem. Kendisi böyle bir şey söylemiyor, ben çevreden duydum. Eğer böyle bir çekincesi varsa da, ben tamamıyla arkasında durmaya hazırım. Çünkü onun adamlığına ve teknik bilgisine yüzde yüz kefil olabilirim.”
|